Laatste inschrijfdag Taxi Innovatie Prijs

Over ruim een maand vindt Taxi Expo ‘22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle grote partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Tijdens Taxi Expo ‘22 wordt ook de Taxi Innovatie Prijs uitgereikt. Vrijdag is de laatste inschrijfdag.

Omdat het belangrijk is te blijven innoveren, is een aantal jaar geleden de Taxi Innovatie Prijs in het leven geroepen. Deze prijs stimuleert bedrijven om door te gaan met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Het meest vernieuwende, creatieve en innovatieve idee wint de prijs.

Eerder gingen A-Tax de Vries Personenvervoer (Babbelbus) en de Volkswagen e-Crafter er met de winst vandoor. Registreer jezelf hier en misschien sta jij op 6 oktober met die felbegeerde prijs in je handen.

Vakbeurs

Naast het uitreiken van de Taxi Innovatie Prijs, staat er op Taxi Expo ‘22 nog veel meer te gebeuren. Zo is er een vakbeurs waarbij het mogelijk is om in gesprek te gaan met leveranciers, dienstverleners en professionals uit de sector. Onder andere Mercedes, Cabman, Ford en Heliox zijn daarbij aanwezig.

Registreer je hier voor Taxi Expo ‘22.

Taxi Expo '22 exposanten
Alle exposanten Taxi Expo ’22.

Daarnaast is er nog een congres, inspirerende workshops, een netwerkborrel en een netwerkdiner. Taxi Expo ‘22 vormt hiermee dé ontmoetingsplek voor het zorgvervoer en de taxibranche in Nederland. De beursvloer is open van 9.30 tot 18.00 uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

morenews

GOED Arbeidsmarkt Intermediair: ‘Wij zijn er voor bedrijven die taxichauffeurs zoeken én voor mensen die graag taxichauffeur willen worden’

Door een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, hebben veel vervoerders moeite om personeel te vinden. Dat stelt GOED Arbeidsmarkt Intermediair. Volgens de dienstverlener staan teveel doelgroepen echter nog steeds, onnodig, aan de kant. Met twee opnieuw vormgegeven websites hoopt de dienstverlener deze doelgroepen te bereiken. “Wij zijn er voor de mensen die taxichauffeur willen worden.” Hoewel… Lees verder ›

Traksi aanwezig op Taxi Expo ’22: “Ben jij al Traksi?”

Over iets minder dan drie weken vindt Taxi Expo ’22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Er is dan ook veel te beleven. Zo is er een congres, inspirerende workshops en een vakbeurs. TRAKSI is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Tijdens een… Lees verder ›

Taxicoöperatie Grid neemt het op voor de kleine zelfstandige taxiondernemer

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook de uitreiking van de Taxi Innovatieprijs plaats. Deze prijs is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren te blijven innoveren. Taxicoöperatie Grid is een van de vijf genomineerden die kans maakt op deze felbegeerde prijs. Eigenaren Dave Theunissen en Ad van Tulder leggen in een uitgebreid interview uit wat Grid inhoudt… Lees verder ›