Kosten besparen dankzij datagedreven coaching

Kostenbesparing binnen het wagenpark is natuurlijk altijd welkom. Maar hoe doe je dat? Hello Mobility grijpt Taxi Expo ’21 aan om met deelnemers in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Hello Mobility is een mobiliteitsdienst voor wagenparkbeheer en zet zich in op kostenbesparing binnen het wagenpark. Dat gebeurt door schade beheersbaar te maken, verkeersveiligheid te verhogen en CO2-uitstoot te reduceren. “Onze coaches helpen ondernemers in de transport en logistiek via datagedreven coaching. Binnen een jaar resultaat. Zo niet, geld terug.”

Verandering borgen
Hello Mobility geeft inzicht in besparingskansen, coacht om deze kansen te verzilveren en biedt een tool om deze verandering te borgen. Dat zorgt voor een beter verzekerbaar wagenpark door minder schade, minder reparatiekosten, minder indirecte kosten, verlaagde CO2 uitstoot door brandstofbesparing, tevreden klanten én tevreden personeel.

Dit alles gebeurt aan de hand van rijgedrag data ontvangen door integratie met Cabman of het telematica-systeem. Hello Mobility verrijkt deze data en toont deze in een overzichtelijk dashboard. Chauffeurs krijgen vervolgens verbetertips via een app. Hello Mobility is geschikt voor wagenparken vanaf 20 voertuigen en werkt op basis van no cure-no pay.

Hello Mobility gaat graag met u in gesprek om besparingen vast te stellen. Bezoek daarvoor op Taxi Expo ’21 in Expo Houten stand 2.303. Deelname aan de vakbeurs is in de meeste gevallen gratis.

Hello Mobility

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

morenews

GOED Arbeidsmarkt Intermediair: ‘Wij zijn er voor bedrijven die taxichauffeurs zoeken én voor mensen die graag taxichauffeur willen worden’

Door een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, hebben veel vervoerders moeite om personeel te vinden. Dat stelt GOED Arbeidsmarkt Intermediair. Volgens de dienstverlener staan teveel doelgroepen echter nog steeds, onnodig, aan de kant. Met twee opnieuw vormgegeven websites hoopt de dienstverlener deze doelgroepen te bereiken. “Wij zijn er voor de mensen die taxichauffeur willen worden.” Hoewel… Lees verder ›

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een… Lees verder ›

Taxicoöperatie Grid neemt het op voor de kleine zelfstandige taxiondernemer

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook de uitreiking van de Taxi Innovatieprijs plaats. Deze prijs is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren te blijven innoveren. Taxicoöperatie Grid is een van de vijf genomineerden die kans maakt op deze felbegeerde prijs. Eigenaren Dave Theunissen en Ad van Tulder leggen in een uitgebreid interview uit wat Grid inhoudt… Lees verder ›