Kosten besparen dankzij datagedreven coaching

Kostenbesparing binnen het wagenpark is natuurlijk altijd welkom. Maar hoe doe je dat? Hello Mobility grijpt Taxi Expo ’21 aan om met deelnemers in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Hello Mobility is een mobiliteitsdienst voor wagenparkbeheer en zet zich in op kostenbesparing binnen het wagenpark. Dat gebeurt door schade beheersbaar te maken, verkeersveiligheid te verhogen en CO2-uitstoot te reduceren. “Onze coaches helpen ondernemers in de transport en logistiek via datagedreven coaching. Binnen een jaar resultaat. Zo niet, geld terug.”

Verandering borgen
Hello Mobility geeft inzicht in besparingskansen, coacht om deze kansen te verzilveren en biedt een tool om deze verandering te borgen. Dat zorgt voor een beter verzekerbaar wagenpark door minder schade, minder reparatiekosten, minder indirecte kosten, verlaagde CO2 uitstoot door brandstofbesparing, tevreden klanten én tevreden personeel.

Dit alles gebeurt aan de hand van rijgedrag data ontvangen door integratie met Cabman of het telematica-systeem. Hello Mobility verrijkt deze data en toont deze in een overzichtelijk dashboard. Chauffeurs krijgen vervolgens verbetertips via een app. Hello Mobility is geschikt voor wagenparken vanaf 20 voertuigen en werkt op basis van no cure-no pay.

Hello Mobility gaat graag met u in gesprek om besparingen vast te stellen. Bezoek daarvoor op Taxi Expo ’21 in Expo Houten stand 2.303. Deelname aan de vakbeurs is in de meeste gevallen gratis.

Hello Mobility

Meer nieuws

Qarin-Tranzer deelt eerste ervaringen met MaaS-app GOAN!

Met de lancering van de de GOAN!-app op 16 juni is de Twentse Mobility as a Service (MaaS)-pilot van start gegaan. Nu de eerste maanden voorbij zijn, wordt er een voorzichtige balans opgemaakt. MaaS Twente is een van de landelijke MaaS-pilots die door het Ministerie van Infrastructuur en zeven regio’s is opgezet. Qarin-Tranzer won de… Lees verder ›

Dit zijn de workshops op Taxi Expo ’21

Zoals altijd staan er ook dit jaar de hele dag interessante en leerzame workshops op het programma van Taxi Expo. Deze sessies op de beursvloer kunnen gratis worden bijgewoond door deelnemers aan de vakbeurs. Tijdens de workshops kom je meer te weten over belangrijke ontwikkelingen in de taxibranche. De thema’s variëren van arbeidsrecht tot nieuwe… Lees verder ›

Elektrische lagevloerbussen Tribus maken debuut op Taxi Expo

Taxi Expo ’21 staat voor Tribus in het teken van een bijzondere productlancering. Op donderdag 16 september wordt namelijk de e-Civitas lijn geïntroduceerd. In Expo Houten zijn alle twee de elektrische lagevloersbussen te bezichtigen. De productlijn bestaat uit twee elektrische lagevloerbussen, waarvan één in het M1 segment tot 8 personen en één in het M2… Lees verder ›