Expo Houten

Vergroenen van contractvervoer via de schone brandstoffen van PitPoint

Gaat u ook met ons mee op weg naar 100% schoon vervoer in 2030? Dat begint met een bezoek aan onze stand op de Taxi Expo waar u alles te weten komt over de brandstoffen van de toekomst. Bovendien maakt u met onze quiz nog kans op leuke prijzen.

Wij nodigen u van harte uit op onze stand tijdens de aankomende Taxi Expo op 12 en 13 oktober. Daar treft u onze collega’s die u alles kunnen vertellen over het ‘vergroenen’ van het contractvervoer.  U ontmoet ook de leden van het waterstofraceteam Forze en ziet de eerste waterstof-raceauto.

Zien hoe waterstof wordt gemaakt?

Dat kan op onze stand. Daar staat een waterstof-opstelling, die dit ingenieuze proces inzichtelijk maakt.


Een schonere vloot bouwen ingewikkeld?

Met een clean fuel advies van PitPoint bent u in slechts 3 minuten op de hoogte van wat u kunt doen om een voorsprong in de aanbesteding te behalen. PitPoint brengt C02-reductie binnen handbereik!

Wilt u op de hoogte blijven van de algemene ontwikkelingen op brandstof gebied, lees dan onze algemene nieuwsbrief of volg ons op TwitterFacebook en LinkedIn.

Meer nieuws

Taxi Expo ’21 op 16 september in Expo Houten

Ook in deze bijzondere tijd is het van belang om met andere professionals in het kleinschalig personenvervoer te netwerken. Dé marktplaats en het kenniscentrum voor de branche, Taxi Expo, zal dit jaar dan ook plaatsvinden op donderdag 16 september in Expo Houten. De registratie voor deelname is geopend.  Taxi Expo ‘21 wordt georganiseerd door vakblad… Lees verder ›

Thema’s Congres Contractvervoer ’21 zijn bekend

Dé marktplaats en het kenniscentrum voor de branche, Taxi Expo, vindt dit jaar plaats op donderdag 16 september in Expo Houten. Het Nationaal Congres Contactvervoer maakt hier onderdeel van uit. De voorlopige thema’s voor het congres zijn inmiddels bekend.

‘Nieuw boekingsplatform helpt klanten weer de taxi in’

Korton Software wil graag de klanten en relaties weer eens zien op Taxi Expo 2020 en heeft bovendien allerlei ontwikkelingen te melden. WinTax en Korton Regie kregen flinke updates en het nieuwe boekingsplatform Traveller Connect moet helpen om de klanten weer de taxi in te krijgen. Korton Software ziet Taxi Expo 2020 als “een mooie… Lees verder ›