Jaarbeurs Utrecht

Beursvloer

Ontdek de bruisende beursvloer van de Taxi Expo, waar een diversiteit aan exposanten, boeiende workshops en de inspirerende Innovation Alley op je wachten. Het is dé plek waar toonaangevende bedrijven en organisaties hun nieuwste producten, diensten en innovaties presenteren, speciaal ontworpen om de taxibranche naar nieuwe hoogten te tillen.

Registreren

Exposanten

Op de beursvloer vind u een breed scala aan exposanten, waaronder leveranciers van voertuigen en technologie, softwareontwikkelaars, financiële dienstverleners en  andere belangrijke spelers in de industrie. Ontdek de nieuwste trends, technologieën en oplossingen die de taxibranche vormgeven. Maak kennis met experts, bespreek mogelijkheden voor samenwerking en ontdek hoe deze exposanten u kunnen ondersteunen en laten groeien. www.taxi-expo.nl/exposant/

Bekijk de exposanten Word exposant

Start-up plein
Stap de toekomst van de taxibranche binnen met het Start-up plein. Hier worden cutting-edge technologieën, baanbrekende ideeën en innovatieve producten gepresenteerd. Ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrische voertuigen, autonome mobiliteit, digitale platforms en meer. Laat u verbazen door de mogelijkheden en inspireren door de ondernemers die de weg banen naar een innovatieve en duurzame taxibranche.

Ook interessant: het Nieuwe Energieplein
Op de Tankstation Vakbeurs, die tegelijkertijd plaatsvindt, presenteren voor het eerst dit jaar het Nieuwe Energieplein, een apart gedeelte waar aanbieders en leveranciers van alternatieve brandstofoplossingen voor mobiliteit zich kunnen presenteren aan de bezoekers van de beurs. Bent u actief in Laad(infra), H2 en/of LNG, dan is dit dé plek op de beursvloer waar u aanwezig moet zijn!

Hier kunt u onderstaande exposanten vinden:

Workshops
Laat u inspireren en vergroot uw kennis tijdens de workshops op de Taxi Expo. Experts delen hun inzichten, best practices en waardevolle informatie over verschillende onderwerpen die relevant zijn voor de taxibranche. Of u nu geïnteresseerd bent in duurzaamheid, nieuwe ontwikkelingen of aanbesteden, er is een workshop voor iedereen.

Bekijk het workshop programma

Registreren