Taxi Expo ‘22 staat voor de deur

Het is bijna zover: Taxi Expo ‘22. In Houten komen tijdens dit evenement alle belangrijke partijen in de taxi-sector samen. De laatste ontwikkelingen binnen de sector worden besproken: Welke technologieën gaan de sector naar een hoger niveau tillen? En hoe vergroten we de samenwerking in de branche?

Een programma van hoogwaardige workshops, een netwerkborrel en een netwerkdiner staan op het programma. Taxi Expo is daarmee dé ontmoetingsplek, marktplaats en kenniscentrum voor de taxi-sector in Nederland. De taxi-innovatieprijs zal ook worden uitgereikt op de Taxi Expo. Verder is er van alles te beleven op de beursvloer. Zo hebben we de jaarlijkse Proefrit Experience en zijn er verschillende workshops.

Daarnaast is het tijdens de vakbeurs mogelijk om in gesprek te gaan met leveranciers, dienstverleners en professionals uit de sector. Onder andere Dextr, Ford, Korton, Toyota, Mercedes-Benz en myPOS zijn aanwezig. De beursvloer is open van 9.30 tot 18.00 uur.

Registreer je hier.

Meer nieuws

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een… Lees verder ›

Download hier het gratis Taxi Expo Magazine

Het is bijna zover: Taxi Expo ’22. In Houten komen op 6 oktober tijdens dit evenement alle belangrijke partijen in de taxibranche bij elkaar. Om alvast in de stemming te komen voor Taxi Expo ’22, hebben wij een online magazine gemaakt: Taxi Expo Magazine. In het magazine hebben wij een aantal interessante artikelen en interviews voor… Lees verder ›

Laatste inschrijfdag Taxi Innovatie Prijs

Over ruim een maand vindt Taxi Expo ‘22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle grote partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Tijdens Taxi Expo ‘22 wordt ook de Taxi Innovatie Prijs uitgereikt. Vrijdag is de laatste inschrijfdag. Omdat het belangrijk is te blijven innoveren, is een aantal jaar geleden de Taxi Innovatie Prijs in… Lees verder ›