Expo Houten

Vergroenen van contractvervoer via de schone brandstoffen van PitPoint

Gaat u ook met ons mee op weg naar 100% schoon vervoer in 2030? Dat begint met een bezoek aan onze stand op de Taxi Expo waar u alles te weten komt over de brandstoffen van de toekomst. Bovendien maakt u met onze quiz nog kans op leuke prijzen.

Wij nodigen u van harte uit op onze stand tijdens de aankomende Taxi Expo op 12 en 13 oktober. Daar treft u onze collega’s die u alles kunnen vertellen over het ‘vergroenen’ van het contractvervoer.  U ontmoet ook de leden van het waterstofraceteam Forze en ziet de eerste waterstof-raceauto.

Zien hoe waterstof wordt gemaakt?

Dat kan op onze stand. Daar staat een waterstof-opstelling, die dit ingenieuze proces inzichtelijk maakt.


Een schonere vloot bouwen ingewikkeld?

Met een clean fuel advies van PitPoint bent u in slechts 3 minuten op de hoogte van wat u kunt doen om een voorsprong in de aanbesteding te behalen. PitPoint brengt C02-reductie binnen handbereik!

Wilt u op de hoogte blijven van de algemene ontwikkelingen op brandstof gebied, lees dan onze algemene nieuwsbrief of volg ons op TwitterFacebook en LinkedIn.

Meer nieuws

Taxi Expo gaat niet door; Congres Contractvervoer volledig online

Taxi Expo 2020, dat op de agenda stond voor donderdag 8 oktober, gaat vanwege de aangescherpte coronamaatregelen niet door. Het Nationaal Congres Contractvervoer gaat wel door, zij het volledig online.

‘Nieuw boekingsplatform helpt klanten weer de taxi in’

Korton Software wil graag de klanten en relaties weer eens zien op Taxi Expo en heeft bovendien allerlei ontwikkelingen te melden. WinTax en Korton Regie kregen flinke updates en het nieuwe boekingsplatform Traveller Connect moet helpen om de klanten weer de taxi in te krijgen. Korton Software ziet Taxi Expo 2020 als “een mooie gelegenheid… Lees verder ›

UMS toont snelladers voor elektrische voertuigen op Taxi Expo

Urban Mobility Solutions (UMS) ontwerpt en produceert diverse lichtgewicht en volledig elektrisch aangedreven composietvoertuigen die op klantwens kunnen worden ingericht voor personenvervoer. Het bedrijf is op Taxi Expo 2020 aanwezig met de snelladers waarmee die voertuigen efficiënt opgeladen kunnen worden. De samenleving is hard op weg om vanaf 2030 klimaatneutraal en circulair te zijn. Rijkswaterstaat… Lees verder ›