De vernieuwde Fiat Ducato Shuttle

Fiat Professional zal, naast de fraaie Fiat Talento combi 9-persoons, op de Taxi Expo in Houten de vernieuwde Fiat Ducato Shuttle tonen.

Deze versie van de Ducato is geschikt voor het vervoeren van maximaal negen personen en belooft de beste laadruimte én laadlengte in zijn klasse te hebben. De stoelopstelling is variabel en alle stoelen zijn van 3-puntsgordels voorzien. Daarnaast biedt de Ducato Shuttle een hoge mate van comfort en een brede range aan motoren,  waaronder ook CNG/groen gas.  Door de combinatie van deze eigenschappen vormt de Ducato Shuttle een zeer praktische oplossing voor uiteenlopend personen- en rolstoelvervoer.

Fiat zal zijn voertuigen voor de taxibranche laten zien op donderdag 12 oktober tijdens Taxi Expo 2017 in Expo Houten. De beurs is geopend van 10.00 tot 18.00 uur en is gratis toegankelijk voor de taxibranche. Je kunt je hier aanmelden voor deelname.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

morenews

GOED Arbeidsmarkt Intermediair: ‘Wij zijn er voor bedrijven die taxichauffeurs zoeken én voor mensen die graag taxichauffeur willen worden’

Door een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, hebben veel vervoerders moeite om personeel te vinden. Dat stelt GOED Arbeidsmarkt Intermediair. Volgens de dienstverlener staan teveel doelgroepen echter nog steeds, onnodig, aan de kant. Met twee opnieuw vormgegeven websites hoopt de dienstverlener deze doelgroepen te bereiken. “Wij zijn er voor de mensen die taxichauffeur willen worden.” Hoewel… Lees verder ›

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een… Lees verder ›

Taxicoöperatie Grid neemt het op voor de kleine zelfstandige taxiondernemer

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook de uitreiking van de Taxi Innovatieprijs plaats. Deze prijs is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren te blijven innoveren. Taxicoöperatie Grid is een van de vijf genomineerden die kans maakt op deze felbegeerde prijs. Eigenaren Dave Theunissen en Ad van Tulder leggen in een uitgebreid interview uit wat Grid inhoudt… Lees verder ›