WOLF Taxi-opleidingen staat opnieuw op Taxi Expo

Voor het tweede jaar op rij is de grootste taxi-opleider van Nederland vertegenwoordigd op de Taxi Expo. Als landelijke opleider stoomt WOLF chauffeurs klaar voor het behalen van het taxidiploma bij het CBR. Met dit diploma kan de landelijk verplichte taxikaart worden aangevraagd.

WOLF Taxi-opleidingen is enkele jaren geleden voortgekomen uit WOLF rijbewijsshop. Na enkele jaren uitsluitend actief te zijn geweest voor de particuliere markt besloot men in 2012 ook de stap te zetten naar de zakelijke markt, en met groot succes. Grote re-integratiebureaus, taxibedrijven, allemaal wisten ze de rijschool te vinden.

“Vorig jaar hebben wij voor het eerst met een stand deelgenomen aan de Taxi Expo. Aan de ene kant is het fijn om onze zakelijke relaties te kunnen begroeten, aan de andere kant is het een geweldige kans om nieuwe contacten te leggen. Zelf hebben wij aan de beurs vorig jaar enkele goede samenwerkingen overgehouden. Wat ons betreft dan ook een logische keuze om voor de tweede keer deel te nemen.”

WOLF Taxi opleidingen is constant bezig om te innoveren. Op de Taxi Expo vertellen zij deelnemers graag meer over de nieuwe lesmethode. Daarnaast kunnen zij met al hun vragen over de opleiding (en eventuele begeleiding voor uw chauffeurs in wording) bij de stand terecht.

Meer nieuws

Qarin-Tranzer deelt eerste ervaringen met MaaS-app GOAN!

Met de lancering van de de GOAN!-app op 16 juni is de Twentse Mobility as a Service (MaaS)-pilot van start gegaan. Nu de eerste maanden voorbij zijn, wordt er een voorzichtige balans opgemaakt. MaaS Twente is een van de landelijke MaaS-pilots die door het Ministerie van Infrastructuur en zeven regio’s is opgezet. Qarin-Tranzer won de… Lees verder ›

Dit zijn de workshops op Taxi Expo ’21

Zoals altijd staan er ook dit jaar de hele dag interessante en leerzame workshops op het programma van Taxi Expo. Deze sessies op de beursvloer kunnen gratis worden bijgewoond door deelnemers aan de vakbeurs. Tijdens de workshops kom je meer te weten over belangrijke ontwikkelingen in de taxibranche. De thema’s variëren van arbeidsrecht tot nieuwe… Lees verder ›

Elektrische lagevloerbussen Tribus maken debuut op Taxi Expo

Taxi Expo ’21 staat voor Tribus in het teken van een bijzondere productlancering. Op donderdag 16 september wordt namelijk de e-Civitas lijn geïntroduceerd. In Expo Houten zijn alle twee de elektrische lagevloersbussen te bezichtigen. De productlijn bestaat uit twee elektrische lagevloerbussen, waarvan één in het M1 segment tot 8 personen en één in het M2… Lees verder ›