Over TaxiPro Premium

Als TaxiPro Premium abonnee ontvangt u € 50,- korting op uw toegangsticket voor het Nationaal Congres Contractvervoer.

Wat is TaxiPro Premium?

TaxiPro Premium is het betaalde platform voor professionals werkzaam in en rondom de taxibranche. TaxiPro brengt (online) nieuws en inspirerende artikelen over ontwikkelingen, innovaties en achtergronden in de sector. Premium artikelen zijn exclusief voor abonnees.

Wat zijn de voordelen om lid te worden van TaxiPro Premium?

Met een TaxiPro Premium-abonnement heeft u toegang tot alle dagelijkse nieuwsberichten van TaxiPro.nl, inclusief diepte-interviews met belangrijke spelers uit de sector, achtergrondverhalen en analyses. Daarnaast heeft u als abonnee toegang tot het gehele digitale archief en ontvangt u kortingen van € 50,– op al onze TaxiPro congressen, zoals het Nationaal Congres Contractvervoer.

Wat krijg ik als ik een congres ticket inclusief een online jaarabonnement op TaxiPro bestel?

U ontvangt toegang tot de Taxi Expo beursvloer en het Nationaal Congres contractvervoer. Daarnaast ontvangt u een TaxiPro Professional jaarabonnement ter waarde van € 90,- (ex. btw).
Wilt u opzeggen? U kunt dit abonnement uiterlijk 1 maand voor het einde van de abonnementsperiode kosteloos opzeggen via [email protected]. Na deze periode wordt het abonnement automatisch verlengd naar een betaald Professional jaarabonnement (tarief 2023 is € 90,- excl. 9% btw) en hiervoor ontvangt u een factuur.

Hoe wordt de € 50,- korting berekend op het toegangsticket?

Als TaxiPro-abonnee ontvangt u € 50,- korting op een ticket voor het Nationaal Congres Contractvervoer. U logt op de registratiepagina in met uw inlognaam (uw e-mailadres) en wachtwoord. Vervolgens selecteert u het arrangement met korting. De korting is persoonsgebonden en wordt dus alleen berekend als u zelf een lezerslicentie heeft op TaxiPro.nl. Indien uw organisatie een TaxiPro Premium-abonnement heeft en u heeft zelf geen TaxiPro lezerslicentie, dan kunt u niet gebruikmaken van de korting. U kunt eventueel wel het abonnement upgraden.

Hoe kan ik een abonnement upgraden?

Door een mail te sturen naar de klantenservice ([email protected]) kunt u het abonnement upgraden naar een Bedrijfsbundel voor 3, 5 of 10 personen. Vervolgens past onze klantenservice het abonnement aan en zullen u een bevestigingsmail toesturen.

Tarieven abonnementen

Bekijk de TaxiPro abonnerenpagina voor het abonnement dat het beste bij uw organisatie past.

Tarieven per abonnement TaxiPro Premium 2023

  • Zelfstandig Chauffeur | 1 digitaal account (€ 5,- per maand / per digitaal account)
  • Professional | 1 digitaal account (€ 7,50,- per maand / per digitaal account)
  • Bedrijfsbundel 3 | 3 digitale accounts (€ 7,00 per maand / per digitaal account)
  • Bedrijfsbundel 5 | 5 digitale accounts (€ 6,50 per maand / per digitaal account)
  • Bedrijfsbundel 10 | 10 digitale accounts (€ 6,00 per maand / per digitaal account)

Vragen?

Heeft u meer vragen over de Taxi Expo 2023 of over TaxiPro Premium? Neem dan contact op met, Programma- en Marketingmanager, Marith van der Hoek via e-mail: [email protected] of telefonisch 06 3457 5489.