Taxi Expo 2018 sluit af met netwerkdiner

Ook dit jaar wordt vakevenement Taxi Expo afgesloten met een netwerkdiner voor beursbezoekers, exposanten en congresdeelnemers. Het diner vindt op donderdag 11 oktober weer plaats bij Van der Valk in Houten.

Deze locatie bevindt zich op enkele minuten rijden van Expo Houten, waar Taxi Expo 2018 gehouden wordt. Het netwerkdiner na afloop van de beurs vormt voor veel mensen uit de branche een gepast moment om de dag informeel af te sluiten. Vorig jaar werd het diner op de beurslocatie zelf gehouden. In 2018 wordt teruggekeerd naar de locatie van twee jaar geleden: Van der Valk in Houten.

Volle en interessante dag

Het geheel wordt zo ingericht dat de deelnemers elkaar voor, tijdens en na het diner makkelijk kunnen opzoeken en spreken, want netwerken is een belangrijk uitgangspunt van de hele dag. Deelnemers aan Taxi Expo kunnen direct vanaf de afsluitende borrel op de beurs naar de dinerlocatie. Deelname kost 75 euro per persoon. De optie om het diner bij te wonen kan worden aangevinkt op de aanmelding voor Taxi Expo 2018. Mensen die al zijn aangemeld, kunnen die inschrijving bewerken en de diner-optie alsnog selecteren. Het aantal plaatsen voor het diner is beperkt, dus snel aanmelden wordt aanbevolen.

Het netwerkdiner staat natuurlijk niet op zichzelf; er gaat een volle en zeer interessante dag voor de taxibranche aan vooraf. Om 09.00 uur openen de deuren van Expo Houten voor Taxi Expo 2018. Daar kunnen de bezoekers tot 19.00 uur terecht bij tientallen exposanten om de nieuwste producten en diensten te bekijken en om bij te praten met relaties. Overdag kan ook worden deelgenomen aan diverse workshops. De nieuwste taximodellen van diverse automerken kunnen worden uitgeprobeerd tijdens de Proefrit Experience.

Taxibedrijven en overheden

Tegelijk met Taxi Expo vindt van 09.30 tot 15.00 uur het Nationaal Congres Contractvervoer plaats. Tijdens de plenaire opening en gedurende in totaal acht break out-sessies worden de deelnemers helemaal bijgepraat over de stand van zaken in het Nederlandse doelgroepenvervoer. Het volledige programma kan hier worden bekeken. Aan het einde van de middag zal ook het eerste Congres Busveiligheid plaatsvinden, waarvan het programma binnenkort volgt. Deelnemers aan Taxi Expo kunnen ook een kijkje nemen bij BusVision, dat tegelijk in de aangrenzende beurshal plaatsvindt.

Deelname aan de beurs, workshops, lunch en Proefrit Experience is gratis voor mensen die voor taxibedrijven en overheden werken. Toeleveranciers en consultants betalen wel een kleine vergoeding. Deelname aan het Nationaal Congres Contractvervoer is betaald; tot 9 september is er nog een zeer aantrekkelijke vroegboekkorting van kracht. Alle informatie staat op taxi-expo.nl; aanmeldingen kunnen hier worden gedaan, waarbij ook de optie kan worden gekozen om deel te nemen aan het netwerkdiner.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

morenews

GOED Arbeidsmarkt Intermediair: ‘Wij zijn er voor bedrijven die taxichauffeurs zoeken én voor mensen die graag taxichauffeur willen worden’

Door een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, hebben veel vervoerders moeite om personeel te vinden. Dat stelt GOED Arbeidsmarkt Intermediair. Volgens de dienstverlener staan teveel doelgroepen echter nog steeds, onnodig, aan de kant. Met twee opnieuw vormgegeven websites hoopt de dienstverlener deze doelgroepen te bereiken. “Wij zijn er voor de mensen die taxichauffeur willen worden.” Hoewel… Lees verder ›

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een… Lees verder ›

Taxicoöperatie Grid neemt het op voor de kleine zelfstandige taxiondernemer

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook de uitreiking van de Taxi Innovatieprijs plaats. Deze prijs is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren te blijven innoveren. Taxicoöperatie Grid is een van de vijf genomineerden die kans maakt op deze felbegeerde prijs. Eigenaren Dave Theunissen en Ad van Tulder leggen in een uitgebreid interview uit wat Grid inhoudt… Lees verder ›