Laatste inschrijfdag Taxi Innovatie Prijs

Over ruim een maand vindt Taxi Expo ‘22 plaats. Op 6 oktober komen in Houten alle grote partijen binnen de taxibranche bij elkaar. Tijdens Taxi Expo ‘22 wordt ook de Taxi Innovatie Prijs uitgereikt. Vrijdag is de laatste inschrijfdag.

Omdat het belangrijk is te blijven innoveren, is een aantal jaar geleden de Taxi Innovatie Prijs in het leven geroepen. Deze prijs stimuleert bedrijven om door te gaan met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Het meest vernieuwende, creatieve en innovatieve idee wint de prijs.

Eerder gingen A-Tax de Vries Personenvervoer (Babbelbus) en de Volkswagen e-Crafter er met de winst vandoor. Registreer jezelf hier en misschien sta jij op 6 oktober met die felbegeerde prijs in je handen.

Vakbeurs

Naast het uitreiken van de Taxi Innovatie Prijs, staat er op Taxi Expo ‘22 nog veel meer te gebeuren. Zo is er een vakbeurs waarbij het mogelijk is om in gesprek te gaan met leveranciers, dienstverleners en professionals uit de sector. Onder andere Mercedes, Cabman, Ford en Heliox zijn daarbij aanwezig.

Registreer je hier voor Taxi Expo ‘22.

Taxi Expo '22 exposanten
Alle exposanten Taxi Expo ’22.

Daarnaast is er nog een congres, inspirerende workshops, een netwerkborrel en een netwerkdiner. Taxi Expo ‘22 vormt hiermee dé ontmoetingsplek voor het zorgvervoer en de taxibranche in Nederland. De beursvloer is open van 9.30 tot 18.00 uur.

Meer nieuws

Henk van Gelderen (AIM) pleit voor dialoog binnen taxibranche

Tijdens Taxi Expo ’22 vindt ook het Nationaal Congres Contractvervoer plaats. Henk van Gelderen van het Aanbestedingsinstituut Mobiliteit (AIM), is een van de sprekers. Tijdens het congres wil hij een aantal zaken aan de kaak stellen. In dit interview licht hij alvast een tipje van de sluier op. “De sector heeft bijna geen vlees meer op de botten.”… Lees verder ›

Download hier het gratis Taxi Expo Magazine

Het is bijna zover: Taxi Expo ’22. In Houten komen op 6 oktober tijdens dit evenement alle belangrijke partijen in de taxibranche bij elkaar. Om alvast in de stemming te komen voor Taxi Expo ’22, hebben wij een online magazine gemaakt: Taxi Expo Magazine. In het magazine hebben wij een aantal interessante artikelen en interviews voor… Lees verder ›

Nog één maand tot Taxi Expo ’22

Over exact een maand vindt Taxi Expo ’22 plaats. In Houten komen op 6 oktober alle toonaangevende partijen binnen de taxisector bij elkaar om de laatste ontwikkelingen in de branche te bespreken.  Taxi Expo ’22 vormt daarmee de ontmoetingsplek, marktplaats en het kenniscentrum voor het zorgvervoer en straattaxibranche in Nederland. Zo organiseren wij onder meer een… Lees verder ›