Taxi Expo Benelux ’23? Geef uw mening

Het team achter Taxi Expo onderzoekt of het interessant is om in 2023 een gecombineerde vakbeurs te organiseren voor zowel Nederland, België en Luxemburg. Taxi Expo Benelux ’23 zou dan in oktober 2023 in Zuid-Nederland plaatsvinden.

Voor de locatie wordt gedacht aan Breda, zodat de beurs voor Belgische bezoekers niet te ver rijden is. Vanuit een groot deel van zowel de Randstad als Vlaanderen is Breda in een uur rijden te bereiken.

Voordelen

Een gecombineerde Benelux-editie heeft een aantal voordelen:

  • In zowel Nederland, België als Luxemburg spelen vergelijkbare uitdagingen in de taxisector, zoals de energietransitie, hoge energieprijzen, verzekerbaarheid en bookingsapps.
  • Met een Benelux-editie kunnen we voor de taxisector in België een netwerkmoment, vakbeurs en congres organiseren.
  • Een gecombineerde vakbeurs kan als voordeel hebben dat we met meer bezoekers uit verschillende markten op één beurs staan en contact met elkaar kunnen leggen.

Uw mening telt

Wij hakken echter geen knopen door zonder de mening van onze trouwe lezers. Wij zijn ontzettend nieuwsgierig naar hoe jullie over een eventuele Taxi Expo Benelux ’23 denken. Daarom hebben we een poll gemaakt. In deze poll kunt u gemakkelijk aangeven wat je van het idee vindt. Uw mening telt! U vindt de poll aan de rechterkant (in de sidebar) van deze website.

Taxi Expo ’22

Daarnaast vindt op 6 oktober Taxi Expo ’22 plaats. Tijdens dit evenement komen in Houten alle belangrijke partijen in de taxi-sector bij elkaar. Met een vakbeurs, een congres, een programma van hoogwaardige workshops, een netwerkborrel en een netwerkdiner, vormt Taxi Expo ’22 dé ontmoetingsplek om kennis en ideeën met elkaar uit te wisselen over de taxi-sector. Registreer jezelf hier.

Taxi Expo 2019 - 10 oktober 2019 | © Verkijk
Sfeerimpressie van de netwerkborrel op Taxi Expo.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

morenews

GOED Arbeidsmarkt Intermediair: ‘Wij zijn er voor bedrijven die taxichauffeurs zoeken én voor mensen die graag taxichauffeur willen worden’

Door een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, hebben veel vervoerders moeite om personeel te vinden. Dat stelt GOED Arbeidsmarkt Intermediair. Volgens de dienstverlener staan teveel doelgroepen echter nog steeds, onnodig, aan de kant. Met twee opnieuw vormgegeven websites hoopt de dienstverlener deze doelgroepen te bereiken. “Wij zijn er voor de mensen die taxichauffeur willen worden.” Hoewel… Lees verder ›

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een… Lees verder ›

Taxicoöperatie Grid neemt het op voor de kleine zelfstandige taxiondernemer

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook de uitreiking van de Taxi Innovatieprijs plaats. Deze prijs is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren te blijven innoveren. Taxicoöperatie Grid is een van de vijf genomineerden die kans maakt op deze felbegeerde prijs. Eigenaren Dave Theunissen en Ad van Tulder leggen in een uitgebreid interview uit wat Grid inhoudt… Lees verder ›