Kom net als deze opdrachtgevers naar het Congres Contractvervoer 2018

Met nog een kleine  week te gaan tot de zevende editie van het Nationaal Congres Contractvervoer hebben zich al vele opdrachtgevers aangemeld voor deelname. Zij gaan op donderdag 11 oktober samen met vervoerders, adviseurs en belangenorganisaties de diepte in over het doelgroepenvervoer in Nederland.

Net als in 2017 kent het Congres Contractvervoer dit jaar een opzet met parallel-sessies. Deze  gaan onder meer over Publiek Vervoer Groningen Drenthe, het Aanbestedingsinstituut Mobiliteit en het nut van TX-Keur in aanbestedingen. Ook worden er sessies verzorgd over duurzaam doelgroepenvervoer, klankbordgroepen, kostenberekening van doelgroepenvervoer, reizigersparticatie en juridische ontwikkelingen.

Parallel-sessies

Bekijk het volledige programma van het Congres Contractvervoer en meld je aan voor deelname. Na bevestiging van de inschrijving kun je aangeven welke twee parallel-sessies je wilt bijwonen: één van 11.00 tot 12.00 uur en één na de lunch, van 13.00 tot 14.00 uur. Intussen hebben zich ruim 150 mensen aangemeld voor deelname. Daarbij zijn de volgende opdrachtgevers vertegenwoordigd:

 • Alkmaar
 • Amsterdam
 • Arnhem
 • De Fryske Marren
 • Delft
 • Den Haag
 • Dinkelland
 • Geldrop-Mierlo
 • Gouda
 • Haarlem
 • Hartekamp Groep
 • Helmond
 • Metropoolregio Rotterdam Den Haag
 • Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
 • Mobiliteitsbureau Noordoost Fryslân
 • Noordoostpolder
 • ’s Heeren Loo Zorggroep
 • Oosterschelderegio (gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland, Reimerswaal. Schouwen-Duiveland en Tholen)
 • Provincie Noord-Brabant
 • Provincie Utrecht
 • Regio Arnhem Nijmegen
 • Regio Gooi en Vechtstreek
 • Regio Hart van Brabant (gemeenten Tilburg, Oisterwijk, Dongen, Waalwijk, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Heusden, Loon op Zand)
 • Samenwerkingsorgaan Holland Rijnland
 • Reynaerde
 • Rijkswaterstaat
 • Tilburg
 • Tubbergen
 • Zwolle
 • Vereniging van Nederlandse Gemeenten
 • UWV

Bekijk op de congressite ook welke andere partijen zich al hebben aangemeld voor deelname.

Meer nieuws

Qarin-Tranzer deelt eerste ervaringen met MaaS-app GOAN!

Met de lancering van de de GOAN!-app op 16 juni is de Twentse Mobility as a Service (MaaS)-pilot van start gegaan. Nu de eerste maanden voorbij zijn, wordt er een voorzichtige balans opgemaakt. MaaS Twente is een van de landelijke MaaS-pilots die door het Ministerie van Infrastructuur en zeven regio’s is opgezet. Qarin-Tranzer won de… Lees verder ›

Dit zijn de workshops op Taxi Expo ’21

Zoals altijd staan er ook dit jaar de hele dag interessante en leerzame workshops op het programma van Taxi Expo. Deze sessies op de beursvloer kunnen gratis worden bijgewoond door deelnemers aan de vakbeurs. Tijdens de workshops kom je meer te weten over belangrijke ontwikkelingen in de taxibranche. De thema’s variëren van arbeidsrecht tot nieuwe… Lees verder ›

Elektrische lagevloerbussen Tribus maken debuut op Taxi Expo

Taxi Expo ’21 staat voor Tribus in het teken van een bijzondere productlancering. Op donderdag 16 september wordt namelijk de e-Civitas lijn geïntroduceerd. In Expo Houten zijn alle twee de elektrische lagevloersbussen te bezichtigen. De productlijn bestaat uit twee elektrische lagevloerbussen, waarvan één in het M1 segment tot 8 personen en één in het M2… Lees verder ›