Transvision lanceert met Dextr nieuwe taxi-app

Met de komst van Dextr is er een nieuwe taxi-app in Nederland gelanceerd. De app is een initiatief van Transvision. Dextr biedt taxichauffeurs de mogelijkheid zich aan te sluiten bij een landelijke taxidienst, die ook in kleinere steden en het buitengebied te gebruiken is.

Omdat de nieuwe taxi-app nadrukkelijk de samenwerking zoekt met lokale taxibedrijven, is Dextr niet alleen in de Randstad actief. De taxi-app doet het momenteel vooral goed in Zwolle, Tilburg en ’t Gooi. In deze steden staat na een bestelling de taxi binnen een halfuur paraat, zo meldt nu.nl. In andere steden vergt dat nog meer tijd.

Hoewel snelheid een belangrijk aspect is, probeert de nieuwe app toch haar gebruikers zoveel mogelijk aan te sporen om zo vroeg mogelijk te boeken. Dat doet het bedrijf door het geven van kortingen. ‘Wij stimuleren vooruit plannen, zodat er voldoende tijd is om efficiënt te rijden en precies op tijd aanwezig te zijn’, zo staat er te lezen op de website. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

Dextr is als exposant aanwezig op Taxi Expo ’22 op 6 oktober in Houten. Meer weten? Klik dan hier

Meer nieuws

Acaro stelt data beschikbaar voor opdrachtgevers binnen doelgroepenvervoer

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook de uitreiking van de Taxi Innovatie Prijs plaats. Deze prijs is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren te blijven innoveren. Acaro is een van de vijf genomineerden die kans maakt op deze felbegeerde prijs. Lars Winters, algemeen directeur van Partners in Mobiliteit, legt in een interview uit wat Acaro-platform inhoudt… Lees verder ›

Laatste inschrijfdag Taxi Innovatie Prijs

Over ruim een maand vindt Taxi Expo ‘22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle grote partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Tijdens Taxi Expo ‘22 wordt ook de Taxi Innovatie Prijs uitgereikt. Vrijdag is de laatste inschrijfdag. Omdat het belangrijk is te blijven innoveren, is een aantal jaar geleden de Taxi Innovatie Prijs in… Lees verder ›

GOED Arbeidsmarkt Intermediair: ‘Wij zijn er voor bedrijven die taxichauffeurs zoeken én voor mensen die graag taxichauffeur willen worden’

Door een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, hebben veel vervoerders moeite om personeel te vinden. Dat stelt GOED Arbeidsmarkt Intermediair. Volgens de dienstverlener staan teveel doelgroepen echter nog steeds, onnodig, aan de kant. Met twee opnieuw vormgegeven websites hoopt de dienstverlener deze doelgroepen te bereiken. “Wij zijn er voor de mensen die taxichauffeur willen worden.” Hoewel… Lees verder ›