Chat with us, powered by LiveChat
Expo Houten


In 2019 wordt opnieuw de Taxi Innovatie Prijs uitgereikt. Nieuw zijn prijzen voor de beste taxichauffeurs en voor het taxibedrijf van het jaar. Alle winnaars worden bekendgemaakt tijdens het netwerkdiner, dat na afloop van Taxi Expo 2019 plaatsvindt in Van der Valk Houten.

Taxi Innovatie Prijs 2019

De Taxi Innovatie Prijs wordt voor het derde jaar op rij toegekend. Innovatieve producten en diensten kunnen worden voorgedragen, waarna een aantal inzendingen voor de prijs worden genomineerd. In de tweede helft van september kunnen de lezers van TaxiPro stemmen op hun favoriet.

Het product of de dienst moet uiteraard nieuw zijn en moet dus niet al te lang geleden op de markt zijn gebracht. Verder moet het gaan om iets dat beschikbaar is, en niet om zaken die nog in de idee- of testfase verkeren. En iedereen mag voordrachten doen, maar producten en diensten die eerder waren genomineerd voor de prijs zijn dit jaar van deelname uitgesloten. De bedrijven achter deze innovaties zijn uiteraard wel van harte welkom om een andere ontwikkeling aan te melden.

Meld jouw innovatie aan

Beste taxichauffeur en taxiondernemers

Nieuw dit jaar is dat er ook persoonlijke prijzen worden toegekend. Dat gebeurt in drie categorieën:

Begin september kunnen er kandidaten voor deze awards worden voorgedragen, waarna in de tweede helft van die maand de lezers van TaxiPro hun stem uitbrengen.

Meld een kandidaat aan

Netwerkdiner

Taxi Expo 2019 wordt afgesloten met een netwerkdiner in Hotel Van der Valk in Houten. Tijdens dit diner kunnen beursbezoekers, congresdeelnemers en exposanten in een informele omgeving en onder het genot van heerlijk eten en drinken met elkaar kennismaken of de banden met bestaande relaties aanhalen. De awardceremonie vindt plaats tijdens het diner.

Locatie
Hoofdveste 25, 3992 DH Houten

Meld je nu aan voor het netwerkdiner door je te registreren voor Taxi Expo 2019 en in de aanmelding de optie ‘netwerkdiner’ aan te vinken.

Registreren