Expo Houten

Nieuw op Taxi Expo 2016: Proefrit Center voor actieve testritten

Plattegrond Expo Houten - ProefritcenterBezoekers van Taxi Expo kunnen voortaan op een leuke en actieve manier zelf ervaren hoe de allernieuwste taximodellen rijden. Tijdens Taxi Expo 2016 op 12 en 13 oktober in Expo Houten wordt namelijk het Proefrit Center geïntroduceerd. Hier kunnen bezoekers die hun rijbewijs bij zich hebben actief proefritten maken met nieuwe potentiële taximodellen.

Er zijn actief proefritten te maken met onder meer met de volgende auto’s:

  • Volvo V90
  • Volvo S90
  • Kia Optima
  • Ford Mondeo
  • Ford Transit Custom Kombi
  • Skoda Superb
  • Volkswagen Multivan
Ebusco 2.1
Ford Mondeo
Ford Transit Custom Kombi
Kia Optima
Skoda Octavia Combi op CNG/Groengas
Skoda Superb
Volkswagen Multivan
Volvo 9700 uitgerust met VDS en de nieuwste generatie I-Shift F
Volvo S90
Volvo V90

Aanmelden

Kom je ook naar Taxi Expo 2016? Meld je dan aan:

Registreren

Meer nieuws

Taxi Expo ’21 op 16 september in Expo Houten

Ook in deze bijzondere tijd is het van belang om met andere professionals in het kleinschalig personenvervoer te netwerken. Dé marktplaats en het kenniscentrum voor de branche, Taxi Expo, zal dit jaar dan ook plaatsvinden op donderdag 16 september in Expo Houten. De registratie voor deelname is geopend.  Taxi Expo ‘21 wordt georganiseerd door vakblad… Lees verder ›

Thema’s Congres Contractvervoer ’21 zijn bekend

Dé marktplaats en het kenniscentrum voor de branche, Taxi Expo, vindt dit jaar plaats op donderdag 16 september in Expo Houten. Het Nationaal Congres Contactvervoer maakt hier onderdeel van uit. De voorlopige thema’s voor het congres zijn inmiddels bekend.

‘Nieuw boekingsplatform helpt klanten weer de taxi in’

Korton Software wil graag de klanten en relaties weer eens zien op Taxi Expo 2020 en heeft bovendien allerlei ontwikkelingen te melden. WinTax en Korton Regie kregen flinke updates en het nieuwe boekingsplatform Traveller Connect moet helpen om de klanten weer de taxi in te krijgen. Korton Software ziet Taxi Expo 2020 als “een mooie… Lees verder ›