Expo Houten

Proefrijden in taxibus met luchtvering

Wie wil ervaren hoe comfortabel een taxibus met VB-FullAir 4-Corner luchtvering rijdt, kan daarvoor op 12 oktober terecht op de Proefrit Experience van Taxi Expo 2017. Daar zal de Mercedes V-Klasse van VB-Airsuspension met deze luchtvering beschikbaar zijn voor testritten.

Of er nu één of 30 passagiers vervoerd worden, voor alle inzittenden geldt dat ze comfortabel en veilig de bestemming moeten bereiken. De meeste taxibussen zijn uitgerust met fijne stoelen en airconditioning. Voor een comfortabele busrit is dit volgens VB-Airsuspension echter niet voldoende, “want comfort begint eigenlijk bij de vering.”

“Met onze innovatieve luchtveersystemen en veeraanpassingen dragen wij bij aan optimaal rijcomfort, verhoogde stabiliteit en meer veiligheid. Zo wordt reizen met de bus zeer aangenaam. En dat voor maximaal een paar cent per kilometer extra.”

Tijdens Taxi Expo op donderdag 12 oktober in Expo in Houten kan er proefgereden worden in een Mercedes V- Klasse met volledige luchtvering op de voor- en achteras. VB-Airsuspension is zelf te vinden op stand 3.303. Deelname aan Taxi Expo is gratis voor taxibedrijven, dus meld je nu aan voor deelname.

Meer nieuws

Taxi Expo gaat niet door; Congres Contractvervoer volledig online

Taxi Expo 2020, dat op de agenda stond voor donderdag 8 oktober, gaat vanwege de aangescherpte coronamaatregelen niet door. Het Nationaal Congres Contractvervoer gaat wel door, zij het volledig online.

‘Nieuw boekingsplatform helpt klanten weer de taxi in’

Korton Software wil graag de klanten en relaties weer eens zien op Taxi Expo en heeft bovendien allerlei ontwikkelingen te melden. WinTax en Korton Regie kregen flinke updates en het nieuwe boekingsplatform Traveller Connect moet helpen om de klanten weer de taxi in te krijgen. Korton Software ziet Taxi Expo 2020 als “een mooie gelegenheid… Lees verder ›

UMS toont snelladers voor elektrische voertuigen op Taxi Expo

Urban Mobility Solutions (UMS) ontwerpt en produceert diverse lichtgewicht en volledig elektrisch aangedreven composietvoertuigen die op klantwens kunnen worden ingericht voor personenvervoer. Het bedrijf is op Taxi Expo 2020 aanwezig met de snelladers waarmee die voertuigen efficiënt opgeladen kunnen worden. De samenleving is hard op weg om vanaf 2030 klimaatneutraal en circulair te zijn. Rijkswaterstaat… Lees verder ›