Kom net als deze opdrachtgevers naar het Congres Contractvervoer 2018

Met nog een kleine  week te gaan tot de zevende editie van het Nationaal Congres Contractvervoer hebben zich al vele opdrachtgevers aangemeld voor deelname. Zij gaan op donderdag 11 oktober samen met vervoerders, adviseurs en belangenorganisaties de diepte in over het doelgroepenvervoer in Nederland.

Net als in 2017 kent het Congres Contractvervoer dit jaar een opzet met parallel-sessies. Deze  gaan onder meer over Publiek Vervoer Groningen Drenthe, het Aanbestedingsinstituut Mobiliteit en het nut van TX-Keur in aanbestedingen. Ook worden er sessies verzorgd over duurzaam doelgroepenvervoer, klankbordgroepen, kostenberekening van doelgroepenvervoer, reizigersparticatie en juridische ontwikkelingen.

Parallel-sessies

Bekijk het volledige programma van het Congres Contractvervoer en meld je aan voor deelname. Na bevestiging van de inschrijving kun je aangeven welke twee parallel-sessies je wilt bijwonen: één van 11.00 tot 12.00 uur en één na de lunch, van 13.00 tot 14.00 uur. Intussen hebben zich ruim 150 mensen aangemeld voor deelname. Daarbij zijn de volgende opdrachtgevers vertegenwoordigd:

 • Alkmaar
 • Amsterdam
 • Arnhem
 • De Fryske Marren
 • Delft
 • Den Haag
 • Dinkelland
 • Geldrop-Mierlo
 • Gouda
 • Haarlem
 • Hartekamp Groep
 • Helmond
 • Metropoolregio Rotterdam Den Haag
 • Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
 • Mobiliteitsbureau Noordoost Fryslân
 • Noordoostpolder
 • ’s Heeren Loo Zorggroep
 • Oosterschelderegio (gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland, Reimerswaal. Schouwen-Duiveland en Tholen)
 • Provincie Noord-Brabant
 • Provincie Utrecht
 • Regio Arnhem Nijmegen
 • Regio Gooi en Vechtstreek
 • Regio Hart van Brabant (gemeenten Tilburg, Oisterwijk, Dongen, Waalwijk, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Heusden, Loon op Zand)
 • Samenwerkingsorgaan Holland Rijnland
 • Reynaerde
 • Rijkswaterstaat
 • Tilburg
 • Tubbergen
 • Zwolle
 • Vereniging van Nederlandse Gemeenten
 • UWV

Bekijk op de congressite ook welke andere partijen zich al hebben aangemeld voor deelname.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

morenews

GOED Arbeidsmarkt Intermediair: ‘Wij zijn er voor bedrijven die taxichauffeurs zoeken én voor mensen die graag taxichauffeur willen worden’

Door een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, hebben veel vervoerders moeite om personeel te vinden. Dat stelt GOED Arbeidsmarkt Intermediair. Volgens de dienstverlener staan teveel doelgroepen echter nog steeds, onnodig, aan de kant. Met twee opnieuw vormgegeven websites hoopt de dienstverlener deze doelgroepen te bereiken. “Wij zijn er voor de mensen die taxichauffeur willen worden.” Hoewel… Lees verder ›

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een… Lees verder ›

Taxicoöperatie Grid neemt het op voor de kleine zelfstandige taxiondernemer

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook de uitreiking van de Taxi Innovatieprijs plaats. Deze prijs is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren te blijven innoveren. Taxicoöperatie Grid is een van de vijf genomineerden die kans maakt op deze felbegeerde prijs. Eigenaren Dave Theunissen en Ad van Tulder leggen in een uitgebreid interview uit wat Grid inhoudt… Lees verder ›