Taxi Innovatie Prijs 2019 geopend voor aanmeldingen

Innovatieve producten en diensten voor de taxisector kunnen vanaf nu meedingen naar de Taxi Innovatie Prijs 2019. De lezers van TaxiPro kunnen eind september op hun favorieten stemmen. Vervolgens wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens het netwerkdiner na afloop van Taxi Expo 2019.

De Taxi Innovatie Prijs wordt in 2019 voor het derde jaar op rij uitgereikt. In 2017 ging de erkenning naar de elektrische taxibus van Tribus en vorig jaar won Taxi NOF met het initiatief om reanimatie-apparatuur in zijn wmo-voertuigen aan te brengen. Nu is de inschrijving voor dit jaar geopend en kunnen vernieuwende producten en de diensten worden aangemeld als kandidaat.

Spelregels

Het product of de dienst moet uiteraard nieuw zijn en dus niet al te lang geleden op de markt zijn gebracht. Verder moet het gaan om iets dat beschikbaar is, en niet om zaken die nog in de idee- of testfase verkeren. En iedereen mag voordrachten doen, maar producten en diensten die eerder waren genomineerd voor de prijs zijn dit jaar van deelname uitgesloten. De bedrijven achter deze innovaties zijn uiteraard wel van harte welkom om een andere ontwikkeling aan te melden.Tot en met 8 september kunnen innovaties worden voorgedragen. In de laatste twee weken van die maand kan er worden gestemd door de lezers van TaxiPro.

Persoonlijke awards

Naast de Taxi Innovatie Prijs worden er dit jaar ook diverse persoonlijke prijzen uitgereikt. Dat gebeurt in drie categorieën: beste taxichauffeur straattaxi, beste taxichauffeur contractvervoer en taxiondernemer van het jaar. Voor deze awards zal op een later moment om voordrachten uit de branche worden gevraagd, waarna diezelfde branche mag stemmen op de genomineerden.

Alle prijzen worden uitgereikt tijdens het netwerkdiner, dat aansluitend op Taxi Expo 2019 plaatsvindt. Deelname aan deze vakbeurs, workshops en Proefrit Experience is gratis voor iedereen die werkt in de taxibranche of bij overheden. Voor deelname aan het netwerkdiner wordt wel een vergoeding gevraagd. Na aanmelding voor Taxi Expo kan bij het invullen van de persoonlijke gegevens ook de optie ‘netwerkdiner’ worden aangevinkt.

Registreren

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

morenews

GOED Arbeidsmarkt Intermediair: ‘Wij zijn er voor bedrijven die taxichauffeurs zoeken én voor mensen die graag taxichauffeur willen worden’

Door een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, hebben veel vervoerders moeite om personeel te vinden. Dat stelt GOED Arbeidsmarkt Intermediair. Volgens de dienstverlener staan teveel doelgroepen echter nog steeds, onnodig, aan de kant. Met twee opnieuw vormgegeven websites hoopt de dienstverlener deze doelgroepen te bereiken. “Wij zijn er voor de mensen die taxichauffeur willen worden.” Hoewel… Lees verder ›

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een… Lees verder ›

Taxicoöperatie Grid neemt het op voor de kleine zelfstandige taxiondernemer

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook de uitreiking van de Taxi Innovatieprijs plaats. Deze prijs is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren te blijven innoveren. Taxicoöperatie Grid is een van de vijf genomineerden die kans maakt op deze felbegeerde prijs. Eigenaren Dave Theunissen en Ad van Tulder leggen in een uitgebreid interview uit wat Grid inhoudt… Lees verder ›