Kia Optima Sportswagon prikkelt zintuigen 
taxichauffeurs tijdens Taxi Expo 2016

Kia Optima SportswagonKia presenteert tijdens de Taxi Expo in Houten, de jaarlijkse beurs voor de taxibranche, zijn eerste stationwagon in het D-segment: de nieuwe Optima Sportswagon. Voor de taxibranche is de Optima Sportswagon een interessant aanbod. Niet alleen door de rijke standaarduitrusting, de scherpe prijsstelling en het ruime interieur, ook door het comfort en de zuinige dieselmotor.

Kia levert de Optima Sportswagon standaard met onder meer 7” touchscreen navigatie en TomTom Live Services, een achteruitrijcamera, parkeersensoren vóór en achter en cruise control met snelheidsbegrenzer – zaken die van belang zijn voor taxichauffeurs. Verder is de Optima Sportswagon bijzonder ruim. Zelfs passagiers met een lengte van 1,90 meter en meer kunnen achterin comfortabel zitten. En de bagageruimte van 553 liter (VDA-norm) biedt volop ruimte voor de bagage van alle passagiers.

Efficiënte en soepele dieselmotor

De Optima Sportswagon is leverbaar met een efficiënte en soepele viercilinder 1.7 CRDi-dieselmotor met een vermogen van 104 kW (141 pk) en 340 Nm trekkracht. De dieselmotor is verkrijgbaar in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak (€ 32.495) en met een nieuwe zeventraps DCT-automaat met dubbele koppeling (vanaf € 34.995,-).

Taxi Expo

Taxi Expo is het jaarlijks beursevenement voor de taxibranche. Dit jaar vindt het evenement plaats op woensdag 12 en donderdag 13 oktober 2016 in Expo Houten. De beurs is een actieve netwerkdag voor taxi-ondernemers en opdrachtgevers van contractvervoer, met zowel een vakbeurs als een breed scala aan interessante workshops.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

morenews

GOED Arbeidsmarkt Intermediair: ‘Wij zijn er voor bedrijven die taxichauffeurs zoeken én voor mensen die graag taxichauffeur willen worden’

Door een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, hebben veel vervoerders moeite om personeel te vinden. Dat stelt GOED Arbeidsmarkt Intermediair. Volgens de dienstverlener staan teveel doelgroepen echter nog steeds, onnodig, aan de kant. Met twee opnieuw vormgegeven websites hoopt de dienstverlener deze doelgroepen te bereiken. “Wij zijn er voor de mensen die taxichauffeur willen worden.” Hoewel… Lees verder ›

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een… Lees verder ›

Taxicoöperatie Grid neemt het op voor de kleine zelfstandige taxiondernemer

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook de uitreiking van de Taxi Innovatieprijs plaats. Deze prijs is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren te blijven innoveren. Taxicoöperatie Grid is een van de vijf genomineerden die kans maakt op deze felbegeerde prijs. Eigenaren Dave Theunissen en Ad van Tulder leggen in een uitgebreid interview uit wat Grid inhoudt… Lees verder ›