Proefrijden in taxibus met luchtvering

Wie wil ervaren hoe comfortabel een taxibus met VB-FullAir 4-Corner luchtvering rijdt, kan daarvoor op 12 oktober terecht op de Proefrit Experience van Taxi Expo 2017. Daar zal de Mercedes V-Klasse van VB-Airsuspension met deze luchtvering beschikbaar zijn voor testritten.

Of er nu één of 30 passagiers vervoerd worden, voor alle inzittenden geldt dat ze comfortabel en veilig de bestemming moeten bereiken. De meeste taxibussen zijn uitgerust met fijne stoelen en airconditioning. Voor een comfortabele busrit is dit volgens VB-Airsuspension echter niet voldoende, “want comfort begint eigenlijk bij de vering.”

“Met onze innovatieve luchtveersystemen en veeraanpassingen dragen wij bij aan optimaal rijcomfort, verhoogde stabiliteit en meer veiligheid. Zo wordt reizen met de bus zeer aangenaam. En dat voor maximaal een paar cent per kilometer extra.”

Tijdens Taxi Expo op donderdag 12 oktober in Expo in Houten kan er proefgereden worden in een Mercedes V- Klasse met volledige luchtvering op de voor- en achteras. VB-Airsuspension is zelf te vinden op stand 3.303. Deelname aan Taxi Expo is gratis voor taxibedrijven, dus meld je nu aan voor deelname.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

morenews

GOED Arbeidsmarkt Intermediair: ‘Wij zijn er voor bedrijven die taxichauffeurs zoeken én voor mensen die graag taxichauffeur willen worden’

Door een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, hebben veel vervoerders moeite om personeel te vinden. Dat stelt GOED Arbeidsmarkt Intermediair. Volgens de dienstverlener staan teveel doelgroepen echter nog steeds, onnodig, aan de kant. Met twee opnieuw vormgegeven websites hoopt de dienstverlener deze doelgroepen te bereiken. “Wij zijn er voor de mensen die taxichauffeur willen worden.” Hoewel… Lees verder ›

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een… Lees verder ›

Taxicoöperatie Grid neemt het op voor de kleine zelfstandige taxiondernemer

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook de uitreiking van de Taxi Innovatieprijs plaats. Deze prijs is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren te blijven innoveren. Taxicoöperatie Grid is een van de vijf genomineerden die kans maakt op deze felbegeerde prijs. Eigenaren Dave Theunissen en Ad van Tulder leggen in een uitgebreid interview uit wat Grid inhoudt… Lees verder ›