Dit zijn de workshops op Taxi Expo ’21

Zoals altijd staan er ook dit jaar de hele dag interessante en leerzame workshops op het programma van Taxi Expo. Deze sessies op de beursvloer kunnen gratis worden bijgewoond door deelnemers aan de vakbeurs. Tijdens de workshops kom je meer te weten over belangrijke ontwikkelingen in de taxibranche. De thema’s variëren van arbeidsrecht tot nieuwe e-mobility oplossingen en gemakkelijk en goedkoop verzekeren.

Op het programma staan de volgende workshops:

  • Gemakkelijk en goedkoper verzekeren door middel van data – Drivestar, Hello Mobility en Cabman
  • Zero emissie personenvervoer: de (on)mogelijkheden in de markt – Tribus
  • Update arbeidsrecht – KNV
  • Pensioen – Pensioenfonds Vervoer
  • Het traject na een verkeersongeval – Legaltree
  • Opties voor laadinfrastructuur – Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur

De workshops vinden plaats van 10.00 tot 16.15 uur. Elke workshop duurt circa 45 minuten. In het workshopprogramma staan de precieze tijdstippen en meer details over de verschillende sessies.

Vakbeurs
Bijna 30 partijen hebben zich inmiddels aangemeld als exposant op Taxi Expo ’21. De exposanten zullen in Expo Houten hun nieuwste producten, technieken en diensten demonstreren. De beursvloer is daarmee dé plek voor nieuwe ontmoetingen, de broodnodige uitwisseling van kennis en de tentoonstelling van innovaties in de taxi-sector. Deelname aan Taxi Expo is in de meeste gevallen gratis.

Nationaal Congres Contractvervoer
Tijdens Taxi Expo zal ook het Nationaal Congres Contractvervoer plaatsvinden. Hier wordt gesproken over de effecten en nasleep van corona op het doelgroepenvervoer, het groeiende belang van duurzaamheid binnen aanbestedingen en de integratie van het openbaar vervoer en het doelgroepenvervoer. Bekijk het congresprogramma en bemachtig snel een van de laatste plaatsen.

Meer nieuws

Qarin-Tranzer deelt eerste ervaringen met MaaS-app GOAN!

Met de lancering van de de GOAN!-app op 16 juni is de Twentse Mobility as a Service (MaaS)-pilot van start gegaan. Nu de eerste maanden voorbij zijn, wordt er een voorzichtige balans opgemaakt. MaaS Twente is een van de landelijke MaaS-pilots die door het Ministerie van Infrastructuur en zeven regio’s is opgezet. Qarin-Tranzer won de… Lees verder ›

Elektrische lagevloerbussen Tribus maken debuut op Taxi Expo

Taxi Expo ’21 staat voor Tribus in het teken van een bijzondere productlancering. Op donderdag 16 september wordt namelijk de e-Civitas lijn geïntroduceerd. In Expo Houten zijn alle twee de elektrische lagevloersbussen te bezichtigen. De productlijn bestaat uit twee elektrische lagevloerbussen, waarvan één in het M1 segment tot 8 personen en één in het M2… Lees verder ›

Hyundai IONIQ Electric voor het eerst aan taxisector getoond

Snel opladen, ver rijden, nooit meer tanken en geen enkele emissie. Daar zet Van Mossel op in met de Hyundai IONIQ Electric, die op Taxi Expo ’21 aan de Nederlandse taxibranche wordt gepresenteerd. Het nieuwe voertuig heeft een emissievrij rijbereik tot 311 kilometer. Met zijn ranke postuur en vloeiende, coupé-achtige lijnen is de Hyundai IONIQ… Lees verder ›