Expo Houten

Elektrische lagevloerbussen Tribus maken debuut op Taxi Expo

Taxi Expo ’21 staat voor Tribus in het teken van een bijzondere productlancering. Op donderdag 16 september wordt namelijk de e-Civitas lijn geïntroduceerd. In Expo Houten zijn alle twee de elektrische lagevloersbussen te bezichtigen.

De productlijn bestaat uit twee elektrische lagevloerbussen, waarvan één in het M1 segment tot 8 personen en één in het M2 segment tot 23 personen. Met de e-Civitas lijn vervult Tribus een gat in de elektrische markt, want niet eerder was er zicht op een elektrische buurtbus voor het M1 segment.

De Civitas is ontwikkeld oplossing voor OV, taxi en shuttle & vliegveldvervoer. De lagevloerbussen zijn dankzij hun unieke design ongelooflijk ruim en bieden een licht interieur. Dankzij de compacte dimensies kan de Civitas overal toegepast worden. Standaard wordt de Civitas geleverd met een volledig geïntegreerde chauffeurscabine welke is voorzien van de laatste technology en de volledige controle heeft over functies in het passagiers gedeelte. De Civitas is verder  zeer toegankelijk voor alle passagiers. Met onder meer een chassis met verlaagde vloer en een brede entree, worden alle passagiers warm onthaald voor een comfortabele rit.

Tribus staat donderdag 16 september voor het veertiende jaar op rij op Taxi Expo ’21. Maak bij stand 3.201 kennis met de nieuwe e-Civitas lijn. Deelname aan de vakbeurs is in de meeste gevallen gratis.

Meer nieuws

Video: de volledig elektrische 9-persoonsbus van Toyota

Toyota heeft een volledig elektrische 9-persoonsbus op de markt gebracht: de Proace Shuttle. Deze taxibus is ontwikkeld op basis van de behoeften van taxiondernemers. TaxiPro testte het voertuig eerder dit jaar uit.

Taxi Expo ‘21 in zicht, laatste plaatsen voor Nationaal Congres Contractvervoer

Kennis opdoen, vakgenoten ontmoeten en netwerken. Het zal tijdens Taxi Expo ’21 op donderdag 16 september in Expo Houten eindelijk weer mogelijk zijn. De laatste plaatsen voor het Nationaal Congres Contractvervoer zijn nu nog te bemachtigen. Tientallen exposanten zullen op 16 september hun nieuwste producten, technieken en diensten demonstreren. De beursvloer is daarmee dé plek… Lees verder ›

Hoe ga je ‘met pensioen’? Maak eerst een pensioenplan

Hoe doe je dat eigenlijk, met pensioen gaan? Het antwoord is simpel: je maakt eerst een pensioenplan. Je beslist namelijk zelf wanneer je je pensioen laat ingaan. Wie wil, kan ook een afspraak maken met een pensioenconsulent van Pensioenfonds Vervoer, exposant op Taxi Expo ’21. Als er meer dan drie medewerkers in een bedrijf een… Lees verder ›