Expo Houten

Cabman toont automatische routeplanner op Taxi Expo 2016

cabmantaxiexpoEuphoria toont dit jaar op Taxi Expo een aantal innovaties, zoals de automatische planner, het nieuwe Mobiliteitsnet, de Cabman BCT met alle uitbreidingen en de Cabman Kiosk. “Naast een gezellige relatie dag hebben wij dus ook dit jaar weer de nodige nieuwe ontwikkelingen die wij graag met iedereen willen delen”, vertelt Toshin Tjin-a-Sie van Euphoria. 

Met de automatische planner kunnen gebruikers, op basis van de ingevoerde kenmerken, automatische routes berekenen en bouwen voor al hun vervoer. “Het automatisch plannen is ons nieuwste onderdeel in het automatiseren van de gehele vervoersketen. Zo hebben we nu oplossingen vanaf de in-take van boekingen tot aan het efficiënt plannen van de ritten, het bouwen van routes en het uitvoeren van deze ritten via onze BCT”, licht Tjin-a-Sie toe.

“Verder demonstreren wij het nieuwe Mobiliteitsnet, de Cabman BCT met alle uitbreidingen inclusief de ECO module en een gekoppelde pinterminal, diverse mobiele apps en de Cabman Kiosk, waar chauffeurs alle contanten direct kunnen afstorten.”

“Kom langs op onze stand en kijk of er een oplossing bij zit die uw onderneming kan helpen met het leveren van kwaliteit voor een goede prijs.”

Meer nieuws

‘Nieuw boekingsplatform helpt klanten weer de taxi in’

Korton Software wil graag de klanten en relaties weer eens zien op Taxi Expo en heeft bovendien allerlei ontwikkelingen te melden. WinTax en Korton Regie kregen flinke updates en het nieuwe boekingsplatform Traveller Connect moet helpen om de klanten weer de taxi in te krijgen. Korton Software ziet Taxi Expo 2020 als “een mooie gelegenheid… Lees verder ›

UMS toont snelladers voor elektrische voertuigen op Taxi Expo

Urban Mobility Solutions (UMS) ontwerpt en produceert diverse lichtgewicht en volledig elektrisch aangedreven composietvoertuigen die op klantwens kunnen worden ingericht voor personenvervoer. Het bedrijf is op Taxi Expo 2020 aanwezig met de snelladers waarmee die voertuigen efficiënt opgeladen kunnen worden. De samenleving is hard op weg om vanaf 2030 klimaatneutraal en circulair te zijn. Rijkswaterstaat… Lees verder ›

Mercedes-Benz presenteert elektrische eVito Tourer en EQV 300 op Taxi Expo 2020

Een emissievrij rijbereik van gemiddeld 360 elektrische kilometers en een flexibel in te richten interieur, met plaats voor maximaal negen passagiers en bagage. Dat zijn de troeven van de elektrische eVito Tourer en EQV 300 die Mercedes-Benz als alternatieven voor personenvervoer in en rondom de stad aan de Nederlandse taxibranche presenteert tijdens Taxi Expo 2020…. Lees verder ›