Expo Houten

Naast een interessante en leerzame dag is Taxi Expo 2018 ook een leuk en gezellig samenzijn waarbij mensen uit de brede taxisector elkaar kunnen ontmoeten. Daarom is er een algemene netwerkborrel op de beursvloer, gevolgd door een netwerkdiner voor de taxibranche. Hier kunnen de deelnemers in een informele setting alle indrukken bespreken die zij gedurende de beurs en het congres hebben opgedaan.

Het netwerkdiner vindt plaats op een zeer handige locatie: het geheel vernieuwde beursrestaurant van Expo Houten. Na afloop van de beurs loopt u zo vanaf het cateringplein van de beursvloer het restaurant binnen. Daar vindt van 18.00 tot 22.00 uur het netwerkdiner plaats. Natuurlijk wordt daarbij voor goed eten en drinken gezorgd.

Tekst loopt door onder de foto

Maar de juiste sfeer is minstens zo belangrijk. Daarom wordt er tijdens het diner opgetreden door singer-songwriter Baer Traa. Hij maakt muziek in de genres soul, folk en jazz. Tot zijn belangrijkste muzikale invloeden rekent hij The Band, Bill Withers, The Beatles, James Taylor, Elton John, Sam Cooke, Little Feat en Bob Dylan. Tijdens het Taxi Expo netwerkdiner wordt Baer Traa begeleid door een bassist.

De organisatie van Taxi Expo en het Nationaal Congres Contractvervoer verzorgt het netwerkdiner zodat exposanten, beursbezoekers, deelnemers aan congres en workshops en andere deelnemers elkaar in een ontspannen omgeving nog even rustig kunnen spreken. Voor deelname aan het diner vragen wij een bijdrage van 69 euro.

Tekst loopt door onder de foto

Aanmelden kan op twee manieren. Als je nog niet bent aangemeld voor deelname aan Taxi Expo, dan kun je hier alsnog doen. Je krijgt dan de optie om je meteen aan te melden voor het diner. Indien je al wel bent aangemeld voor deelname aan Taxi Expo, stuur dan een mailtje naar [email protected] Je ontvangt dan een link waarmee je je registratie kunt bijwerken.

We hopen van harte dat we je mogen ontvangen op Taxi Expo 2018 en het afsluitende netwerkdiner, op donderdag 11 oktober in Expo Houten.

Meer informatie & inschrijving