Expo Houten

Taxi Butler biedt gratis pilot taxi-bestel-kiosk op Taxi Expo 2016

High Res Logo_Taxi-Butler_Taxi-order-device-hotelsTaxi Butler zal tijdens Taxi Expo 2016 zijn innovatieve taxi-bestel-kiosk demonstreren en biedt het een gratis pilot aan van de dienst. Taxi Butler is de wereldwijde marktleider in B2B taxi-bestel-oplossingen voor taxicentrales en neemt deel aan de jaarlijkse Taxi Expo. De beurs wordt georganiseerd door de TaxiPro in de Houten Expo op 12 en 13 Oktober. Taxi Butler is aanwezig samen met TaxiID. We nodigen alle aanwezigen uit om onze stand te komen bezoeken en de Taxi Butler te ervaren.

Gratis pilot voor 30 dagen

Taxi Butler is een succesvol product voor elke taxicentrale vandaag de dag; het bespaart call center kosten, verhoogd het aantal bestellingen en zorgt voor een transparant bestelproces. Voor dit event biedt Taxi Butler een gratis pilot voor 30 dagen aan. Nieuwe klanten kunnen zich aanmelden voor de gratis pilot via http://bit.ly/2a8X7qZ. Met deze gratis pilot stellen wij de taxicentrales in staat om de voordelen van Taxi Butler te ervaren: Simpel, geintegreerd en betaalbaar!

Over Taxi Butler

De Taxi Butler HQ is gevestigd in Amsterdam waarvandaan het de bestel-kiosk ook wordt geleverd. Het is een oplossing voor taxicentrales, software-organisaties en succesvolle taxi-applicaties om direct taxi boekingen te ontvangen van locaties. Daarnaast stelt het hotels, bars en restaurants eenvoudig in staat om een taxi te bestellen voor hun gasten. De Taxi Butler geeft live updates van de aankomsttijd en chauffeurs gegevens. Dit zorgt voor een perfecte klant ervaring. Voor meer informatie, bezoek www.taxibutler.com.

Meer nieuws

Thema’s Congres Contractvervoer ’21 zijn bekend

Dé marktplaats en het kenniscentrum voor de branche, Taxi Expo, vindt dit jaar plaats op donderdag 16 september in Expo Houten. Het Nationaal Congres Contactvervoer maakt hier onderdeel van uit. De voorlopige thema’s voor het congres zijn inmiddels bekend.

Taxi Expo ’21 op 16 september in Expo Houten

Ook in deze bijzondere tijd is het van belang om met andere professionals in het kleinschalig personenvervoer te netwerken. Dé marktplaats en het kenniscentrum voor de branche, Taxi Expo, zal dit jaar dan ook plaatsvinden op donderdag 16 september in Expo Houten. De registratie voor deelname is geopend.  Taxi Expo ‘21 wordt georganiseerd door vakblad… Lees verder ›

‘Nieuw boekingsplatform helpt klanten weer de taxi in’

Korton Software wil graag de klanten en relaties weer eens zien op Taxi Expo 2020 en heeft bovendien allerlei ontwikkelingen te melden. WinTax en Korton Regie kregen flinke updates en het nieuwe boekingsplatform Traveller Connect moet helpen om de klanten weer de taxi in te krijgen. Korton Software ziet Taxi Expo 2020 als “een mooie… Lees verder ›