Cabman showt nieuwe boordcomputer tijdens Taxi Expo ’22

Er valt een hoop te beleven tijdens Taxi Expo ’22. Er is onder andere een congres, een netwerkdiner, verschillende workshops en een vakbeurs. Cabman is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Het Tilburgse bedrijf laat daar onder meer haar nieuwe MDT-boordcomputer zien. 

De Cabman MDT is de alles-in-één boordcomputer voor, onder andere, de taxibranche. Het is een compacte oplossing die naadloos aansluit op de dagelijkse werkzaamheden van chauffeurs. De Cabman MDT kan echter meer dan enkel werk- en rusttijden bijhouden. Het apparaat kan ook ritten ontvangen en loosmelden door middel van datacommunicatie. Daarnaast beschikt de MDT over een taximeter en kunnen chauffeurs hierdoor hun werkzaamheden nauwkeurig bijhouden.

Cabman laat de nieuwe taximeter zien op de vakbeurs tijdens Taxi Expo ’22. “Dat wordt onze blikvanger”, legt Sophie de Kok van Cabman uit. “De MDT is ons nieuwste product. Daarnaast laten we ook de MijnRoute App zien. Dat is onze nieuwste app die we hebben ontwikkeld voor het leerlingenvervoer. De bezoekers krijgen een demonstratie van onze producten. Wij willen de mensen meenemen in wat ze van ons kunnen verwachten in de toekomst.”

Iedereen bij elkaar

Voor Cabman is Taxi Expo ’22 meer dan alleen een vakbeurs. “Taxi Expo is voor ons heel belangrijk om onze klanten te zien. Wij vinden het leuk om weer met iedereen bij elkaar te komen. Zo hebben wij een eigen bar. Die is altijd heel erg geliefd bij iedereen. Dit jaar hebben we zelfs ons eigen biertje ontworpen. Dat hebben we gedaan in samenwerking met een Tilburgse brouwerij. Bezoekers kunnen dat biertje uitproberen. Het wordt een gezellige bedoeling”, besluit De Kok.

Registreer jezelf hier voor Taxi Expo ’22.

Meer nieuws

Download hier het gratis Taxi Expo Magazine

Het is bijna zover: Taxi Expo ’22. In Houten komen op 6 oktober tijdens dit evenement alle belangrijke partijen in de taxibranche bij elkaar. Om alvast in de stemming te komen voor Taxi Expo ’22, hebben wij een online magazine gemaakt: Taxi Expo Magazine. In het magazine hebben wij een aantal interessante artikelen en interviews voor… Lees verder ›

Transvision lanceert met Dextr nieuwe taxi-app

Met de komst van Dextr is er een nieuwe taxi-app in Nederland gelanceerd. De app is een initiatief van Transvision. Dextr biedt taxichauffeurs de mogelijkheid zich aan te sluiten bij een landelijke taxidienst, die ook in kleinere steden en het buitengebied te gebruiken is. Omdat de nieuwe taxi-app nadrukkelijk de samenwerking zoekt met lokale taxibedrijven,… Lees verder ›

Slimme koplampen Ford maken ’s nachts rijden veiliger

’s Nachts rijden is voor veel taxichauffeurs een stuk intensiever dan overdag. Verkeersborden zijn lastiger te lezen en je kunt minder ver vooruitzien dan je zou willen. De nieuwe koplamptechnologie van autofabrikant Ford moet rijden in het donker veiliger maken.  Met de nieuwe technologie projecteren de koplampen met een hoge resolutie routeaanwijzingen, de toegestane snelheid of… Lees verder ›