Nieuw op Taxi Expo 2016: Proefrit Center voor actieve testritten

Plattegrond Expo Houten - ProefritcenterBezoekers van Taxi Expo kunnen voortaan op een leuke en actieve manier zelf ervaren hoe de allernieuwste taximodellen rijden. Tijdens Taxi Expo 2016 op 12 en 13 oktober in Expo Houten wordt namelijk het Proefrit Center geïntroduceerd. Hier kunnen bezoekers die hun rijbewijs bij zich hebben actief proefritten maken met nieuwe potentiële taximodellen.

Er zijn actief proefritten te maken met onder meer met de volgende auto’s:

Ebusco 2.1
Ford Mondeo
Ford Transit Custom Kombi
Kia Optima
Skoda Octavia Combi op CNG/Groengas
Skoda Superb
Volkswagen Multivan
Volvo 9700 uitgerust met VDS en de nieuwste generatie I-Shift F
Volvo S90
Volvo V90

Aanmelden

Kom je ook naar Taxi Expo 2016? Meld je dan aan:

Registreren

Meer nieuws

Taxi Expo gaat niet door; Congres Contractvervoer volledig online

Taxi Expo 2020, dat op de agenda stond voor donderdag 8 oktober, gaat vanwege de aangescherpte coronamaatregelen niet door. Het Nationaal Congres Contractvervoer gaat wel door, zij het volledig online.

‘Nieuw boekingsplatform helpt klanten weer de taxi in’

Korton Software wil graag de klanten en relaties weer eens zien op Taxi Expo en heeft bovendien allerlei ontwikkelingen te melden. WinTax en Korton Regie kregen flinke updates en het nieuwe boekingsplatform Traveller Connect moet helpen om de klanten weer de taxi in te krijgen. Korton Software ziet Taxi Expo 2020 als “een mooie gelegenheid… Lees verder ›

UMS toont snelladers voor elektrische voertuigen op Taxi Expo

Urban Mobility Solutions (UMS) ontwerpt en produceert diverse lichtgewicht en volledig elektrisch aangedreven composietvoertuigen die op klantwens kunnen worden ingericht voor personenvervoer. Het bedrijf is op Taxi Expo 2020 aanwezig met de snelladers waarmee die voertuigen efficiënt opgeladen kunnen worden. De samenleving is hard op weg om vanaf 2030 klimaatneutraal en circulair te zijn. Rijkswaterstaat… Lees verder ›