Cabman toont automatische routeplanner op Taxi Expo 2016

cabmantaxiexpoEuphoria toont dit jaar op Taxi Expo een aantal innovaties, zoals de automatische planner, het nieuwe Mobiliteitsnet, de Cabman BCT met alle uitbreidingen en de Cabman Kiosk. “Naast een gezellige relatie dag hebben wij dus ook dit jaar weer de nodige nieuwe ontwikkelingen die wij graag met iedereen willen delen”, vertelt Toshin Tjin-a-Sie van Euphoria. 

Met de automatische planner kunnen gebruikers, op basis van de ingevoerde kenmerken, automatische routes berekenen en bouwen voor al hun vervoer. “Het automatisch plannen is ons nieuwste onderdeel in het automatiseren van de gehele vervoersketen. Zo hebben we nu oplossingen vanaf de in-take van boekingen tot aan het efficiënt plannen van de ritten, het bouwen van routes en het uitvoeren van deze ritten via onze BCT”, licht Tjin-a-Sie toe.

“Verder demonstreren wij het nieuwe Mobiliteitsnet, de Cabman BCT met alle uitbreidingen inclusief de ECO module en een gekoppelde pinterminal, diverse mobiele apps en de Cabman Kiosk, waar chauffeurs alle contanten direct kunnen afstorten.”

“Kom langs op onze stand en kijk of er een oplossing bij zit die uw onderneming kan helpen met het leveren van kwaliteit voor een goede prijs.”

Meer nieuws

Qarin-Tranzer deelt eerste ervaringen met MaaS-app GOAN!

Met de lancering van de de GOAN!-app op 16 juni is de Twentse Mobility as a Service (MaaS)-pilot van start gegaan. Nu de eerste maanden voorbij zijn, wordt er een voorzichtige balans opgemaakt. MaaS Twente is een van de landelijke MaaS-pilots die door het Ministerie van Infrastructuur en zeven regio’s is opgezet. Qarin-Tranzer won de… Lees verder ›

Dit zijn de workshops op Taxi Expo ’21

Zoals altijd staan er ook dit jaar de hele dag interessante en leerzame workshops op het programma van Taxi Expo. Deze sessies op de beursvloer kunnen gratis worden bijgewoond door deelnemers aan de vakbeurs. Tijdens de workshops kom je meer te weten over belangrijke ontwikkelingen in de taxibranche. De thema’s variëren van arbeidsrecht tot nieuwe… Lees verder ›

Elektrische lagevloerbussen Tribus maken debuut op Taxi Expo

Taxi Expo ’21 staat voor Tribus in het teken van een bijzondere productlancering. Op donderdag 16 september wordt namelijk de e-Civitas lijn geïntroduceerd. In Expo Houten zijn alle twee de elektrische lagevloersbussen te bezichtigen. De productlijn bestaat uit twee elektrische lagevloerbussen, waarvan één in het M1 segment tot 8 personen en één in het M2… Lees verder ›