Elektrische lagevloerbussen Tribus maken debuut op Taxi Expo

Taxi Expo ’21 staat voor Tribus in het teken van een bijzondere productlancering. Op donderdag 16 september wordt namelijk de e-Civitas lijn geïntroduceerd. In Expo Houten zijn alle twee de elektrische lagevloersbussen te bezichtigen.

De productlijn bestaat uit twee elektrische lagevloerbussen, waarvan één in het M1 segment tot 8 personen en één in het M2 segment tot 23 personen. Met de e-Civitas lijn vervult Tribus een gat in de elektrische markt, want niet eerder was er zicht op een elektrische buurtbus voor het M1 segment.

De Civitas is ontwikkeld oplossing voor OV, taxi en shuttle & vliegveldvervoer. De lagevloerbussen zijn dankzij hun unieke design ongelooflijk ruim en bieden een licht interieur. Dankzij de compacte dimensies kan de Civitas overal toegepast worden. Standaard wordt de Civitas geleverd met een volledig geïntegreerde chauffeurscabine welke is voorzien van de laatste technology en de volledige controle heeft over functies in het passagiers gedeelte. De Civitas is verder  zeer toegankelijk voor alle passagiers. Met onder meer een chassis met verlaagde vloer en een brede entree, worden alle passagiers warm onthaald voor een comfortabele rit.

Tribus staat donderdag 16 september voor het veertiende jaar op rij op Taxi Expo ’21. Maak bij stand 3.201 kennis met de nieuwe e-Civitas lijn. Deelname aan de vakbeurs is in de meeste gevallen gratis.

Meer nieuws

Qarin-Tranzer deelt eerste ervaringen met MaaS-app GOAN!

Met de lancering van de de GOAN!-app op 16 juni is de Twentse Mobility as a Service (MaaS)-pilot van start gegaan. Nu de eerste maanden voorbij zijn, wordt er een voorzichtige balans opgemaakt. MaaS Twente is een van de landelijke MaaS-pilots die door het Ministerie van Infrastructuur en zeven regio’s is opgezet. Qarin-Tranzer won de… Lees verder ›

Dit zijn de workshops op Taxi Expo ’21

Zoals altijd staan er ook dit jaar de hele dag interessante en leerzame workshops op het programma van Taxi Expo. Deze sessies op de beursvloer kunnen gratis worden bijgewoond door deelnemers aan de vakbeurs. Tijdens de workshops kom je meer te weten over belangrijke ontwikkelingen in de taxibranche. De thema’s variëren van arbeidsrecht tot nieuwe… Lees verder ›

Hyundai IONIQ Electric voor het eerst aan taxisector getoond

Snel opladen, ver rijden, nooit meer tanken en geen enkele emissie. Daar zet Van Mossel op in met de Hyundai IONIQ Electric, die op Taxi Expo ’21 aan de Nederlandse taxibranche wordt gepresenteerd. Het nieuwe voertuig heeft een emissievrij rijbereik tot 311 kilometer. Met zijn ranke postuur en vloeiende, coupé-achtige lijnen is de Hyundai IONIQ… Lees verder ›