Expo Houten

Veilig naar de vakbeurs

Om de veiligheid van bezoekers, exposanten en organisatie zo goed mogelijk te garanderen nemen we diverse maatregelen. Het is belangrijk dat we met elkaar de juiste maatregelen in acht nemen. Deze maatregelen zijn gekozen om de veiligheid te garanderen maar maken het tegelijkertijd heel goed mogelijk om het beursbezoek, de kennisoverdracht en het netwerken optimaal te laten plaatsvinden. We hebben een sterk concept neer gezet, waarbij de richtlijnen gesteld door de overheid natuurlijk centraal staan. Uiteraard zullen we de ontwikkelingen nauw in de gaten houden en de maatregels aanpassen naar de omstandigheden. 

Daarom organiseren wij Taxi Expo dit jaar volgens ons “WALK & TALK” concept. 

Walk & Talk Zones
Op de beursvloer vindt u op de vloer twee kleuren terug. De zwarte ‘TALK’ zones (waaronder ook alle stands) waar u elkaar in een ruime opzet kan spreken. De groene ‘WALK’ paden die u alle ruimte bieden om zonder tegenliggers rustig een ronde over de beursvloer te maken.
Eenrichtingsverkeer
De gehele beursvloer is opgebouwd uit éénrichtingspaden, zodat u kan wandelen zonder tegenliggers. Als u van route wilt veranderen, gebruikt u de zwarte “TALK” zones om de route te bepalen. Als tip geven we mee: stel vooraf uw looproute samen voor een efficiënt beursbezoek.
Anderhalve meter afstand
De gangpaden, stands en congreszalen zijn allemaal ingericht zodat u als bezoeker ten alle tijden anderhalve meter afstand kunt houden. Gun elkaar de ruimte en zorg dat deze afstand ook wordt gewaarborgd. Onze Guest Wellness Host zal aanwezig zijn om naleving van deze regels te coördineren.
Hygiëne
Hoewel handen schudden helaas nog niet tot de mogelijkheden behoort, zorgen we er wel voor dat de handen en de rest van de beursvloer goed gedesinfecteerd kunnen worden door desinfectiezuilen bij de entree, verspreid over de beursvloer en op alle stands te plaatsen en extra schoonmaak momenten van alle openbare ruimtes.

Nationaal Evenementenplan

Het Eventplatform en de Alliantie van Evenementenbouwers hebben het Nationale Evenementenplan gepresenteerd om sneller uit de coronacrisis te komen en evenementen weer verantwoord te kunnen organiseren. Dit plan om live evenementen en congressen vanaf 1 juli 2021 weer te laten plaatsvinden houdt rekening met de nieuwste ontwikkelingen rondom vaccinatie, gaat uit van learnings vanuit de Fieldlabs en de belofte van sneltesten deze zomer. U vindt hier meer informatie over het Nationale Evenementenplan.