Expo Houten

Kosten besparen dankzij datagedreven coaching

Kostenbesparing binnen het wagenpark is natuurlijk altijd welkom. Maar hoe doe je dat? Hello Mobility grijpt Taxi Expo ’21 aan om met deelnemers in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Hello Mobility is een mobiliteitsdienst voor wagenparkbeheer en zet zich in op kostenbesparing binnen het wagenpark. Dat gebeurt door schade beheersbaar te maken, verkeersveiligheid te verhogen en CO2-uitstoot te reduceren. “Onze coaches helpen ondernemers in de transport en logistiek via datagedreven coaching. Binnen een jaar resultaat. Zo niet, geld terug.”

Verandering borgen
Hello Mobility geeft inzicht in besparingskansen, coacht om deze kansen te verzilveren en biedt een tool om deze verandering te borgen. Dat zorgt voor een beter verzekerbaar wagenpark door minder schade, minder reparatiekosten, minder indirecte kosten, verlaagde CO2 uitstoot door brandstofbesparing, tevreden klanten én tevreden personeel.

Dit alles gebeurt aan de hand van rijgedrag data ontvangen door integratie met Cabman of het telematica-systeem. Hello Mobility verrijkt deze data en toont deze in een overzichtelijk dashboard. Chauffeurs krijgen vervolgens verbetertips via een app. Hello Mobility is geschikt voor wagenparken vanaf 20 voertuigen en werkt op basis van no cure-no pay.

Hello Mobility gaat graag met u in gesprek om besparingen vast te stellen. Bezoek daarvoor op Taxi Expo ’21 in Expo Houten stand 2.303. Deelname aan de vakbeurs is in de meeste gevallen gratis.

Hello Mobility

Meer nieuws

Kia presenteert elektrische EV6 op Taxi Expo ’21

Als primeur op Taxi Expo ’21 presenteert Kia Nederland de Kia EV6. Deze vijfzits crossover is de eerste Kia op het geavanceerde Electric-Global Modular Platform (E-GMP) en een echte gamechanger. Met een accucapaciteit van 58 of 77,4 kWh kan er op één lading tot maar liefst 528 kilometer gereden worden (volgens WLTP). De intelligente 800V-techniek… Lees verder ›

Sociaal Fonds Mobiliteit lanceert nieuwe vacaturewebsite

In de huidige tijd blijkt dat steeds meer taxibedrijven in het zorgvervoer moeite hebben om vacatures in te vullen. Het bestuur van Sociaal Fonds Mobiliteit heeft daarom besloten om een online vacatureplatform te ontwikkelen, dat tijdens Taxi Expo ’21 wordt gelanceerd. ‘Werken in de taxibranche’ is ontwikkeld als hét vacatureportaal speciaal voor de zorgvervoersector. Het… Lees verder ›

Hoe ga je ‘met pensioen’? Maak eerst een pensioenplan

Hoe doe je dat eigenlijk, met pensioen gaan? Het antwoord is simpel: je maakt eerst een pensioenplan. Je beslist namelijk zelf wanneer je je pensioen laat ingaan. Wie wil, kan ook een afspraak maken met een pensioenconsulent van Pensioenfonds Vervoer, exposant op Taxi Expo ’21. Als er meer dan drie medewerkers in een bedrijf een… Lees verder ›