Netwerkdiner

Naast een interessante en leerzame dag is Taxi Expo ’23 ook een leuk en gezellig samenzijn waarbij mensen uit de brede taxisector elkaar kunnen ontmoeten. Daarom is er een algemene netwerkborrel op de beursvloer, gevolgd door een netwerkdiner voor de taxibranche. Hier kunnen de deelnemers in een informele setting alle indrukken bespreken die zij gedurende de beurs en het congres hebben opgedaan.

Het netwerkdiner vindt plaats van 18.30 – 22.00 uur op een nabijgelegen locatie van de Taxi Expo in Utrecht. Natuurlijk wordt daarbij voor goed eten en drinken gezorgd.

Voor wie is het netwerkdiner?

De organisatie van Taxi Expo en het Nationaal Congres Contractvervoer verzorgt het netwerkdiner zodat exposanten, beursbezoekers, deelnemers aan congres en workshops en andere deelnemers elkaar in een ontspannen omgeving nog even rustig kunnen spreken. Voor deelname aan het diner vragen wij een bijdrage van 85 euro.

 

Hoe kan ik mezelf aanmelden voor het netwerkdiner?

Aanmelden voor het netwerkdiner kan gelijktijdig met registratie voor de beurs. De registratie zal voor de zomer geopend worden.

We hopen van harte dat we u mogen ontvangen op Taxi Expo ’23 en het afsluitende netwerkdiner, op woensdag 15 november.