Expo Houten

Nieuw op Taxi Expo 2016: Proefrit Center voor actieve testritten

Plattegrond Expo Houten - ProefritcenterBezoekers van Taxi Expo kunnen voortaan op een leuke en actieve manier zelf ervaren hoe de allernieuwste taximodellen rijden. Tijdens Taxi Expo 2016 op 12 en 13 oktober in Expo Houten wordt namelijk het Proefrit Center geïntroduceerd. Hier kunnen bezoekers die hun rijbewijs bij zich hebben actief proefritten maken met nieuwe potentiële taximodellen.

Er zijn actief proefritten te maken met onder meer met de volgende auto’s:

Ebusco 2.1
Ford Mondeo
Ford Transit Custom Kombi
Kia Optima
Skoda Octavia Combi op CNG/Groengas
Skoda Superb
Volkswagen Multivan
Volvo 9700 uitgerust met VDS en de nieuwste generatie I-Shift F
Volvo S90
Volvo V90

Aanmelden

Kom je ook naar Taxi Expo 2016? Meld je dan aan:

Registreren

Meer nieuws

‘Nieuw boekingsplatform helpt klanten weer de taxi in’

Korton Software wil graag de klanten en relaties weer eens zien op Taxi Expo en heeft bovendien allerlei ontwikkelingen te melden. WinTax en Korton Regie kregen flinke updates en het nieuwe boekingsplatform Traveller Connect moet helpen om de klanten weer de taxi in te krijgen. Korton Software ziet Taxi Expo 2020 als “een mooie gelegenheid… Lees verder ›

UMS toont snelladers voor elektrische voertuigen op Taxi Expo

Urban Mobility Solutions (UMS) ontwerpt en produceert diverse lichtgewicht en volledig elektrisch aangedreven composietvoertuigen die op klantwens kunnen worden ingericht voor personenvervoer. Het bedrijf is op Taxi Expo 2020 aanwezig met de snelladers waarmee die voertuigen efficiënt opgeladen kunnen worden. De samenleving is hard op weg om vanaf 2030 klimaatneutraal en circulair te zijn. Rijkswaterstaat… Lees verder ›

Mercedes-Benz presenteert elektrische eVito Tourer en EQV 300 op Taxi Expo 2020

Een emissievrij rijbereik van gemiddeld 360 elektrische kilometers en een flexibel in te richten interieur, met plaats voor maximaal negen passagiers en bagage. Dat zijn de troeven van de elektrische eVito Tourer en EQV 300 die Mercedes-Benz als alternatieven voor personenvervoer in en rondom de stad aan de Nederlandse taxibranche presenteert tijdens Taxi Expo 2020…. Lees verder ›