‘Waardevol geweest om te blijven innoveren in de pandemie’

De afgelopen 1,5 jaar is voor niemand makkelijk geweest en in het bijzonder lastig voor de taxibranche. Desondanks leerde Korton Software dat het zeer waardevol is om, tegen de stroom in, samen met klanten te blijven innoveren. Op Taxi Expo ’21 licht het softwarebedrijf alvast een tipje van de sluier op.

“Door samen na te denken over huidige en toekomstige behoeften komen we verder en maken we mooie nieuwe producten. Mede hierdoor zijn de ontwikkelingen van WinTax en ons nieuwe Connect-platform in een hogere versnelling gekomen. Om bij de tijd te blijven en weer een frisse uitstraling te hebben, is de user interface van WinTax gemoderniseerd. De vertrouwde gebruiker vindt nog steeds de vertrouwde indeling terug, de nieuwe gebruiker vindt sneller zijn of haar weg in de legio mogelijkheden”, aldus Korton.

Naast WinTax, Korton Regie en Korton Workforce ontwikkelde het bedrijf ook door aan het nieuwe Connect-platform. Dit platform omvat de nieuwste generatie applicaties die aanvullende innovatieve functionaliteiten bieden op bestaande producten. Zo is sinds enige tijd het online boekingsplatform Traveller Connect beschikbaar voor het eenvoudig en snel kunnen boeken en betalen van een taxirit.

Lancering Driver Connect
Korton staan bovendien aan de vooravond van de lancering van Driver Connect, de driver app die voorsorteert op het verdwijnen van de BCT in de huidige vorm en nu al een waardevolle toevoeging is aan WinTax. En er komen nog meer Connect applicaties aan waar in de nabije toekomst meer over bekend wordt. “Op Taxi Expo kunnen we alvast een tipje van de sluier oplichten, bijvoorbeeld over hoe we de chauffeur en de reiziger op een zo efficiënt mogelijke manier bij elkaar kunnen krijgen.”

Het doel van Korton is om klanten en gebruikers meer gemak bieden te bij het dagelijkse gebruik van onze softwareproducten, zonder daarvoor diep in de buidel te hoeven tasten. Dat is een van de belangrijkste pijlers van het bedrijf. “Meer doen met dezelfde middelen, zodat de taxiondernemer na een zware periode weer het meeste en beste uit zijn eigen organisatie kan halen.”

Korton Software ontmoet u op 16 september graag op stand 3.401. Deelname aan Taxi Expo ’21 is in de meeste gevallen gratis. Klik hier om te registreren.

Korton

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

morenews

GOED Arbeidsmarkt Intermediair: ‘Wij zijn er voor bedrijven die taxichauffeurs zoeken én voor mensen die graag taxichauffeur willen worden’

Door een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, hebben veel vervoerders moeite om personeel te vinden. Dat stelt GOED Arbeidsmarkt Intermediair. Volgens de dienstverlener staan teveel doelgroepen echter nog steeds, onnodig, aan de kant. Met twee opnieuw vormgegeven websites hoopt de dienstverlener deze doelgroepen te bereiken. “Wij zijn er voor de mensen die taxichauffeur willen worden.” Hoewel… Lees verder ›

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een… Lees verder ›

Taxicoöperatie Grid neemt het op voor de kleine zelfstandige taxiondernemer

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook de uitreiking van de Taxi Innovatieprijs plaats. Deze prijs is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren te blijven innoveren. Taxicoöperatie Grid is een van de vijf genomineerden die kans maakt op deze felbegeerde prijs. Eigenaren Dave Theunissen en Ad van Tulder leggen in een uitgebreid interview uit wat Grid inhoudt… Lees verder ›