Expo Houten

Proefrijden in taxibus met luchtvering

Wie wil ervaren hoe comfortabel een taxibus met VB-FullAir 4-Corner luchtvering rijdt, kan daarvoor op 12 oktober terecht op de Proefrit Experience van Taxi Expo 2017. Daar zal de Mercedes V-Klasse van VB-Airsuspension met deze luchtvering beschikbaar zijn voor testritten.

Of er nu één of 30 passagiers vervoerd worden, voor alle inzittenden geldt dat ze comfortabel en veilig de bestemming moeten bereiken. De meeste taxibussen zijn uitgerust met fijne stoelen en airconditioning. Voor een comfortabele busrit is dit volgens VB-Airsuspension echter niet voldoende, “want comfort begint eigenlijk bij de vering.”

“Met onze innovatieve luchtveersystemen en veeraanpassingen dragen wij bij aan optimaal rijcomfort, verhoogde stabiliteit en meer veiligheid. Zo wordt reizen met de bus zeer aangenaam. En dat voor maximaal een paar cent per kilometer extra.”

Tijdens Taxi Expo op donderdag 12 oktober in Expo in Houten kan er proefgereden worden in een Mercedes V- Klasse met volledige luchtvering op de voor- en achteras. VB-Airsuspension is zelf te vinden op stand 3.303. Deelname aan Taxi Expo is gratis voor taxibedrijven, dus meld je nu aan voor deelname.

Meer nieuws

Thema’s Congres Contractvervoer ’21 zijn bekend

Dé marktplaats en het kenniscentrum voor de branche, Taxi Expo, vindt dit jaar plaats op donderdag 16 september in Expo Houten. Het Nationaal Congres Contactvervoer maakt hier onderdeel van uit. De voorlopige thema’s voor het congres zijn inmiddels bekend.

Taxi Expo ’21 op 16 september in Expo Houten

Ook in deze bijzondere tijd is het van belang om met andere professionals in het kleinschalig personenvervoer te netwerken. Dé marktplaats en het kenniscentrum voor de branche, Taxi Expo, zal dit jaar dan ook plaatsvinden op donderdag 16 september in Expo Houten. De registratie voor deelname is geopend.  Taxi Expo ‘21 wordt georganiseerd door vakblad… Lees verder ›

‘Nieuw boekingsplatform helpt klanten weer de taxi in’

Korton Software wil graag de klanten en relaties weer eens zien op Taxi Expo 2020 en heeft bovendien allerlei ontwikkelingen te melden. WinTax en Korton Regie kregen flinke updates en het nieuwe boekingsplatform Traveller Connect moet helpen om de klanten weer de taxi in te krijgen. Korton Software ziet Taxi Expo 2020 als “een mooie… Lees verder ›