Elektrische lagevloerbussen Tribus maken debuut op Taxi Expo

Taxi Expo ’21 staat voor Tribus in het teken van een bijzondere productlancering. Op donderdag 16 september wordt namelijk de e-Civitas lijn geïntroduceerd. In Expo Houten zijn alle twee de elektrische lagevloersbussen te bezichtigen.

De productlijn bestaat uit twee elektrische lagevloerbussen, waarvan één in het M1 segment tot 8 personen en één in het M2 segment tot 23 personen. Met de e-Civitas lijn vervult Tribus een gat in de elektrische markt, want niet eerder was er zicht op een elektrische buurtbus voor het M1 segment.

De Civitas is ontwikkeld oplossing voor OV, taxi en shuttle & vliegveldvervoer. De lagevloerbussen zijn dankzij hun unieke design ongelooflijk ruim en bieden een licht interieur. Dankzij de compacte dimensies kan de Civitas overal toegepast worden. Standaard wordt de Civitas geleverd met een volledig geïntegreerde chauffeurscabine welke is voorzien van de laatste technology en de volledige controle heeft over functies in het passagiers gedeelte. De Civitas is verder  zeer toegankelijk voor alle passagiers. Met onder meer een chassis met verlaagde vloer en een brede entree, worden alle passagiers warm onthaald voor een comfortabele rit.

Tribus staat donderdag 16 september voor het veertiende jaar op rij op Taxi Expo ’21. Maak bij stand 3.201 kennis met de nieuwe e-Civitas lijn. Deelname aan de vakbeurs is in de meeste gevallen gratis.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

morenews

GOED Arbeidsmarkt Intermediair: ‘Wij zijn er voor bedrijven die taxichauffeurs zoeken én voor mensen die graag taxichauffeur willen worden’

Door een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, hebben veel vervoerders moeite om personeel te vinden. Dat stelt GOED Arbeidsmarkt Intermediair. Volgens de dienstverlener staan teveel doelgroepen echter nog steeds, onnodig, aan de kant. Met twee opnieuw vormgegeven websites hoopt de dienstverlener deze doelgroepen te bereiken. “Wij zijn er voor de mensen die taxichauffeur willen worden.” Hoewel… Lees verder ›

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een… Lees verder ›

Taxicoöperatie Grid neemt het op voor de kleine zelfstandige taxiondernemer

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook de uitreiking van de Taxi Innovatieprijs plaats. Deze prijs is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren te blijven innoveren. Taxicoöperatie Grid is een van de vijf genomineerden die kans maakt op deze felbegeerde prijs. Eigenaren Dave Theunissen en Ad van Tulder leggen in een uitgebreid interview uit wat Grid inhoudt… Lees verder ›