STN biedt open forum tijdens de Taxi Expo 2016: laat weten wat u vindt!

stn-480x320Het bestuur van STN biedt de bezoekers en aangesloten taxiondernemers de mogelijkheid om mee te praten over de problemen die de taxibranche teisteren. Tijdens de Taxi Expo 2016 staat het bestuur klaar om met de ondernemers van gedachten te wisselen, over problemen in de branche te discussiëren, samen te kijken naar mogelijke oplossingen en te bepalen hoe deze kunnen worden bereikt.

“Beleidsmatige beslissingen worden vaak over de rug van taxiondernemers genomen. Zelden komt wetgeving tot stand in samenspraak met branche en met de gevolgen daarvan hebben we (helaas) dagelijks te maken. Bij STN staat het belang van de taxiondernemer voorop. Hierbij maakt het niet uit wat voor taxibedrijf u heeft. STN treedt in contact met alle betrokken instanties, maar soms is praten niet genoeg! Hoewel met praten soms al dingen kunnen worden opgelost, verschilt STN hierin van andere vertegenwoordigers”, aldus voorzitter Paul Dijkhuizen.

Bent u aangesloten bij STN, ondervindt u problemen als taxiondernemer en lijkt het u leuk om mee te denken over oplossingen en acties? Bezoek ons dan op de Taxi Expo en praat mee in ons open forum.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

morenews

GOED Arbeidsmarkt Intermediair: ‘Wij zijn er voor bedrijven die taxichauffeurs zoeken én voor mensen die graag taxichauffeur willen worden’

Door een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, hebben veel vervoerders moeite om personeel te vinden. Dat stelt GOED Arbeidsmarkt Intermediair. Volgens de dienstverlener staan teveel doelgroepen echter nog steeds, onnodig, aan de kant. Met twee opnieuw vormgegeven websites hoopt de dienstverlener deze doelgroepen te bereiken. “Wij zijn er voor de mensen die taxichauffeur willen worden.” Hoewel… Lees verder ›

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een… Lees verder ›

Taxicoöperatie Grid neemt het op voor de kleine zelfstandige taxiondernemer

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook de uitreiking van de Taxi Innovatieprijs plaats. Deze prijs is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren te blijven innoveren. Taxicoöperatie Grid is een van de vijf genomineerden die kans maakt op deze felbegeerde prijs. Eigenaren Dave Theunissen en Ad van Tulder leggen in een uitgebreid interview uit wat Grid inhoudt… Lees verder ›