Expo Houten

Cabman toont automatische routeplanner op Taxi Expo 2016

cabmantaxiexpoEuphoria toont dit jaar op Taxi Expo een aantal innovaties, zoals de automatische planner, het nieuwe Mobiliteitsnet, de Cabman BCT met alle uitbreidingen en de Cabman Kiosk. “Naast een gezellige relatie dag hebben wij dus ook dit jaar weer de nodige nieuwe ontwikkelingen die wij graag met iedereen willen delen”, vertelt Toshin Tjin-a-Sie van Euphoria. 

Met de automatische planner kunnen gebruikers, op basis van de ingevoerde kenmerken, automatische routes berekenen en bouwen voor al hun vervoer. “Het automatisch plannen is ons nieuwste onderdeel in het automatiseren van de gehele vervoersketen. Zo hebben we nu oplossingen vanaf de in-take van boekingen tot aan het efficiënt plannen van de ritten, het bouwen van routes en het uitvoeren van deze ritten via onze BCT”, licht Tjin-a-Sie toe.

“Verder demonstreren wij het nieuwe Mobiliteitsnet, de Cabman BCT met alle uitbreidingen inclusief de ECO module en een gekoppelde pinterminal, diverse mobiele apps en de Cabman Kiosk, waar chauffeurs alle contanten direct kunnen afstorten.”

“Kom langs op onze stand en kijk of er een oplossing bij zit die uw onderneming kan helpen met het leveren van kwaliteit voor een goede prijs.”

Meer nieuws

Hoe ga je ‘met pensioen’? Maak eerst een pensioenplan

Hoe doe je dat eigenlijk, met pensioen gaan? Het antwoord is simpel: je maakt eerst een pensioenplan. Je beslist namelijk zelf wanneer je je pensioen laat ingaan. Wie wil, kan ook een afspraak maken met een pensioenconsulent van Pensioenfonds Vervoer, exposant op Taxi Expo ’21. Als er meer dan drie medewerkers in een bedrijf een… Lees verder ›

Kia presenteert elektrische EV6 op Taxi Expo ’21

Als primeur op Taxi Expo ’21 presenteert Kia Nederland de Kia EV6. Deze vijfzits crossover is de eerste Kia op het geavanceerde Electric-Global Modular Platform (E-GMP) en een echte gamechanger. Met een accucapaciteit van 58 of 77,4 kWh kan er op één lading tot maar liefst 528 kilometer gereden worden (volgens WLTP). De intelligente 800V-techniek… Lees verder ›

Aiways en Profile versterken samenwerking

Na een succesvolle pilot zetten Aiways, exposant op Taxi Expo ’21, en Profile breiden samenwerking uit. Daardoor kunnen consumenten straks bij meer vestigingen terecht voor service, onderhoud en een proefrit met de volledig elektrische Aiways U5 e-SUV.  Elektrisch rijden is in Nederland bezig aan een opmars. Vorig jaar werden er 43 procent meer EV’s verkocht… Lees verder ›