Cabman showt nieuwe boordcomputer tijdens Taxi Expo ’22

Er valt een hoop te beleven tijdens Taxi Expo ’22. Er is onder andere een congres, een netwerkdiner, verschillende workshops en een vakbeurs. Cabman is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Het Tilburgse bedrijf laat daar onder meer haar nieuwe MDT-boordcomputer zien. 

De Cabman MDT is de alles-in-één boordcomputer voor, onder andere, de taxibranche. Het is een compacte oplossing die naadloos aansluit op de dagelijkse werkzaamheden van chauffeurs. De Cabman MDT kan echter meer dan enkel werk- en rusttijden bijhouden. Het apparaat kan ook ritten ontvangen en loosmelden door middel van datacommunicatie. Daarnaast beschikt de MDT over een taximeter en kunnen chauffeurs hierdoor hun werkzaamheden nauwkeurig bijhouden.

Cabman laat de nieuwe taximeter zien op de vakbeurs tijdens Taxi Expo ’22. “Dat wordt onze blikvanger”, legt Sophie de Kok van Cabman uit. “De MDT is ons nieuwste product. Daarnaast laten we ook de MijnRoute App zien. Dat is onze nieuwste app die we hebben ontwikkeld voor het leerlingenvervoer. De bezoekers krijgen een demonstratie van onze producten. Wij willen de mensen meenemen in wat ze van ons kunnen verwachten in de toekomst.”

Iedereen bij elkaar

Voor Cabman is Taxi Expo ’22 meer dan alleen een vakbeurs. “Taxi Expo is voor ons heel belangrijk om onze klanten te zien. Wij vinden het leuk om weer met iedereen bij elkaar te komen. Zo hebben wij een eigen bar. Die is altijd heel erg geliefd bij iedereen. Dit jaar hebben we zelfs ons eigen biertje ontworpen. Dat hebben we gedaan in samenwerking met een Tilburgse brouwerij. Bezoekers kunnen dat biertje uitproberen. Het wordt een gezellige bedoeling”, besluit De Kok.

Registreer jezelf hier voor Taxi Expo ’22.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

morenews

GOED Arbeidsmarkt Intermediair: ‘Wij zijn er voor bedrijven die taxichauffeurs zoeken én voor mensen die graag taxichauffeur willen worden’

Door een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, hebben veel vervoerders moeite om personeel te vinden. Dat stelt GOED Arbeidsmarkt Intermediair. Volgens de dienstverlener staan teveel doelgroepen echter nog steeds, onnodig, aan de kant. Met twee opnieuw vormgegeven websites hoopt de dienstverlener deze doelgroepen te bereiken. “Wij zijn er voor de mensen die taxichauffeur willen worden.” Hoewel… Lees verder ›

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een… Lees verder ›

Taxicoöperatie Grid neemt het op voor de kleine zelfstandige taxiondernemer

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook de uitreiking van de Taxi Innovatieprijs plaats. Deze prijs is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren te blijven innoveren. Taxicoöperatie Grid is een van de vijf genomineerden die kans maakt op deze felbegeerde prijs. Eigenaren Dave Theunissen en Ad van Tulder leggen in een uitgebreid interview uit wat Grid inhoudt… Lees verder ›