Expo Houten

Naast een interessante en leerzame dag is Taxi Expo 2018 ook een leuk en gezellig samenzijn waarbij mensen uit de brede taxisector elkaar kunnen ontmoeten. Daarom is er een algemene netwerkborrel op de beursvloer, gevolgd door een netwerkdiner voor de taxibranche. Hier kunnen de deelnemers in een informele setting alle indrukken bespreken die zij gedurende de beurs en het congres hebben opgedaan.

Het netwerkdiner vindt plaats op een zeer handige locatie: bij Van der Valk in Houten. Deze ligt op 5 minuten reisafstand van Expo Houten. Daar vindt van 18.30 tot 22.30 uur het netwerkdiner plaats. Natuurlijk wordt daarbij voor goed eten en drinken gezorgd.

Tekst loopt door onder de foto

De organisatie van Taxi Expo en het Nationaal Congres Contractvervoer verzorgt het netwerkdiner zodat exposanten, beursbezoekers, deelnemers aan congres en workshops en andere deelnemers elkaar in een ontspannen omgeving nog even rustig kunnen spreken. Voor deelname aan het diner vragen wij een bijdrage van 75 euro.

Tekst loopt door onder de foto

Aanmelden kan op twee manieren. Als u nog niet bent aangemeld voor deelname aan Taxi Expo, dan kunt u dat hier alsnog doen. U krijgt dan de optie om u meteen aan te melden voor het diner. Indien u al wel bent aangemeld voor deelname aan Taxi Expo, stuur dan een mail naar [email protected] U ontvangt dan een link waarmee u uw registratie kunt bijwerken.

We hopen van harte dat we u mogen ontvangen op Taxi Expo 2018 en het afsluitende netwerkdiner, op donderdag 11 oktober in Expo Houten.

Meer informatie & inschrijving