Expo Houten

Hoe ga je ‘met pensioen’? Maak eerst een pensioenplan

Hoe doe je dat eigenlijk, met pensioen gaan? Het antwoord is simpel: je maakt eerst een pensioenplan. Je beslist namelijk zelf wanneer je je pensioen laat ingaan. Wie wil, kan ook een afspraak maken met een pensioenconsulent van Pensioenfonds Vervoer, exposant op Taxi Expo ’21. Als er meer dan drie medewerkers in een bedrijf een afspraak willen, komt de consulent langs op locatie.

Is zo’n plan maken lastig?
Nee, Pensioenfonds Vervoer heeft het zo makkelijk mogelijk gemaakt. Je gaat naar www.pfvervoer.nl en logt in met je DigiD. Daarna wijst het zich vanzelf. Een handige hulp is deze video. Je ziet in de video stap voor stap hoe het werkt.

Je zit nergens aan vast
Iedereen kan zoveel plannen maken als hij of zij wil. Je zit nergens aan vast. Elk plan kun je een naam geven en opslaan. Later kun je elk plan weer bekijken en aanpassen. Zo ontdek je vanzelf wat bij je past.

Als je weet wat je wilt…
Dan vraag je via dezelfde website je pensioen aan. Je gaat naar het plan waar je tevreden over bent en je klikt op ‘aanvragen’. Dat kan vanaf een jaar vóór je je pensioen in wilt laten gaan. Wie eerst nog een keer zijn keuzes wil checken bij een pensioenconsulent, kan een afspraak maken. Zij staan voor iedereen klaar.

Wil je Han of Richard in het echt ontmoeten?
Zij zijn aanwezig op de Taxi Expo ’21 op stand 1.107. Han en Richard beantwoorden alle vragen over pensioen. Ze kunnen ook meer vertellen over de Regeling voor vervroegd uittreden. Daarnaast verzorgt Pensioenfonds Vervoer een workshop, waarin deelnemers bijgepraat worden over actuele ontwikkelingen op het gebied van pensioen.

Pensioenfonds

Meer nieuws

Hyundai IONIQ Electric voor het eerst aan taxisector getoond

Snel opladen, ver rijden, nooit meer tanken en geen enkele emissie. Daar zet Van Mossel op in met de Hyundai IONIQ Electric, die op Taxi Expo ’21 aan de Nederlandse taxibranche wordt gepresenteerd. Het nieuwe voertuig heeft een emissievrij rijbereik tot 311 kilometer. Met zijn ranke postuur en vloeiende, coupé-achtige lijnen is de Hyundai IONIQ… Lees verder ›

Ford toont Mustang Mach-E en E-Transit op Taxi Expo ’21

Met de volledig elektrische Mustang Mach-E draagt Ford sinds kort ook in Nederland bij aan verduurzaming van de taxivloot. In het voorjaar van 2022 volgt de volgende stap met de E-Transit, waarvan speciaal voor Taxi Expo ’21 op 16 september een exemplaar naar Nederland is gehaald. Begin dit jaar heeft Ford aangekondigd dat medio 2026… Lees verder ›

Kia presenteert elektrische EV6 op Taxi Expo ’21

Als primeur op Taxi Expo ’21 presenteert Kia Nederland de Kia EV6. Deze vijfzits crossover is de eerste Kia op het geavanceerde Electric-Global Modular Platform (E-GMP) en een echte gamechanger. Met een accucapaciteit van 58 of 77,4 kWh kan er op één lading tot maar liefst 528 kilometer gereden worden (volgens WLTP). De intelligente 800V-techniek… Lees verder ›