Taxi Butler biedt gratis pilot taxi-bestel-kiosk op Taxi Expo 2016

High Res Logo_Taxi-Butler_Taxi-order-device-hotelsTaxi Butler zal tijdens Taxi Expo 2016 zijn innovatieve taxi-bestel-kiosk demonstreren en biedt het een gratis pilot aan van de dienst. Taxi Butler is de wereldwijde marktleider in B2B taxi-bestel-oplossingen voor taxicentrales en neemt deel aan de jaarlijkse Taxi Expo. De beurs wordt georganiseerd door de TaxiPro in de Houten Expo op 12 en 13 Oktober. Taxi Butler is aanwezig samen met TaxiID. We nodigen alle aanwezigen uit om onze stand te komen bezoeken en de Taxi Butler te ervaren.

Gratis pilot voor 30 dagen

Taxi Butler is een succesvol product voor elke taxicentrale vandaag de dag; het bespaart call center kosten, verhoogd het aantal bestellingen en zorgt voor een transparant bestelproces. Voor dit event biedt Taxi Butler een gratis pilot voor 30 dagen aan. Nieuwe klanten kunnen zich aanmelden voor de gratis pilot via http://bit.ly/2a8X7qZ. Met deze gratis pilot stellen wij de taxicentrales in staat om de voordelen van Taxi Butler te ervaren: Simpel, geintegreerd en betaalbaar!

Over Taxi Butler

De Taxi Butler HQ is gevestigd in Amsterdam waarvandaan het de bestel-kiosk ook wordt geleverd. Het is een oplossing voor taxicentrales, software-organisaties en succesvolle taxi-applicaties om direct taxi boekingen te ontvangen van locaties. Daarnaast stelt het hotels, bars en restaurants eenvoudig in staat om een taxi te bestellen voor hun gasten. De Taxi Butler geeft live updates van de aankomsttijd en chauffeurs gegevens. Dit zorgt voor een perfecte klant ervaring. Voor meer informatie, bezoek www.taxibutler.com.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

morenews

GOED Arbeidsmarkt Intermediair: ‘Wij zijn er voor bedrijven die taxichauffeurs zoeken én voor mensen die graag taxichauffeur willen worden’

Door een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, hebben veel vervoerders moeite om personeel te vinden. Dat stelt GOED Arbeidsmarkt Intermediair. Volgens de dienstverlener staan teveel doelgroepen echter nog steeds, onnodig, aan de kant. Met twee opnieuw vormgegeven websites hoopt de dienstverlener deze doelgroepen te bereiken. “Wij zijn er voor de mensen die taxichauffeur willen worden.” Hoewel… Lees verder ›

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een… Lees verder ›

Taxicoöperatie Grid neemt het op voor de kleine zelfstandige taxiondernemer

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook de uitreiking van de Taxi Innovatieprijs plaats. Deze prijs is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren te blijven innoveren. Taxicoöperatie Grid is een van de vijf genomineerden die kans maakt op deze felbegeerde prijs. Eigenaren Dave Theunissen en Ad van Tulder leggen in een uitgebreid interview uit wat Grid inhoudt… Lees verder ›