Expo Houten

Aanmelden voor Taxi Innovatie Prijs kan nog enkele dagen

Het is nog tot en met vrijdag 18 september mogelijk om producten en diensten mee te laten dingen naar de Taxi Innovatie Prijs 2020. In aanloop naar Taxi Expo 2020, op 8 oktober 2020, stemmen de lezers van TaxiPro op hun favorieten.
Dat het taxi- en zorgvervoer een lastige tijd doormaakt, neemt niet weg dat er geïnnoveerd wordt. Sterker nog: dat is misschien wel extra hard nodig om in coronatijd het verschil te maken. Innovatie kan allerlei vormen aannemen, dat is al te zien aan de inzendingen die tot nu toe zijn binnengekomen. Van een compleet nieuw product tot een kleinschalige dienst of zelfs een belangrijke verandering in de werkwijze, alle inzendingen zijn welkom.

Product of dienst moet al op de markt zijn

Deze kunnen worden ingediend via dit formulier. Inzenden kan tot en met vrijdag 18 september. De voorwaarden aan de inschrijving zijn op zichzelf niet streng omdat zoals gezegd innovatie vele vormen kan hebben. Wel moet het product of de dienst nu al op de markt zijn om in aanmerking te komen voor de Taxi Innovatie Prijs 2020. Zo wordt voorkomen dat de prijs bijvoorbeeld wordt toegekend aan iets dat nooit daadwerkelijk voor vernieuwing kan gaan zorgen. In aanloop naar Taxi Expo 2020 laten de TaxiPro-lezers weten wie hun favoriet is en de winnaar wordt tijdens het vakevenement bekendgemaakt.

Winnaars vorige jaren

Het is het vierde jaar op rij dat de Taxi Innovatie Prijs wordt toegekend, nadat dit in een wat verder verleden ook al een aantal keren gebeurde. In 2019 won de Volkswagen e-Crafter; een jaar eerder ging Taxi NOF met de prijs aan de haal voor het initiatief om haar voertuigen met reanimatie-apparatuur. In 2017 bleek de elektrische taxibus van Tribus de favoriet.

In 2019 werden ook prijzen uitgereikt voor de beste taxibedrijven in de categorieën klein tot middelgroot en groot. Het uitreiken van die prijs wordt dit jaar in verband met de coronacrisis overgeslagen.

Meer nieuws

‘Nieuw boekingsplatform helpt klanten weer de taxi in’

Korton Software wil graag de klanten en relaties weer eens zien op Taxi Expo en heeft bovendien allerlei ontwikkelingen te melden. WinTax en Korton Regie kregen flinke updates en het nieuwe boekingsplatform Traveller Connect moet helpen om de klanten weer de taxi in te krijgen. Korton Software ziet Taxi Expo 2020 als “een mooie gelegenheid… Lees verder ›

UMS toont snelladers voor elektrische voertuigen op Taxi Expo

Urban Mobility Solutions (UMS) ontwerpt en produceert diverse lichtgewicht en volledig elektrisch aangedreven composietvoertuigen die op klantwens kunnen worden ingericht voor personenvervoer. Het bedrijf is op Taxi Expo 2020 aanwezig met de snelladers waarmee die voertuigen efficiënt opgeladen kunnen worden. De samenleving is hard op weg om vanaf 2030 klimaatneutraal en circulair te zijn. Rijkswaterstaat… Lees verder ›

Mercedes-Benz presenteert elektrische eVito Tourer en EQV 300 op Taxi Expo 2020

Een emissievrij rijbereik van gemiddeld 360 elektrische kilometers en een flexibel in te richten interieur, met plaats voor maximaal negen passagiers en bagage. Dat zijn de troeven van de elektrische eVito Tourer en EQV 300 die Mercedes-Benz als alternatieven voor personenvervoer in en rondom de stad aan de Nederlandse taxibranche presenteert tijdens Taxi Expo 2020…. Lees verder ›