Taxi Butler biedt gratis pilot taxi-bestel-kiosk op Taxi Expo 2016

High Res Logo_Taxi-Butler_Taxi-order-device-hotelsTaxi Butler zal tijdens Taxi Expo 2016 zijn innovatieve taxi-bestel-kiosk demonstreren en biedt het een gratis pilot aan van de dienst. Taxi Butler is de wereldwijde marktleider in B2B taxi-bestel-oplossingen voor taxicentrales en neemt deel aan de jaarlijkse Taxi Expo. De beurs wordt georganiseerd door de TaxiPro in de Houten Expo op 12 en 13 Oktober. Taxi Butler is aanwezig samen met TaxiID. We nodigen alle aanwezigen uit om onze stand te komen bezoeken en de Taxi Butler te ervaren.

Gratis pilot voor 30 dagen

Taxi Butler is een succesvol product voor elke taxicentrale vandaag de dag; het bespaart call center kosten, verhoogd het aantal bestellingen en zorgt voor een transparant bestelproces. Voor dit event biedt Taxi Butler een gratis pilot voor 30 dagen aan. Nieuwe klanten kunnen zich aanmelden voor de gratis pilot via http://bit.ly/2a8X7qZ. Met deze gratis pilot stellen wij de taxicentrales in staat om de voordelen van Taxi Butler te ervaren: Simpel, geintegreerd en betaalbaar!

Over Taxi Butler

De Taxi Butler HQ is gevestigd in Amsterdam waarvandaan het de bestel-kiosk ook wordt geleverd. Het is een oplossing voor taxicentrales, software-organisaties en succesvolle taxi-applicaties om direct taxi boekingen te ontvangen van locaties. Daarnaast stelt het hotels, bars en restaurants eenvoudig in staat om een taxi te bestellen voor hun gasten. De Taxi Butler geeft live updates van de aankomsttijd en chauffeurs gegevens. Dit zorgt voor een perfecte klant ervaring. Voor meer informatie, bezoek www.taxibutler.com.

Meer nieuws

Qarin-Tranzer deelt eerste ervaringen met MaaS-app GOAN!

Met de lancering van de de GOAN!-app op 16 juni is de Twentse Mobility as a Service (MaaS)-pilot van start gegaan. Nu de eerste maanden voorbij zijn, wordt er een voorzichtige balans opgemaakt. MaaS Twente is een van de landelijke MaaS-pilots die door het Ministerie van Infrastructuur en zeven regio’s is opgezet. Qarin-Tranzer won de… Lees verder ›

Dit zijn de workshops op Taxi Expo ’21

Zoals altijd staan er ook dit jaar de hele dag interessante en leerzame workshops op het programma van Taxi Expo. Deze sessies op de beursvloer kunnen gratis worden bijgewoond door deelnemers aan de vakbeurs. Tijdens de workshops kom je meer te weten over belangrijke ontwikkelingen in de taxibranche. De thema’s variëren van arbeidsrecht tot nieuwe… Lees verder ›

Elektrische lagevloerbussen Tribus maken debuut op Taxi Expo

Taxi Expo ’21 staat voor Tribus in het teken van een bijzondere productlancering. Op donderdag 16 september wordt namelijk de e-Civitas lijn geïntroduceerd. In Expo Houten zijn alle twee de elektrische lagevloersbussen te bezichtigen. De productlijn bestaat uit twee elektrische lagevloerbussen, waarvan één in het M1 segment tot 8 personen en één in het M2… Lees verder ›