Vergroenen van contractvervoer via de schone brandstoffen van PitPoint

Gaat u ook met ons mee op weg naar 100% schoon vervoer in 2030? Dat begint met een bezoek aan onze stand op de Taxi Expo waar u alles te weten komt over de brandstoffen van de toekomst. Bovendien maakt u met onze quiz nog kans op leuke prijzen.

Wij nodigen u van harte uit op onze stand tijdens de aankomende Taxi Expo op 12 en 13 oktober. Daar treft u onze collega’s die u alles kunnen vertellen over het ‘vergroenen’ van het contractvervoer.  U ontmoet ook de leden van het waterstofraceteam Forze en ziet de eerste waterstof-raceauto.

Zien hoe waterstof wordt gemaakt?

Dat kan op onze stand. Daar staat een waterstof-opstelling, die dit ingenieuze proces inzichtelijk maakt.


Een schonere vloot bouwen ingewikkeld?

Met een clean fuel advies van PitPoint bent u in slechts 3 minuten op de hoogte van wat u kunt doen om een voorsprong in de aanbesteding te behalen. PitPoint brengt C02-reductie binnen handbereik!

Wilt u op de hoogte blijven van de algemene ontwikkelingen op brandstof gebied, lees dan onze algemene nieuwsbrief of volg ons op TwitterFacebook en LinkedIn.

Meer nieuws

Qarin-Tranzer deelt eerste ervaringen met MaaS-app GOAN!

Met de lancering van de de GOAN!-app op 16 juni is de Twentse Mobility as a Service (MaaS)-pilot van start gegaan. Nu de eerste maanden voorbij zijn, wordt er een voorzichtige balans opgemaakt. MaaS Twente is een van de landelijke MaaS-pilots die door het Ministerie van Infrastructuur en zeven regio’s is opgezet. Qarin-Tranzer won de… Lees verder ›

Dit zijn de workshops op Taxi Expo ’21

Zoals altijd staan er ook dit jaar de hele dag interessante en leerzame workshops op het programma van Taxi Expo. Deze sessies op de beursvloer kunnen gratis worden bijgewoond door deelnemers aan de vakbeurs. Tijdens de workshops kom je meer te weten over belangrijke ontwikkelingen in de taxibranche. De thema’s variëren van arbeidsrecht tot nieuwe… Lees verder ›

Elektrische lagevloerbussen Tribus maken debuut op Taxi Expo

Taxi Expo ’21 staat voor Tribus in het teken van een bijzondere productlancering. Op donderdag 16 september wordt namelijk de e-Civitas lijn geïntroduceerd. In Expo Houten zijn alle twee de elektrische lagevloersbussen te bezichtigen. De productlijn bestaat uit twee elektrische lagevloerbussen, waarvan één in het M1 segment tot 8 personen en één in het M2… Lees verder ›