Nieuw op Taxi Expo 2016: Proefrit Center voor actieve testritten

Plattegrond Expo Houten - ProefritcenterBezoekers van Taxi Expo kunnen voortaan op een leuke en actieve manier zelf ervaren hoe de allernieuwste taximodellen rijden. Tijdens Taxi Expo 2016 op 12 en 13 oktober in Expo Houten wordt namelijk het Proefrit Center geïntroduceerd. Hier kunnen bezoekers die hun rijbewijs bij zich hebben actief proefritten maken met nieuwe potentiële taximodellen.

Er zijn actief proefritten te maken met onder meer met de volgende auto’s:

  • Volvo V90
  • Volvo S90
  • Kia Optima
  • Ford Mondeo
  • Ford Transit Custom Kombi
  • Skoda Superb
  • Volkswagen Multivan
Ebusco 2.1
Ford Mondeo
Ford Transit Custom Kombi
Kia Optima
Skoda Octavia Combi op CNG/Groengas
Skoda Superb
Volkswagen Multivan
Volvo 9700 uitgerust met VDS en de nieuwste generatie I-Shift F
Volvo S90
Volvo V90

Aanmelden

Kom je ook naar Taxi Expo 2016? Meld je dan aan:

Registreren

Meer nieuws

Qarin-Tranzer deelt eerste ervaringen met MaaS-app GOAN!

Met de lancering van de de GOAN!-app op 16 juni is de Twentse Mobility as a Service (MaaS)-pilot van start gegaan. Nu de eerste maanden voorbij zijn, wordt er een voorzichtige balans opgemaakt. MaaS Twente is een van de landelijke MaaS-pilots die door het Ministerie van Infrastructuur en zeven regio’s is opgezet. Qarin-Tranzer won de… Lees verder ›

Dit zijn de workshops op Taxi Expo ’21

Zoals altijd staan er ook dit jaar de hele dag interessante en leerzame workshops op het programma van Taxi Expo. Deze sessies op de beursvloer kunnen gratis worden bijgewoond door deelnemers aan de vakbeurs. Tijdens de workshops kom je meer te weten over belangrijke ontwikkelingen in de taxibranche. De thema’s variëren van arbeidsrecht tot nieuwe… Lees verder ›

Elektrische lagevloerbussen Tribus maken debuut op Taxi Expo

Taxi Expo ’21 staat voor Tribus in het teken van een bijzondere productlancering. Op donderdag 16 september wordt namelijk de e-Civitas lijn geïntroduceerd. In Expo Houten zijn alle twee de elektrische lagevloersbussen te bezichtigen. De productlijn bestaat uit twee elektrische lagevloerbussen, waarvan één in het M1 segment tot 8 personen en één in het M2… Lees verder ›