WOLF Taxi-opleidingen staat opnieuw op Taxi Expo

Voor het tweede jaar op rij is de grootste taxi-opleider van Nederland vertegenwoordigd op de Taxi Expo. Als landelijke opleider stoomt WOLF chauffeurs klaar voor het behalen van het taxidiploma bij het CBR. Met dit diploma kan de landelijk verplichte taxikaart worden aangevraagd.

WOLF Taxi-opleidingen is enkele jaren geleden voortgekomen uit WOLF rijbewijsshop. Na enkele jaren uitsluitend actief te zijn geweest voor de particuliere markt besloot men in 2012 ook de stap te zetten naar de zakelijke markt, en met groot succes. Grote re-integratiebureaus, taxibedrijven, allemaal wisten ze de rijschool te vinden.

“Vorig jaar hebben wij voor het eerst met een stand deelgenomen aan de Taxi Expo. Aan de ene kant is het fijn om onze zakelijke relaties te kunnen begroeten, aan de andere kant is het een geweldige kans om nieuwe contacten te leggen. Zelf hebben wij aan de beurs vorig jaar enkele goede samenwerkingen overgehouden. Wat ons betreft dan ook een logische keuze om voor de tweede keer deel te nemen.”

WOLF Taxi opleidingen is constant bezig om te innoveren. Op de Taxi Expo vertellen zij deelnemers graag meer over de nieuwe lesmethode. Daarnaast kunnen zij met al hun vragen over de opleiding (en eventuele begeleiding voor uw chauffeurs in wording) bij de stand terecht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

morenews

GOED Arbeidsmarkt Intermediair: ‘Wij zijn er voor bedrijven die taxichauffeurs zoeken én voor mensen die graag taxichauffeur willen worden’

Door een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, hebben veel vervoerders moeite om personeel te vinden. Dat stelt GOED Arbeidsmarkt Intermediair. Volgens de dienstverlener staan teveel doelgroepen echter nog steeds, onnodig, aan de kant. Met twee opnieuw vormgegeven websites hoopt de dienstverlener deze doelgroepen te bereiken. “Wij zijn er voor de mensen die taxichauffeur willen worden.” Hoewel… Lees verder ›

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een… Lees verder ›

Taxicoöperatie Grid neemt het op voor de kleine zelfstandige taxiondernemer

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook de uitreiking van de Taxi Innovatieprijs plaats. Deze prijs is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren te blijven innoveren. Taxicoöperatie Grid is een van de vijf genomineerden die kans maakt op deze felbegeerde prijs. Eigenaren Dave Theunissen en Ad van Tulder leggen in een uitgebreid interview uit wat Grid inhoudt… Lees verder ›