In 2019 werd opnieuw de Taxi Innovatie Prijs uitgereikt. Nieuw waren de prijzen voor de beste taxibedrijven van het jaar. Alle winnaars werden bekendgemaakt tijdens het netwerkdiner, dat na afloop van Taxi Expo 2019 plaatsvindt in Van der Valk Houten.

Taxi Innovatie Prijs 2019

De Taxi Innovatie Prijs werd voor het derde jaar op rij toegekend. Innovatieve producten en diensten konden worden voorgedragen, waarna een aantal inzendingen voor de prijs werden genomineerd. Uiteindelijk won de Volkswagen e-Crafter elektrische rolstoelbus de Taxi Innovatie Prijs 2019.

Beste Taxibedrijven

De taxisetcor verkoos IvoTax uit Eindhoven tot Beste Taxibedrijf in de categorie kleine en middelgrote ondernemingen. Taxi Kaijer uit Wervershoof won in de categorie grote ondernemingen.

Netwerkdiner

Taxi Expo 2019 werd afgesloten met een netwerkdiner in Hotel Van der Valk in Houten. Tijdens dit diner konden beursbezoekers, congresdeelnemers en exposanten in een informele omgeving en onder het genot van heerlijk eten en drinken met elkaar kennismaken of de banden met bestaande relaties aanhalen. De awardceremonie vond plaats tijdens het diner.

Locatie
Hoofdveste 25, 3992 DH Houten

Meld je nu aan voor het netwerkdiner door je te registreren voor Taxi Expo 2019 en in de aanmelding de optie ‘netwerkdiner’ aan te vinken.