Chat with us, powered by LiveChat
Expo Houten

Het Nationaal Congres Contractvervoer 2019 staat in het teken van praktijkvoorbeelden, uitdagingen en oplossingen in en voor het Nederlandse doelgroepenvervoer. Op 10 oktober gaan opdrachtgevers, vervoerders, gebruikers. adviseurs en andere belanghebbenden met elkaar in gesprek over de nieuwste ontwikkelingen.

Download Congresbrochure

Uitgangspunt van het congres is dit jaar dat er met name in grote aanbestedingen goede wil wordt getoond, met langere looptijden en meer aandacht voor de werknemers. Maar daarmee sluiten we onze ogen niet voor het feit dat er nog heel veel verbeterd kan worden. Vanuit een positief startpunt houdt het Nationaal Congres Contractvervoer 2019 het Nederlandse doelgroepenvervoer kritisch tegen het licht.

Thema’s

Tijdens het congres worden vier thema’s behandeld. De sessies over regie- en mobiliteitscentrales en over de integratie van doelgroepenvervoer en openbaar vervoer zijn voor alle deelnemers bedoeld. Deze blokken worden allebei met een paneldiscussie afgesloten.

Na de lunchpauze kunt u kiezen uit twee sessies die tegelijk plaatsvinden. Deze gaan over respectievelijk geleerde lessen in de praktijk en de toekomst van het doelgroepenvervoer. Vervolgens wordt het congres plenair afgesloten.

Vanaf 1 juli vindt u hier het congresprogramma.

Partners en Sponsoren: