Proefrijden in taxibus met luchtvering

Wie wil ervaren hoe comfortabel een taxibus met VB-FullAir 4-Corner luchtvering rijdt, kan daarvoor op 12 oktober terecht op de Proefrit Experience van Taxi Expo 2017. Daar zal de Mercedes V-Klasse van VB-Airsuspension met deze luchtvering beschikbaar zijn voor testritten.

Of er nu één of 30 passagiers vervoerd worden, voor alle inzittenden geldt dat ze comfortabel en veilig de bestemming moeten bereiken. De meeste taxibussen zijn uitgerust met fijne stoelen en airconditioning. Voor een comfortabele busrit is dit volgens VB-Airsuspension echter niet voldoende, “want comfort begint eigenlijk bij de vering.”

“Met onze innovatieve luchtveersystemen en veeraanpassingen dragen wij bij aan optimaal rijcomfort, verhoogde stabiliteit en meer veiligheid. Zo wordt reizen met de bus zeer aangenaam. En dat voor maximaal een paar cent per kilometer extra.”

Tijdens Taxi Expo op donderdag 12 oktober in Expo in Houten kan er proefgereden worden in een Mercedes V- Klasse met volledige luchtvering op de voor- en achteras. VB-Airsuspension is zelf te vinden op stand 3.303. Deelname aan Taxi Expo is gratis voor taxibedrijven, dus meld je nu aan voor deelname.

Meer nieuws

Qarin-Tranzer deelt eerste ervaringen met MaaS-app GOAN!

Met de lancering van de de GOAN!-app op 16 juni is de Twentse Mobility as a Service (MaaS)-pilot van start gegaan. Nu de eerste maanden voorbij zijn, wordt er een voorzichtige balans opgemaakt. MaaS Twente is een van de landelijke MaaS-pilots die door het Ministerie van Infrastructuur en zeven regio’s is opgezet. Qarin-Tranzer won de… Lees verder ›

Dit zijn de workshops op Taxi Expo ’21

Zoals altijd staan er ook dit jaar de hele dag interessante en leerzame workshops op het programma van Taxi Expo. Deze sessies op de beursvloer kunnen gratis worden bijgewoond door deelnemers aan de vakbeurs. Tijdens de workshops kom je meer te weten over belangrijke ontwikkelingen in de taxibranche. De thema’s variëren van arbeidsrecht tot nieuwe… Lees verder ›

Elektrische lagevloerbussen Tribus maken debuut op Taxi Expo

Taxi Expo ’21 staat voor Tribus in het teken van een bijzondere productlancering. Op donderdag 16 september wordt namelijk de e-Civitas lijn geïntroduceerd. In Expo Houten zijn alle twee de elektrische lagevloersbussen te bezichtigen. De productlijn bestaat uit twee elektrische lagevloerbussen, waarvan één in het M1 segment tot 8 personen en één in het M2… Lees verder ›