Expo Houten

De vernieuwde Fiat Ducato Shuttle

Fiat Professional zal, naast de fraaie Fiat Talento combi 9-persoons, op de Taxi Expo in Houten de vernieuwde Fiat Ducato Shuttle tonen.

Deze versie van de Ducato is geschikt voor het vervoeren van maximaal negen personen en belooft de beste laadruimte én laadlengte in zijn klasse te hebben. De stoelopstelling is variabel en alle stoelen zijn van 3-puntsgordels voorzien. Daarnaast biedt de Ducato Shuttle een hoge mate van comfort en een brede range aan motoren,  waaronder ook CNG/groen gas.  Door de combinatie van deze eigenschappen vormt de Ducato Shuttle een zeer praktische oplossing voor uiteenlopend personen- en rolstoelvervoer.

Fiat zal zijn voertuigen voor de taxibranche laten zien op donderdag 12 oktober tijdens Taxi Expo 2017 in Expo Houten. De beurs is geopend van 10.00 tot 18.00 uur en is gratis toegankelijk voor de taxibranche. Je kunt je hier aanmelden voor deelname.

Meer nieuws

Taxi Expo gaat niet door; Congres Contractvervoer volledig online

Taxi Expo 2020, dat op de agenda stond voor donderdag 8 oktober, gaat vanwege de aangescherpte coronamaatregelen niet door. Het Nationaal Congres Contractvervoer gaat wel door, zij het volledig online.

‘Nieuw boekingsplatform helpt klanten weer de taxi in’

Korton Software wil graag de klanten en relaties weer eens zien op Taxi Expo en heeft bovendien allerlei ontwikkelingen te melden. WinTax en Korton Regie kregen flinke updates en het nieuwe boekingsplatform Traveller Connect moet helpen om de klanten weer de taxi in te krijgen. Korton Software ziet Taxi Expo 2020 als “een mooie gelegenheid… Lees verder ›

UMS toont snelladers voor elektrische voertuigen op Taxi Expo

Urban Mobility Solutions (UMS) ontwerpt en produceert diverse lichtgewicht en volledig elektrisch aangedreven composietvoertuigen die op klantwens kunnen worden ingericht voor personenvervoer. Het bedrijf is op Taxi Expo 2020 aanwezig met de snelladers waarmee die voertuigen efficiënt opgeladen kunnen worden. De samenleving is hard op weg om vanaf 2030 klimaatneutraal en circulair te zijn. Rijkswaterstaat… Lees verder ›