Dit zijn de workshops op Taxi Expo ’21

Zoals altijd staan er ook dit jaar de hele dag interessante en leerzame workshops op het programma van Taxi Expo. Deze sessies op de beursvloer kunnen gratis worden bijgewoond door deelnemers aan de vakbeurs. Tijdens de workshops kom je meer te weten over belangrijke ontwikkelingen in de taxibranche. De thema’s variëren van arbeidsrecht tot nieuwe e-mobility oplossingen en gemakkelijk en goedkoop verzekeren.

Op het programma staan de volgende workshops:

  • Gemakkelijk en goedkoper verzekeren door middel van data – Drivestar, Hello Mobility en Cabman
  • Zero emissie personenvervoer: de (on)mogelijkheden in de markt – Tribus
  • Update arbeidsrecht – KNV
  • Pensioen – Pensioenfonds Vervoer
  • Het traject na een verkeersongeval – Legaltree
  • Opties voor laadinfrastructuur – Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur

De workshops vinden plaats van 10.00 tot 16.15 uur. Elke workshop duurt circa 45 minuten. In het workshopprogramma staan de precieze tijdstippen en meer details over de verschillende sessies.

Vakbeurs
Bijna 30 partijen hebben zich inmiddels aangemeld als exposant op Taxi Expo ’21. De exposanten zullen in Expo Houten hun nieuwste producten, technieken en diensten demonstreren. De beursvloer is daarmee dé plek voor nieuwe ontmoetingen, de broodnodige uitwisseling van kennis en de tentoonstelling van innovaties in de taxi-sector. Deelname aan Taxi Expo is in de meeste gevallen gratis.

Nationaal Congres Contractvervoer
Tijdens Taxi Expo zal ook het Nationaal Congres Contractvervoer plaatsvinden. Hier wordt gesproken over de effecten en nasleep van corona op het doelgroepenvervoer, het groeiende belang van duurzaamheid binnen aanbestedingen en de integratie van het openbaar vervoer en het doelgroepenvervoer. Bekijk het congresprogramma en bemachtig snel een van de laatste plaatsen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

morenews

GOED Arbeidsmarkt Intermediair: ‘Wij zijn er voor bedrijven die taxichauffeurs zoeken én voor mensen die graag taxichauffeur willen worden’

Door een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, hebben veel vervoerders moeite om personeel te vinden. Dat stelt GOED Arbeidsmarkt Intermediair. Volgens de dienstverlener staan teveel doelgroepen echter nog steeds, onnodig, aan de kant. Met twee opnieuw vormgegeven websites hoopt de dienstverlener deze doelgroepen te bereiken. “Wij zijn er voor de mensen die taxichauffeur willen worden.” Hoewel… Lees verder ›

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een… Lees verder ›

Taxicoöperatie Grid neemt het op voor de kleine zelfstandige taxiondernemer

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook de uitreiking van de Taxi Innovatieprijs plaats. Deze prijs is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren te blijven innoveren. Taxicoöperatie Grid is een van de vijf genomineerden die kans maakt op deze felbegeerde prijs. Eigenaren Dave Theunissen en Ad van Tulder leggen in een uitgebreid interview uit wat Grid inhoudt… Lees verder ›