Taxi Innovatie Prijs 2019 geopend voor aanmeldingen

Innovatieve producten en diensten voor de taxisector kunnen vanaf nu meedingen naar de Taxi Innovatie Prijs 2019. De lezers van TaxiPro kunnen eind september op hun favorieten stemmen. Vervolgens wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens het netwerkdiner na afloop van Taxi Expo 2019.

De Taxi Innovatie Prijs wordt in 2019 voor het derde jaar op rij uitgereikt. In 2017 ging de erkenning naar de elektrische taxibus van Tribus en vorig jaar won Taxi NOF met het initiatief om reanimatie-apparatuur in zijn wmo-voertuigen aan te brengen. Nu is de inschrijving voor dit jaar geopend en kunnen vernieuwende producten en de diensten worden aangemeld als kandidaat.

Spelregels

Het product of de dienst moet uiteraard nieuw zijn en dus niet al te lang geleden op de markt zijn gebracht. Verder moet het gaan om iets dat beschikbaar is, en niet om zaken die nog in de idee- of testfase verkeren. En iedereen mag voordrachten doen, maar producten en diensten die eerder waren genomineerd voor de prijs zijn dit jaar van deelname uitgesloten. De bedrijven achter deze innovaties zijn uiteraard wel van harte welkom om een andere ontwikkeling aan te melden.Tot en met 8 september kunnen innovaties worden voorgedragen. In de laatste twee weken van die maand kan er worden gestemd door de lezers van TaxiPro.

Persoonlijke awards

Naast de Taxi Innovatie Prijs worden er dit jaar ook diverse persoonlijke prijzen uitgereikt. Dat gebeurt in drie categorieën: beste taxichauffeur straattaxi, beste taxichauffeur contractvervoer en taxiondernemer van het jaar. Voor deze awards zal op een later moment om voordrachten uit de branche worden gevraagd, waarna diezelfde branche mag stemmen op de genomineerden.

Alle prijzen worden uitgereikt tijdens het netwerkdiner, dat aansluitend op Taxi Expo 2019 plaatsvindt. Deelname aan deze vakbeurs, workshops en Proefrit Experience is gratis voor iedereen die werkt in de taxibranche of bij overheden. Voor deelname aan het netwerkdiner wordt wel een vergoeding gevraagd. Na aanmelding voor Taxi Expo kan bij het invullen van de persoonlijke gegevens ook de optie ‘netwerkdiner’ worden aangevinkt.

Registreren

Meer nieuws

Qarin-Tranzer deelt eerste ervaringen met MaaS-app GOAN!

Met de lancering van de de GOAN!-app op 16 juni is de Twentse Mobility as a Service (MaaS)-pilot van start gegaan. Nu de eerste maanden voorbij zijn, wordt er een voorzichtige balans opgemaakt. MaaS Twente is een van de landelijke MaaS-pilots die door het Ministerie van Infrastructuur en zeven regio’s is opgezet. Qarin-Tranzer won de… Lees verder ›

Dit zijn de workshops op Taxi Expo ’21

Zoals altijd staan er ook dit jaar de hele dag interessante en leerzame workshops op het programma van Taxi Expo. Deze sessies op de beursvloer kunnen gratis worden bijgewoond door deelnemers aan de vakbeurs. Tijdens de workshops kom je meer te weten over belangrijke ontwikkelingen in de taxibranche. De thema’s variëren van arbeidsrecht tot nieuwe… Lees verder ›

Elektrische lagevloerbussen Tribus maken debuut op Taxi Expo

Taxi Expo ’21 staat voor Tribus in het teken van een bijzondere productlancering. Op donderdag 16 september wordt namelijk de e-Civitas lijn geïntroduceerd. In Expo Houten zijn alle twee de elektrische lagevloersbussen te bezichtigen. De productlijn bestaat uit twee elektrische lagevloerbussen, waarvan één in het M1 segment tot 8 personen en één in het M2… Lees verder ›