Vergroenen van contractvervoer via de schone brandstoffen van PitPoint

Gaat u ook met ons mee op weg naar 100% schoon vervoer in 2030? Dat begint met een bezoek aan onze stand op de Taxi Expo waar u alles te weten komt over de brandstoffen van de toekomst. Bovendien maakt u met onze quiz nog kans op leuke prijzen.

Wij nodigen u van harte uit op onze stand tijdens de aankomende Taxi Expo op 12 en 13 oktober. Daar treft u onze collega’s die u alles kunnen vertellen over het ‘vergroenen’ van het contractvervoer.  U ontmoet ook de leden van het waterstofraceteam Forze en ziet de eerste waterstof-raceauto.

Zien hoe waterstof wordt gemaakt?

Dat kan op onze stand. Daar staat een waterstof-opstelling, die dit ingenieuze proces inzichtelijk maakt.


Een schonere vloot bouwen ingewikkeld?

Met een clean fuel advies van PitPoint bent u in slechts 3 minuten op de hoogte van wat u kunt doen om een voorsprong in de aanbesteding te behalen. PitPoint brengt C02-reductie binnen handbereik!

Wilt u op de hoogte blijven van de algemene ontwikkelingen op brandstof gebied, lees dan onze algemene nieuwsbrief of volg ons op TwitterFacebook en LinkedIn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

morenews

GOED Arbeidsmarkt Intermediair: ‘Wij zijn er voor bedrijven die taxichauffeurs zoeken én voor mensen die graag taxichauffeur willen worden’

Door een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, hebben veel vervoerders moeite om personeel te vinden. Dat stelt GOED Arbeidsmarkt Intermediair. Volgens de dienstverlener staan teveel doelgroepen echter nog steeds, onnodig, aan de kant. Met twee opnieuw vormgegeven websites hoopt de dienstverlener deze doelgroepen te bereiken. “Wij zijn er voor de mensen die taxichauffeur willen worden.” Hoewel… Lees verder ›

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een… Lees verder ›

Taxicoöperatie Grid neemt het op voor de kleine zelfstandige taxiondernemer

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook de uitreiking van de Taxi Innovatieprijs plaats. Deze prijs is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren te blijven innoveren. Taxicoöperatie Grid is een van de vijf genomineerden die kans maakt op deze felbegeerde prijs. Eigenaren Dave Theunissen en Ad van Tulder leggen in een uitgebreid interview uit wat Grid inhoudt… Lees verder ›