Taxi Expo ’22: dé plek waar je elkaar tegen komt

Een vakbeurs waar je je ogen uitkijkt, een congres met inspirerende sprekers en dat allemaal onder het genot van van een hapje en een drankje. Het gebeurt allemaal op Taxi Expo ’22. Daar ben jij toch ook bij?

Taxi Expo ‘22 vindt plaats op 6 oktober 2022 in Expo Houten. Met een vakbeurs, een congres, een programma van hoogwaardige workshops, een netwerkborrel en een netwerkdiner, vormt Taxi Expo ’22 dé ontmoetingsplek om kennis en ideeën met elkaar uit te wisselen over de taxi-sector.

Tijdens de vakbeurs is het mogelijk om in gesprek te gaan met leveranciers, dienstverleners en professionals uit de branche. En met de gloednieuwe netwerktool kun je vooraf al hoogwaardige afspraken maken met potentiële klanten en andere vakgenoten. De beursvloer is open van 09.30 tot 18.00 uur. Meer weten? Klik dan op onderstaande video. Registreer je hier.

Meer nieuws

Nog één maand tot Taxi Expo ’22

Over exact een maand vindt Taxi Expo ’22 plaats. In Houten komen op 6 oktober alle toonaangevende partijen binnen de taxisector bij elkaar om de laatste ontwikkelingen in de branche te bespreken.  Taxi Expo ’22 vormt daarmee de ontmoetingsplek, marktplaats en het kenniscentrum voor het zorgvervoer en straattaxibranche in Nederland. Zo organiseren wij onder meer een… Lees verder ›

Download hier het gratis Taxi Expo Magazine

Het is bijna zover: Taxi Expo ’22. In Houten komen op 6 oktober tijdens dit evenement alle belangrijke partijen in de taxibranche bij elkaar. Om alvast in de stemming te komen voor Taxi Expo ’22, hebben wij een online magazine gemaakt: Taxi Expo Magazine. In het magazine hebben wij een aantal interessante artikelen en interviews voor… Lees verder ›

Acaro stelt data beschikbaar voor opdrachtgevers binnen doelgroepenvervoer

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook de uitreiking van de Taxi Innovatie Prijs plaats. Deze prijs is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren te blijven innoveren. Acaro is een van de vijf genomineerden die kans maakt op deze felbegeerde prijs. Lars Winters, algemeen directeur van Partners in Mobiliteit, legt in een interview uit wat Acaro-platform inhoudt… Lees verder ›