Expo Houten

Taxi Innovatie Prijs 2019 geopend voor aanmeldingen

Innovatieve producten en diensten voor de taxisector kunnen vanaf nu meedingen naar de Taxi Innovatie Prijs 2019. De lezers van TaxiPro kunnen eind september op hun favorieten stemmen. Vervolgens wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens het netwerkdiner na afloop van Taxi Expo 2019.

De Taxi Innovatie Prijs wordt in 2019 voor het derde jaar op rij uitgereikt. In 2017 ging de erkenning naar de elektrische taxibus van Tribus en vorig jaar won Taxi NOF met het initiatief om reanimatie-apparatuur in zijn wmo-voertuigen aan te brengen. Nu is de inschrijving voor dit jaar geopend en kunnen vernieuwende producten en de diensten worden aangemeld als kandidaat.

Spelregels

Het product of de dienst moet uiteraard nieuw zijn en dus niet al te lang geleden op de markt zijn gebracht. Verder moet het gaan om iets dat beschikbaar is, en niet om zaken die nog in de idee- of testfase verkeren. En iedereen mag voordrachten doen, maar producten en diensten die eerder waren genomineerd voor de prijs zijn dit jaar van deelname uitgesloten. De bedrijven achter deze innovaties zijn uiteraard wel van harte welkom om een andere ontwikkeling aan te melden.Tot en met 8 september kunnen innovaties worden voorgedragen. In de laatste twee weken van die maand kan er worden gestemd door de lezers van TaxiPro.

Persoonlijke awards

Naast de Taxi Innovatie Prijs worden er dit jaar ook diverse persoonlijke prijzen uitgereikt. Dat gebeurt in drie categorieën: beste taxichauffeur straattaxi, beste taxichauffeur contractvervoer en taxiondernemer van het jaar. Voor deze awards zal op een later moment om voordrachten uit de branche worden gevraagd, waarna diezelfde branche mag stemmen op de genomineerden.

Alle prijzen worden uitgereikt tijdens het netwerkdiner, dat aansluitend op Taxi Expo 2019 plaatsvindt. Deelname aan deze vakbeurs, workshops en Proefrit Experience is gratis voor iedereen die werkt in de taxibranche of bij overheden. Voor deelname aan het netwerkdiner wordt wel een vergoeding gevraagd. Na aanmelding voor Taxi Expo kan bij het invullen van de persoonlijke gegevens ook de optie ‘netwerkdiner’ worden aangevinkt.

Registreren

Meer nieuws

Aiways en Profile versterken samenwerking

Na een succesvolle pilot zetten Aiways, exposant op Taxi Expo ’21, en Profile breiden samenwerking uit. Daardoor kunnen consumenten straks bij meer vestigingen terecht voor service, onderhoud en een proefrit met de volledig elektrische Aiways U5 e-SUV.  Elektrisch rijden is in Nederland bezig aan een opmars. Vorig jaar werden er 43 procent meer EV’s verkocht… Lees verder ›

Taxi Expo ‘21 in zicht, laatste plaatsen voor Nationaal Congres Contractvervoer

Kennis opdoen, vakgenoten ontmoeten en netwerken. Het zal tijdens Taxi Expo ’21 op donderdag 16 september in Expo Houten eindelijk weer mogelijk zijn. De laatste plaatsen voor het Nationaal Congres Contractvervoer zijn nu nog te bemachtigen. Tientallen exposanten zullen op 16 september hun nieuwste producten, technieken en diensten demonstreren. De beursvloer is daarmee dé plek… Lees verder ›

Hyundai IONIQ Electric voor het eerst aan taxisector getoond

Snel opladen, ver rijden, nooit meer tanken en geen enkele emissie. Daar zet Van Mossel op in met de Hyundai IONIQ Electric, die op Taxi Expo ’21 aan de Nederlandse taxibranche wordt gepresenteerd. Het nieuwe voertuig heeft een emissievrij rijbereik tot 311 kilometer. Met zijn ranke postuur en vloeiende, coupé-achtige lijnen is de Hyundai IONIQ… Lees verder ›