Expo Houten

Vergroenen van contractvervoer via de schone brandstoffen van PitPoint

Gaat u ook met ons mee op weg naar 100% schoon vervoer in 2030? Dat begint met een bezoek aan onze stand op de Taxi Expo waar u alles te weten komt over de brandstoffen van de toekomst. Bovendien maakt u met onze quiz nog kans op leuke prijzen.

Wij nodigen u van harte uit op onze stand tijdens de aankomende Taxi Expo op 12 en 13 oktober. Daar treft u onze collega’s die u alles kunnen vertellen over het ‘vergroenen’ van het contractvervoer.  U ontmoet ook de leden van het waterstofraceteam Forze en ziet de eerste waterstof-raceauto.

Zien hoe waterstof wordt gemaakt?

Dat kan op onze stand. Daar staat een waterstof-opstelling, die dit ingenieuze proces inzichtelijk maakt.


Een schonere vloot bouwen ingewikkeld?

Met een clean fuel advies van PitPoint bent u in slechts 3 minuten op de hoogte van wat u kunt doen om een voorsprong in de aanbesteding te behalen. PitPoint brengt C02-reductie binnen handbereik!

Wilt u op de hoogte blijven van de algemene ontwikkelingen op brandstof gebied, lees dan onze algemene nieuwsbrief of volg ons op TwitterFacebook en LinkedIn.

Meer nieuws

‘Nieuw boekingsplatform helpt klanten weer de taxi in’

Korton Software wil graag de klanten en relaties weer eens zien op Taxi Expo en heeft bovendien allerlei ontwikkelingen te melden. WinTax en Korton Regie kregen flinke updates en het nieuwe boekingsplatform Traveller Connect moet helpen om de klanten weer de taxi in te krijgen. Korton Software ziet Taxi Expo 2020 als “een mooie gelegenheid… Lees verder ›

UMS toont snelladers voor elektrische voertuigen op Taxi Expo

Urban Mobility Solutions (UMS) ontwerpt en produceert diverse lichtgewicht en volledig elektrisch aangedreven composietvoertuigen die op klantwens kunnen worden ingericht voor personenvervoer. Het bedrijf is op Taxi Expo 2020 aanwezig met de snelladers waarmee die voertuigen efficiënt opgeladen kunnen worden. De samenleving is hard op weg om vanaf 2030 klimaatneutraal en circulair te zijn. Rijkswaterstaat… Lees verder ›

Mercedes-Benz presenteert elektrische eVito Tourer en EQV 300 op Taxi Expo 2020

Een emissievrij rijbereik van gemiddeld 360 elektrische kilometers en een flexibel in te richten interieur, met plaats voor maximaal negen passagiers en bagage. Dat zijn de troeven van de elektrische eVito Tourer en EQV 300 die Mercedes-Benz als alternatieven voor personenvervoer in en rondom de stad aan de Nederlandse taxibranche presenteert tijdens Taxi Expo 2020…. Lees verder ›