Expo Houten

Dit zijn de workshops op Taxi Expo ’21

Zoals altijd staan er ook dit jaar de hele dag interessante en leerzame workshops op het programma van Taxi Expo. Deze sessies op de beursvloer kunnen gratis worden bijgewoond door deelnemers aan de vakbeurs. Tijdens de workshops kom je meer te weten over belangrijke ontwikkelingen in de taxibranche. De thema’s variëren van arbeidsrecht tot nieuwe e-mobility oplossingen en gemakkelijk en goedkoop verzekeren.

Op het programma staan de volgende workshops:

  • Gemakkelijk en goedkoper verzekeren door middel van data – Drivestar, Hello Mobility en Cabman
  • Zero emissie personenvervoer: de (on)mogelijkheden in de markt – Tribus
  • Update arbeidsrecht – KNV
  • Pensioen – Pensioenfonds Vervoer
  • Het traject na een verkeersongeval – Legaltree
  • Opties voor laadinfrastructuur – Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur

De workshops vinden plaats van 10.00 tot 16.15 uur. Elke workshop duurt circa 45 minuten. In het workshopprogramma staan de precieze tijdstippen en meer details over de verschillende sessies.

Vakbeurs
Bijna 30 partijen hebben zich inmiddels aangemeld als exposant op Taxi Expo ’21. De exposanten zullen in Expo Houten hun nieuwste producten, technieken en diensten demonstreren. De beursvloer is daarmee dé plek voor nieuwe ontmoetingen, de broodnodige uitwisseling van kennis en de tentoonstelling van innovaties in de taxi-sector. Deelname aan Taxi Expo is in de meeste gevallen gratis.

Nationaal Congres Contractvervoer
Tijdens Taxi Expo zal ook het Nationaal Congres Contractvervoer plaatsvinden. Hier wordt gesproken over de effecten en nasleep van corona op het doelgroepenvervoer, het groeiende belang van duurzaamheid binnen aanbestedingen en de integratie van het openbaar vervoer en het doelgroepenvervoer. Bekijk het congresprogramma en bemachtig snel een van de laatste plaatsen.

Meer nieuws

Video: de volledig elektrische 9-persoonsbus van Toyota

Toyota heeft een volledig elektrische 9-persoonsbus op de markt gebracht: de Proace Shuttle. Deze taxibus is ontwikkeld op basis van de behoeften van taxiondernemers. TaxiPro testte het voertuig eerder dit jaar uit.

Hyundai IONIQ Electric voor het eerst aan taxisector getoond

Snel opladen, ver rijden, nooit meer tanken en geen enkele emissie. Daar zet Van Mossel op in met de Hyundai IONIQ Electric, die op Taxi Expo ’21 aan de Nederlandse taxibranche wordt gepresenteerd. Het nieuwe voertuig heeft een emissievrij rijbereik tot 311 kilometer. Met zijn ranke postuur en vloeiende, coupé-achtige lijnen is de Hyundai IONIQ… Lees verder ›

Aiways en Profile versterken samenwerking

Na een succesvolle pilot zetten Aiways, exposant op Taxi Expo ’21, en Profile breiden samenwerking uit. Daardoor kunnen consumenten straks bij meer vestigingen terecht voor service, onderhoud en een proefrit met de volledig elektrische Aiways U5 e-SUV.  Elektrisch rijden is in Nederland bezig aan een opmars. Vorig jaar werden er 43 procent meer EV’s verkocht… Lees verder ›