Nieuw op Taxi Expo 2016: Proefrit Center voor actieve testritten

Plattegrond Expo Houten - ProefritcenterBezoekers van Taxi Expo kunnen voortaan op een leuke en actieve manier zelf ervaren hoe de allernieuwste taximodellen rijden. Tijdens Taxi Expo 2016 op 12 en 13 oktober in Expo Houten wordt namelijk het Proefrit Center geïntroduceerd. Hier kunnen bezoekers die hun rijbewijs bij zich hebben actief proefritten maken met nieuwe potentiële taximodellen.

Er zijn actief proefritten te maken met onder meer met de volgende auto’s:

  • Volvo V90
  • Volvo S90
  • Kia Optima
  • Ford Mondeo
  • Ford Transit Custom Kombi
  • Skoda Superb
  • Volkswagen Multivan
Ebusco 2.1
Ford Mondeo
Ford Transit Custom Kombi
Kia Optima
Skoda Octavia Combi op CNG/Groengas
Skoda Superb
Volkswagen Multivan
Volvo 9700 uitgerust met VDS en de nieuwste generatie I-Shift F
Volvo S90
Volvo V90

Aanmelden

Kom je ook naar Taxi Expo 2016? Meld je dan aan:

Registreren

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

morenews

GOED Arbeidsmarkt Intermediair: ‘Wij zijn er voor bedrijven die taxichauffeurs zoeken én voor mensen die graag taxichauffeur willen worden’

Door een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, hebben veel vervoerders moeite om personeel te vinden. Dat stelt GOED Arbeidsmarkt Intermediair. Volgens de dienstverlener staan teveel doelgroepen echter nog steeds, onnodig, aan de kant. Met twee opnieuw vormgegeven websites hoopt de dienstverlener deze doelgroepen te bereiken. “Wij zijn er voor de mensen die taxichauffeur willen worden.” Hoewel… Lees verder ›

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een… Lees verder ›

Taxicoöperatie Grid neemt het op voor de kleine zelfstandige taxiondernemer

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook de uitreiking van de Taxi Innovatieprijs plaats. Deze prijs is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren te blijven innoveren. Taxicoöperatie Grid is een van de vijf genomineerden die kans maakt op deze felbegeerde prijs. Eigenaren Dave Theunissen en Ad van Tulder leggen in een uitgebreid interview uit wat Grid inhoudt… Lees verder ›