STN biedt open forum tijdens de Taxi Expo 2016: laat weten wat u vindt!

stn-480x320Het bestuur van STN biedt de bezoekers en aangesloten taxiondernemers de mogelijkheid om mee te praten over de problemen die de taxibranche teisteren. Tijdens de Taxi Expo 2016 staat het bestuur klaar om met de ondernemers van gedachten te wisselen, over problemen in de branche te discussiëren, samen te kijken naar mogelijke oplossingen en te bepalen hoe deze kunnen worden bereikt.

“Beleidsmatige beslissingen worden vaak over de rug van taxiondernemers genomen. Zelden komt wetgeving tot stand in samenspraak met branche en met de gevolgen daarvan hebben we (helaas) dagelijks te maken. Bij STN staat het belang van de taxiondernemer voorop. Hierbij maakt het niet uit wat voor taxibedrijf u heeft. STN treedt in contact met alle betrokken instanties, maar soms is praten niet genoeg! Hoewel met praten soms al dingen kunnen worden opgelost, verschilt STN hierin van andere vertegenwoordigers”, aldus voorzitter Paul Dijkhuizen.

Bent u aangesloten bij STN, ondervindt u problemen als taxiondernemer en lijkt het u leuk om mee te denken over oplossingen en acties? Bezoek ons dan op de Taxi Expo en praat mee in ons open forum.

Meer nieuws

Qarin-Tranzer deelt eerste ervaringen met MaaS-app GOAN!

Met de lancering van de de GOAN!-app op 16 juni is de Twentse Mobility as a Service (MaaS)-pilot van start gegaan. Nu de eerste maanden voorbij zijn, wordt er een voorzichtige balans opgemaakt. MaaS Twente is een van de landelijke MaaS-pilots die door het Ministerie van Infrastructuur en zeven regio’s is opgezet. Qarin-Tranzer won de… Lees verder ›

Dit zijn de workshops op Taxi Expo ’21

Zoals altijd staan er ook dit jaar de hele dag interessante en leerzame workshops op het programma van Taxi Expo. Deze sessies op de beursvloer kunnen gratis worden bijgewoond door deelnemers aan de vakbeurs. Tijdens de workshops kom je meer te weten over belangrijke ontwikkelingen in de taxibranche. De thema’s variëren van arbeidsrecht tot nieuwe… Lees verder ›

Elektrische lagevloerbussen Tribus maken debuut op Taxi Expo

Taxi Expo ’21 staat voor Tribus in het teken van een bijzondere productlancering. Op donderdag 16 september wordt namelijk de e-Civitas lijn geïntroduceerd. In Expo Houten zijn alle twee de elektrische lagevloersbussen te bezichtigen. De productlijn bestaat uit twee elektrische lagevloerbussen, waarvan één in het M1 segment tot 8 personen en één in het M2… Lees verder ›