Cabman toont automatische routeplanner op Taxi Expo 2016

cabmantaxiexpoEuphoria toont dit jaar op Taxi Expo een aantal innovaties, zoals de automatische planner, het nieuwe Mobiliteitsnet, de Cabman BCT met alle uitbreidingen en de Cabman Kiosk. “Naast een gezellige relatie dag hebben wij dus ook dit jaar weer de nodige nieuwe ontwikkelingen die wij graag met iedereen willen delen”, vertelt Toshin Tjin-a-Sie van Euphoria. 

Met de automatische planner kunnen gebruikers, op basis van de ingevoerde kenmerken, automatische routes berekenen en bouwen voor al hun vervoer. “Het automatisch plannen is ons nieuwste onderdeel in het automatiseren van de gehele vervoersketen. Zo hebben we nu oplossingen vanaf de in-take van boekingen tot aan het efficiënt plannen van de ritten, het bouwen van routes en het uitvoeren van deze ritten via onze BCT”, licht Tjin-a-Sie toe.

“Verder demonstreren wij het nieuwe Mobiliteitsnet, de Cabman BCT met alle uitbreidingen inclusief de ECO module en een gekoppelde pinterminal, diverse mobiele apps en de Cabman Kiosk, waar chauffeurs alle contanten direct kunnen afstorten.”

“Kom langs op onze stand en kijk of er een oplossing bij zit die uw onderneming kan helpen met het leveren van kwaliteit voor een goede prijs.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

morenews

GOED Arbeidsmarkt Intermediair: ‘Wij zijn er voor bedrijven die taxichauffeurs zoeken én voor mensen die graag taxichauffeur willen worden’

Door een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, hebben veel vervoerders moeite om personeel te vinden. Dat stelt GOED Arbeidsmarkt Intermediair. Volgens de dienstverlener staan teveel doelgroepen echter nog steeds, onnodig, aan de kant. Met twee opnieuw vormgegeven websites hoopt de dienstverlener deze doelgroepen te bereiken. “Wij zijn er voor de mensen die taxichauffeur willen worden.” Hoewel… Lees verder ›

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een… Lees verder ›

Taxicoöperatie Grid neemt het op voor de kleine zelfstandige taxiondernemer

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook de uitreiking van de Taxi Innovatieprijs plaats. Deze prijs is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren te blijven innoveren. Taxicoöperatie Grid is een van de vijf genomineerden die kans maakt op deze felbegeerde prijs. Eigenaren Dave Theunissen en Ad van Tulder leggen in een uitgebreid interview uit wat Grid inhoudt… Lees verder ›