Jaarbeurs Utrecht

Programma Congres Contractvervoer 2020 is compleet

Het programma voor het Nationaal Congres Contractvervoer 2020 is compleet. Op donderdag 8 oktober gaan diverse sprekers met presentaties, korte filmpjes en een rondetafeldiscussie in op de impact van corona op het doelgroepenvervoer, nu en in de toekomst.
Het congres is anders dan andere jaren, in meerdere opzichten. Natuurlijk heeft de actualiteit meer dan ooit het thema bepaald, maar ook de vorm zal verschillen van voorgaande jaren.

  • Deelname kan zowel fysiek in Expo Houten als online. Op dit moment hebben zich voor beide varianten al tientallen mensen aangemeld.
  • Het congres vindt deze keer ’s ochtend plaats, van 09.00 tot 12.30 uur, en wordt afgesloten met een lunch.
  • Met het oog op veilige deelname zijn diverse maatregelen genomen. Zo staan de stoelen uiteraard ver genoeg uit elkaar maar is het congres dit jaar ook volledig plenair, om het aantal bewegingen in en rond de zaal te beperken.
  • De presentaties en sessies zijn korter dan gebruikelijk. Zo blijven de vaart en variatie er in en worden de deelnemers over veel aspecten bijgepraat in 3,5 uur tijd. Tegelijk is er voldoende tijd voor interactie tussen sprekers en deelnemers.
  • Opdrachtgevers, vervoerders en gebruikers van het doelgroepenvervoer komen allemaal aan bod en in de afsluitende rondetafeldiscussie kijken zij samen met de deelnemers naar de toekomst van het vervoer.

Deelnemen

Omdat de congreszaal wordt ingericht op basis van het aantal aanmeldingen, zijn er in beginsel net zo veel mensen welkom als in voorgaande jaren. Maar er wordt ook rekening mee gehouden dat niet iedereen nu fysiek kan of wil deelnemen aan dit soort bijeenkomsten. Daarom wordt het congres ook in zijn geheel als webinar aangeboden. Alle deelnemers aan de fysieke bijeenkomst en het webinar krijgen een link om het congres op een later moment nog eens terug te kijken. Online deelname kost in alle gevallen 169 euro, fysiek deelnemen kan vanaf 199 euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Meer nieuws

GOED Arbeidsmarkt Intermediair: ‘Wij zijn er voor bedrijven die taxichauffeurs zoeken én voor mensen die graag taxichauffeur willen worden’

Door een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, hebben veel vervoerders moeite om personeel te vinden. Dat stelt GOED Arbeidsmarkt Intermediair. Volgens de dienstverlener staan teveel doelgroepen echter nog steeds, onnodig, aan de kant. Met twee opnieuw vormgegeven websites hoopt de dienstverlener deze doelgroepen te bereiken. “Wij zijn er voor de mensen die taxichauffeur willen worden.” Hoewel… Lees verder ›

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een… Lees verder ›

Taxicoöperatie Grid neemt het op voor de kleine zelfstandige taxiondernemer

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook de uitreiking van de Taxi Innovatieprijs plaats. Deze prijs is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren te blijven innoveren. Taxicoöperatie Grid is een van de vijf genomineerden die kans maakt op deze felbegeerde prijs. Eigenaren Dave Theunissen en Ad van Tulder leggen in een uitgebreid interview uit wat Grid inhoudt… Lees verder ›