Expo Houten

Taxi Innovatie Prijs 2019 geopend voor aanmeldingen

Innovatieve producten en diensten voor de taxisector kunnen vanaf nu meedingen naar de Taxi Innovatie Prijs 2019. De lezers van TaxiPro kunnen eind september op hun favorieten stemmen. Vervolgens wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens het netwerkdiner na afloop van Taxi Expo 2019.

De Taxi Innovatie Prijs wordt in 2019 voor het derde jaar op rij uitgereikt. In 2017 ging de erkenning naar de elektrische taxibus van Tribus en vorig jaar won Taxi NOF met het initiatief om reanimatie-apparatuur in zijn wmo-voertuigen aan te brengen. Nu is de inschrijving voor dit jaar geopend en kunnen vernieuwende producten en de diensten worden aangemeld als kandidaat.

Spelregels

Het product of de dienst moet uiteraard nieuw zijn en dus niet al te lang geleden op de markt zijn gebracht. Verder moet het gaan om iets dat beschikbaar is, en niet om zaken die nog in de idee- of testfase verkeren. En iedereen mag voordrachten doen, maar producten en diensten die eerder waren genomineerd voor de prijs zijn dit jaar van deelname uitgesloten. De bedrijven achter deze innovaties zijn uiteraard wel van harte welkom om een andere ontwikkeling aan te melden.Tot en met 8 september kunnen innovaties worden voorgedragen. In de laatste twee weken van die maand kan er worden gestemd door de lezers van TaxiPro.

Persoonlijke awards

Naast de Taxi Innovatie Prijs worden er dit jaar ook diverse persoonlijke prijzen uitgereikt. Dat gebeurt in drie categorieën: beste taxichauffeur straattaxi, beste taxichauffeur contractvervoer en taxiondernemer van het jaar. Voor deze awards zal op een later moment om voordrachten uit de branche worden gevraagd, waarna diezelfde branche mag stemmen op de genomineerden.

Alle prijzen worden uitgereikt tijdens het netwerkdiner, dat aansluitend op Taxi Expo 2019 plaatsvindt. Deelname aan deze vakbeurs, workshops en Proefrit Experience is gratis voor iedereen die werkt in de taxibranche of bij overheden. Voor deelname aan het netwerkdiner wordt wel een vergoeding gevraagd. Na aanmelding voor Taxi Expo kan bij het invullen van de persoonlijke gegevens ook de optie ‘netwerkdiner’ worden aangevinkt.

Registreren

Meer nieuws

‘Nieuw boekingsplatform helpt klanten weer de taxi in’

Korton Software wil graag de klanten en relaties weer eens zien op Taxi Expo en heeft bovendien allerlei ontwikkelingen te melden. WinTax en Korton Regie kregen flinke updates en het nieuwe boekingsplatform Traveller Connect moet helpen om de klanten weer de taxi in te krijgen. Korton Software ziet Taxi Expo 2020 als “een mooie gelegenheid… Lees verder ›

UMS toont snelladers voor elektrische voertuigen op Taxi Expo

Urban Mobility Solutions (UMS) ontwerpt en produceert diverse lichtgewicht en volledig elektrisch aangedreven composietvoertuigen die op klantwens kunnen worden ingericht voor personenvervoer. Het bedrijf is op Taxi Expo 2020 aanwezig met de snelladers waarmee die voertuigen efficiënt opgeladen kunnen worden. De samenleving is hard op weg om vanaf 2030 klimaatneutraal en circulair te zijn. Rijkswaterstaat… Lees verder ›

Mercedes-Benz presenteert elektrische eVito Tourer en EQV 300 op Taxi Expo 2020

Een emissievrij rijbereik van gemiddeld 360 elektrische kilometers en een flexibel in te richten interieur, met plaats voor maximaal negen passagiers en bagage. Dat zijn de troeven van de elektrische eVito Tourer en EQV 300 die Mercedes-Benz als alternatieven voor personenvervoer in en rondom de stad aan de Nederlandse taxibranche presenteert tijdens Taxi Expo 2020…. Lees verder ›