WOLF Taxi-opleidingen staat opnieuw op Taxi Expo

Voor het tweede jaar op rij is de grootste taxi-opleider van Nederland vertegenwoordigd op de Taxi Expo. Als landelijke opleider stoomt WOLF chauffeurs klaar voor het behalen van het taxidiploma bij het CBR. Met dit diploma kan de landelijk verplichte taxikaart worden aangevraagd.

WOLF Taxi-opleidingen is enkele jaren geleden voortgekomen uit WOLF rijbewijsshop. Na enkele jaren uitsluitend actief te zijn geweest voor de particuliere markt besloot men in 2012 ook de stap te zetten naar de zakelijke markt, en met groot succes. Grote re-integratiebureaus, taxibedrijven, allemaal wisten ze de rijschool te vinden.

“Vorig jaar hebben wij voor het eerst met een stand deelgenomen aan de Taxi Expo. Aan de ene kant is het fijn om onze zakelijke relaties te kunnen begroeten, aan de andere kant is het een geweldige kans om nieuwe contacten te leggen. Zelf hebben wij aan de beurs vorig jaar enkele goede samenwerkingen overgehouden. Wat ons betreft dan ook een logische keuze om voor de tweede keer deel te nemen.”

WOLF Taxi opleidingen is constant bezig om te innoveren. Op de Taxi Expo vertellen zij deelnemers graag meer over de nieuwe lesmethode. Daarnaast kunnen zij met al hun vragen over de opleiding (en eventuele begeleiding voor uw chauffeurs in wording) bij de stand terecht.

Meer nieuws

Taxi Expo gaat niet door; Congres Contractvervoer volledig online

Taxi Expo 2020, dat op de agenda stond voor donderdag 8 oktober, gaat vanwege de aangescherpte coronamaatregelen niet door. Het Nationaal Congres Contractvervoer gaat wel door, zij het volledig online.

‘Nieuw boekingsplatform helpt klanten weer de taxi in’

Korton Software wil graag de klanten en relaties weer eens zien op Taxi Expo en heeft bovendien allerlei ontwikkelingen te melden. WinTax en Korton Regie kregen flinke updates en het nieuwe boekingsplatform Traveller Connect moet helpen om de klanten weer de taxi in te krijgen. Korton Software ziet Taxi Expo 2020 als “een mooie gelegenheid… Lees verder ›

UMS toont snelladers voor elektrische voertuigen op Taxi Expo

Urban Mobility Solutions (UMS) ontwerpt en produceert diverse lichtgewicht en volledig elektrisch aangedreven composietvoertuigen die op klantwens kunnen worden ingericht voor personenvervoer. Het bedrijf is op Taxi Expo 2020 aanwezig met de snelladers waarmee die voertuigen efficiënt opgeladen kunnen worden. De samenleving is hard op weg om vanaf 2030 klimaatneutraal en circulair te zijn. Rijkswaterstaat… Lees verder ›