Expo Houten

STN biedt open forum tijdens de Taxi Expo 2016: laat weten wat u vindt!

stn-480x320Het bestuur van STN biedt de bezoekers en aangesloten taxiondernemers de mogelijkheid om mee te praten over de problemen die de taxibranche teisteren. Tijdens de Taxi Expo 2016 staat het bestuur klaar om met de ondernemers van gedachten te wisselen, over problemen in de branche te discussiëren, samen te kijken naar mogelijke oplossingen en te bepalen hoe deze kunnen worden bereikt.

“Beleidsmatige beslissingen worden vaak over de rug van taxiondernemers genomen. Zelden komt wetgeving tot stand in samenspraak met branche en met de gevolgen daarvan hebben we (helaas) dagelijks te maken. Bij STN staat het belang van de taxiondernemer voorop. Hierbij maakt het niet uit wat voor taxibedrijf u heeft. STN treedt in contact met alle betrokken instanties, maar soms is praten niet genoeg! Hoewel met praten soms al dingen kunnen worden opgelost, verschilt STN hierin van andere vertegenwoordigers”, aldus voorzitter Paul Dijkhuizen.

Bent u aangesloten bij STN, ondervindt u problemen als taxiondernemer en lijkt het u leuk om mee te denken over oplossingen en acties? Bezoek ons dan op de Taxi Expo en praat mee in ons open forum.

Meer nieuws

Taxi Expo ’21 op 16 september in Expo Houten

Ook in deze bijzondere tijd is het van belang om met andere professionals in het kleinschalig personenvervoer te netwerken. Dé marktplaats en het kenniscentrum voor de branche, Taxi Expo, zal dit jaar dan ook plaatsvinden op donderdag 16 september in Expo Houten. De registratie voor deelname is geopend.  Taxi Expo ‘21 wordt georganiseerd door vakblad… Lees verder ›

Thema’s Congres Contractvervoer ’21 zijn bekend

Dé marktplaats en het kenniscentrum voor de branche, Taxi Expo, vindt dit jaar plaats op donderdag 16 september in Expo Houten. Het Nationaal Congres Contactvervoer maakt hier onderdeel van uit. De voorlopige thema’s voor het congres zijn inmiddels bekend.

‘Nieuw boekingsplatform helpt klanten weer de taxi in’

Korton Software wil graag de klanten en relaties weer eens zien op Taxi Expo 2020 en heeft bovendien allerlei ontwikkelingen te melden. WinTax en Korton Regie kregen flinke updates en het nieuwe boekingsplatform Traveller Connect moet helpen om de klanten weer de taxi in te krijgen. Korton Software ziet Taxi Expo 2020 als “een mooie… Lees verder ›