Sociaal Fonds Mobiliteit lanceert nieuwe vacaturewebsite

In de huidige tijd blijkt dat steeds meer taxibedrijven in het zorgvervoer moeite hebben om vacatures in te vullen. Het bestuur van Sociaal Fonds Mobiliteit heeft daarom besloten om een online vacatureplatform te ontwikkelen, dat tijdens Taxi Expo ’21 wordt gelanceerd.

‘Werken in de taxibranche’ is ontwikkeld als hét vacatureportaal speciaal voor de zorgvervoersector. Het doel is om zoveel mogelijk vacatures binnen het zorgvervoer in beeld te brengen en om het werken in deze sector te promoten. Werkgevers kunnen hier vanaf 16 september gratis gebruik van maken.

Nadat werkgevers een account hebben aangemaakt, kunnen zij zelf hun vacatures plaatsen en beheren op de vacaturewebsite www.werkenindetaxibranche.nl. Vanuit het platform kunnen zij vacatures gemakkelijk delen via Social Media en eigen websites. ‘Werken in de taxibranche’ is geschikt voor Google4jobs, wat het bereik van de website via Google vergroot. Potentiële kandidaten kunnen aan de hand van een filter doelgericht zoeken naar een interessante vacature. Solliciteren gaat ook heel eenvoudig: de kandidaat kan solliciteren via een e-mailformulier, terugbelverzoek of Whatsapp bericht. Het platform is ten slotte een mobiel vriendelijke vacaturewebsite.

Bezoekers van Taxi Expo ’21 kunnen bij stand 2.501 van Sociaal Fonds Mobiliteit kennismaken met de nieuwe vacaturewebsite en hun vragen stellen. Deelname aan de vakbeurs op donderdag 16 september in Expo Houten is in de meeste gevallen kosteloos.

Sociaal Fonds Mobiliteit

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

morenews

GOED Arbeidsmarkt Intermediair: ‘Wij zijn er voor bedrijven die taxichauffeurs zoeken én voor mensen die graag taxichauffeur willen worden’

Door een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, hebben veel vervoerders moeite om personeel te vinden. Dat stelt GOED Arbeidsmarkt Intermediair. Volgens de dienstverlener staan teveel doelgroepen echter nog steeds, onnodig, aan de kant. Met twee opnieuw vormgegeven websites hoopt de dienstverlener deze doelgroepen te bereiken. “Wij zijn er voor de mensen die taxichauffeur willen worden.” Hoewel… Lees verder ›

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een… Lees verder ›

Taxicoöperatie Grid neemt het op voor de kleine zelfstandige taxiondernemer

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook de uitreiking van de Taxi Innovatieprijs plaats. Deze prijs is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren te blijven innoveren. Taxicoöperatie Grid is een van de vijf genomineerden die kans maakt op deze felbegeerde prijs. Eigenaren Dave Theunissen en Ad van Tulder leggen in een uitgebreid interview uit wat Grid inhoudt… Lees verder ›