Expo Houten

Sociaal Fonds Mobiliteit lanceert nieuwe vacaturewebsite

In de huidige tijd blijkt dat steeds meer taxibedrijven in het zorgvervoer moeite hebben om vacatures in te vullen. Het bestuur van Sociaal Fonds Mobiliteit heeft daarom besloten om een online vacatureplatform te ontwikkelen, dat tijdens Taxi Expo ’21 wordt gelanceerd.

‘Werken in de taxibranche’ is ontwikkeld als hét vacatureportaal speciaal voor de zorgvervoersector. Het doel is om zoveel mogelijk vacatures binnen het zorgvervoer in beeld te brengen en om het werken in deze sector te promoten. Werkgevers kunnen hier vanaf 16 september gratis gebruik van maken.

Nadat werkgevers een account hebben aangemaakt, kunnen zij zelf hun vacatures plaatsen en beheren op de vacaturewebsite www.werkenindetaxibranche.nl. Vanuit het platform kunnen zij vacatures gemakkelijk delen via Social Media en eigen websites. ‘Werken in de taxibranche’ is geschikt voor Google4jobs, wat het bereik van de website via Google vergroot. Potentiële kandidaten kunnen aan de hand van een filter doelgericht zoeken naar een interessante vacature. Solliciteren gaat ook heel eenvoudig: de kandidaat kan solliciteren via een e-mailformulier, terugbelverzoek of Whatsapp bericht. Het platform is ten slotte een mobiel vriendelijke vacaturewebsite.

Bezoekers van Taxi Expo ’21 kunnen bij stand 2.501 van Sociaal Fonds Mobiliteit kennismaken met de nieuwe vacaturewebsite en hun vragen stellen. Deelname aan de vakbeurs op donderdag 16 september in Expo Houten is in de meeste gevallen kosteloos.

Sociaal Fonds Mobiliteit

Meer nieuws

Aiways en Profile versterken samenwerking

Na een succesvolle pilot zetten Aiways, exposant op Taxi Expo ’21, en Profile breiden samenwerking uit. Daardoor kunnen consumenten straks bij meer vestigingen terecht voor service, onderhoud en een proefrit met de volledig elektrische Aiways U5 e-SUV.  Elektrisch rijden is in Nederland bezig aan een opmars. Vorig jaar werden er 43 procent meer EV’s verkocht… Lees verder ›

Kia presenteert elektrische EV6 op Taxi Expo ’21

Als primeur op Taxi Expo ’21 presenteert Kia Nederland de Kia EV6. Deze vijfzits crossover is de eerste Kia op het geavanceerde Electric-Global Modular Platform (E-GMP) en een echte gamechanger. Met een accucapaciteit van 58 of 77,4 kWh kan er op één lading tot maar liefst 528 kilometer gereden worden (volgens WLTP). De intelligente 800V-techniek… Lees verder ›

Elektrische lagevloerbussen Tribus maken debuut op Taxi Expo

Taxi Expo ’21 staat voor Tribus in het teken van een bijzondere productlancering. Op donderdag 16 september wordt namelijk de e-Civitas lijn geïntroduceerd. In Expo Houten zijn alle twee de elektrische lagevloersbussen te bezichtigen. De productlijn bestaat uit twee elektrische lagevloerbussen, waarvan één in het M1 segment tot 8 personen en één in het M2… Lees verder ›