Expo Houten

‘Waardevol geweest om te blijven innoveren in de pandemie’

De afgelopen 1,5 jaar is voor niemand makkelijk geweest en in het bijzonder lastig voor de taxibranche. Desondanks leerde Korton Software dat het zeer waardevol is om, tegen de stroom in, samen met klanten te blijven innoveren. Op Taxi Expo ’21 licht het softwarebedrijf alvast een tipje van de sluier op.

“Door samen na te denken over huidige en toekomstige behoeften komen we verder en maken we mooie nieuwe producten. Mede hierdoor zijn de ontwikkelingen van WinTax en ons nieuwe Connect-platform in een hogere versnelling gekomen. Om bij de tijd te blijven en weer een frisse uitstraling te hebben, is de user interface van WinTax gemoderniseerd. De vertrouwde gebruiker vindt nog steeds de vertrouwde indeling terug, de nieuwe gebruiker vindt sneller zijn of haar weg in de legio mogelijkheden”, aldus Korton.

Naast WinTax, Korton Regie en Korton Workforce ontwikkelde het bedrijf ook door aan het nieuwe Connect-platform. Dit platform omvat de nieuwste generatie applicaties die aanvullende innovatieve functionaliteiten bieden op bestaande producten. Zo is sinds enige tijd het online boekingsplatform Traveller Connect beschikbaar voor het eenvoudig en snel kunnen boeken en betalen van een taxirit.

Lancering Driver Connect
Korton staan bovendien aan de vooravond van de lancering van Driver Connect, de driver app die voorsorteert op het verdwijnen van de BCT in de huidige vorm en nu al een waardevolle toevoeging is aan WinTax. En er komen nog meer Connect applicaties aan waar in de nabije toekomst meer over bekend wordt. “Op Taxi Expo kunnen we alvast een tipje van de sluier oplichten, bijvoorbeeld over hoe we de chauffeur en de reiziger op een zo efficiënt mogelijke manier bij elkaar kunnen krijgen.”

Het doel van Korton is om klanten en gebruikers meer gemak bieden te bij het dagelijkse gebruik van onze softwareproducten, zonder daarvoor diep in de buidel te hoeven tasten. Dat is een van de belangrijkste pijlers van het bedrijf. “Meer doen met dezelfde middelen, zodat de taxiondernemer na een zware periode weer het meeste en beste uit zijn eigen organisatie kan halen.”

Korton Software ontmoet u op 16 september graag op stand 3.401. Deelname aan Taxi Expo ’21 is in de meeste gevallen gratis. Klik hier om te registreren.

Korton

Meer nieuws

Hyundai IONIQ Electric voor het eerst aan taxisector getoond

Snel opladen, ver rijden, nooit meer tanken en geen enkele emissie. Daar zet Van Mossel op in met de Hyundai IONIQ Electric, die op Taxi Expo ’21 aan de Nederlandse taxibranche wordt gepresenteerd. Het nieuwe voertuig heeft een emissievrij rijbereik tot 311 kilometer. Met zijn ranke postuur en vloeiende, coupé-achtige lijnen is de Hyundai IONIQ… Lees verder ›

Qarin-Tranzer deelt eerste ervaringen met MaaS-app GOAN!

Met de lancering van de de GOAN!-app op 16 juni is de Twentse Mobility as a Service (MaaS)-pilot van start gegaan. Nu de eerste maanden voorbij zijn, wordt er een voorzichtige balans opgemaakt. MaaS Twente is een van de landelijke MaaS-pilots die door het Ministerie van Infrastructuur en zeven regio’s is opgezet. Qarin-Tranzer won de… Lees verder ›

Kosten besparen dankzij datagedreven coaching

Kostenbesparing binnen het wagenpark is natuurlijk altijd welkom. Maar hoe doe je dat? Hello Mobility grijpt Taxi Expo ’21 aan om met deelnemers in gesprek te gaan over de mogelijkheden. Hello Mobility is een mobiliteitsdienst voor wagenparkbeheer en zet zich in op kostenbesparing binnen het wagenpark. Dat gebeurt door schade beheersbaar te maken, verkeersveiligheid te… Lees verder ›