Transvision lanceert met Dextr nieuwe taxi-app

Met de komst van Dextr is er een nieuwe taxi-app in Nederland gelanceerd. De app is een initiatief van Transvision. Dextr biedt taxichauffeurs de mogelijkheid zich aan te sluiten bij een landelijke taxidienst, die ook in kleinere steden en het buitengebied te gebruiken is.

Omdat de nieuwe taxi-app nadrukkelijk de samenwerking zoekt met lokale taxibedrijven, is Dextr niet alleen in de Randstad actief. De taxi-app doet het momenteel vooral goed in Zwolle, Tilburg en ’t Gooi. In deze steden staat na een bestelling de taxi binnen een halfuur paraat, zo meldt nu.nl. In andere steden vergt dat nog meer tijd.

Hoewel snelheid een belangrijk aspect is, probeert de nieuwe app toch haar gebruikers zoveel mogelijk aan te sporen om zo vroeg mogelijk te boeken. Dat doet het bedrijf door het geven van kortingen. ‘Wij stimuleren vooruit plannen, zodat er voldoende tijd is om efficiënt te rijden en precies op tijd aanwezig te zijn’, zo staat er te lezen op de website. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

Dextr is als exposant aanwezig op Taxi Expo ’22 op 6 oktober in Houten. Meer weten? Klik dan hier

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

morenews

GOED Arbeidsmarkt Intermediair: ‘Wij zijn er voor bedrijven die taxichauffeurs zoeken én voor mensen die graag taxichauffeur willen worden’

Door een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, hebben veel vervoerders moeite om personeel te vinden. Dat stelt GOED Arbeidsmarkt Intermediair. Volgens de dienstverlener staan teveel doelgroepen echter nog steeds, onnodig, aan de kant. Met twee opnieuw vormgegeven websites hoopt de dienstverlener deze doelgroepen te bereiken. “Wij zijn er voor de mensen die taxichauffeur willen worden.” Hoewel… Lees verder ›

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een… Lees verder ›

Taxicoöperatie Grid neemt het op voor de kleine zelfstandige taxiondernemer

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook de uitreiking van de Taxi Innovatieprijs plaats. Deze prijs is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren te blijven innoveren. Taxicoöperatie Grid is een van de vijf genomineerden die kans maakt op deze felbegeerde prijs. Eigenaren Dave Theunissen en Ad van Tulder leggen in een uitgebreid interview uit wat Grid inhoudt… Lees verder ›