Expo Houten

WOLF Taxi-opleidingen staat opnieuw op Taxi Expo

Voor het tweede jaar op rij is de grootste taxi-opleider van Nederland vertegenwoordigd op de Taxi Expo. Als landelijke opleider stoomt WOLF chauffeurs klaar voor het behalen van het taxidiploma bij het CBR. Met dit diploma kan de landelijk verplichte taxikaart worden aangevraagd.

WOLF Taxi-opleidingen is enkele jaren geleden voortgekomen uit WOLF rijbewijsshop. Na enkele jaren uitsluitend actief te zijn geweest voor de particuliere markt besloot men in 2012 ook de stap te zetten naar de zakelijke markt, en met groot succes. Grote re-integratiebureaus, taxibedrijven, allemaal wisten ze de rijschool te vinden.

“Vorig jaar hebben wij voor het eerst met een stand deelgenomen aan de Taxi Expo. Aan de ene kant is het fijn om onze zakelijke relaties te kunnen begroeten, aan de andere kant is het een geweldige kans om nieuwe contacten te leggen. Zelf hebben wij aan de beurs vorig jaar enkele goede samenwerkingen overgehouden. Wat ons betreft dan ook een logische keuze om voor de tweede keer deel te nemen.”

WOLF Taxi opleidingen is constant bezig om te innoveren. Op de Taxi Expo vertellen zij deelnemers graag meer over de nieuwe lesmethode. Daarnaast kunnen zij met al hun vragen over de opleiding (en eventuele begeleiding voor uw chauffeurs in wording) bij de stand terecht.

Meer nieuws

Sociaal Fonds Mobiliteit lanceert nieuwe vacaturewebsite

In de huidige tijd blijkt dat steeds meer taxibedrijven in het zorgvervoer moeite hebben om vacatures in te vullen. Het bestuur van Sociaal Fonds Mobiliteit heeft daarom besloten om een online vacatureplatform te ontwikkelen, dat tijdens Taxi Expo ’21 wordt gelanceerd. ‘Werken in de taxibranche’ is ontwikkeld als hét vacatureportaal speciaal voor de zorgvervoersector. Het… Lees verder ›

Hyundai IONIQ Electric voor het eerst aan taxisector getoond

Snel opladen, ver rijden, nooit meer tanken en geen enkele emissie. Daar zet Van Mossel op in met de Hyundai IONIQ Electric, die op Taxi Expo ’21 aan de Nederlandse taxibranche wordt gepresenteerd. Het nieuwe voertuig heeft een emissievrij rijbereik tot 311 kilometer. Met zijn ranke postuur en vloeiende, coupé-achtige lijnen is de Hyundai IONIQ… Lees verder ›

Kosten besparen dankzij datagedreven coaching

Kostenbesparing binnen het wagenpark is natuurlijk altijd welkom. Maar hoe doe je dat? Hello Mobility grijpt Taxi Expo ’21 aan om met deelnemers in gesprek te gaan over de mogelijkheden. Hello Mobility is een mobiliteitsdienst voor wagenparkbeheer en zet zich in op kostenbesparing binnen het wagenpark. Dat gebeurt door schade beheersbaar te maken, verkeersveiligheid te… Lees verder ›