Kom net als deze opdrachtgevers naar het Congres Contractvervoer

Ruim twee weken voor aanvang van het Nationaal Congres Contractvervoer hebben zich al veel opdrachtgevers van doelgroepenvervoer aangemeld voor deelname. Zij gaan op donderdag 12 oktober in Expo Houten in gesprek met vervoerders en andere belanghebbenden in gesprek over de stand van zaken in het Nederlandse doelgroepenvervoer.

De zesde editie van het Nationaal Congres Contractvervoer kent een andere opzet dan zijn voorgangers, met meer sessies en meer ruimte voor verdieping. Na de plenaire opening gaan de deelnemers aan de slag in twee blokken van elk vier parallel-sessies. Hierin komen diverse onderwerpen aan bod, waaronder het wmo-vervoer in Rotterdam en Amsterdam, de regiecentrales in Limburg en de regio Drechtsteden en de integratie van openbaar vervoer en doelgroepenvervoer. Er wordt weer plenair afgesloten met de belangrijkste bevindingen.

Parallel-sessies

Bekijk het volledige programma van het Nationaal Congres Contractvervoer en meld je aan voor deelname. Kies meteen de parallel-sessies die jij graag wilt bijwonen: één van 11.30 tot 12.30 uur en van één van 13.30 tot 14.15 uur. Intussen hebben zich al 170 mensen aangemeld voor deelname en dat aantal loopt snel op, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Naast vele tientallen taxibedrijven zijn de volgende opdrachtgevers er op 12 oktober bij in Houten:

 • Apeldoorn
 • Alkmaar
 • Alphen aan den Rijn
 • Amersfoort
 • Amsterdam
 • BAR-organisatie (Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk)
 • Bureau Regiovervoer Midden-Brabant (Midden-Brabantse gemeenten)
 • De Fryske Marren
 • Delfzijl
 • De Molenhopper
 • Den Haag
 • GR-KCV Regio Brabant Noordoost
 • Haarlem
 • Haarlemmermeer
 • Heerenveen
 • Heerlen
 • Hengelo
 • Lelystad
 • Metropoolregio Rotterdam Den Haag
 • Ministerie van Infrastructuur en Milieu
 • Mobiliteitsbureau Noordoost Fryslân
 • Nissewaard
 • Oldenzaal
 • Omnibuzz
 • OVER-gemeenten (Oostzaan en Wormerland)
 • Publiek Vervoer
 • Regio Gooi en Vechtstreek
 • Regio West-Brabant
 • Regiotaxi ‘s-Hertogenbosch
 • Rijssen-Holten
 • Rotterdam
 • Sociale Dienst Drechtsteden
 • Utrecht
 • Vereniging van Nederlandse Gemeenten
 • Waddinxveen
 • Westfriese gemeenten
 • Zaanstad
 • Zuidplas

Meer nieuws

Qarin-Tranzer deelt eerste ervaringen met MaaS-app GOAN!

Met de lancering van de de GOAN!-app op 16 juni is de Twentse Mobility as a Service (MaaS)-pilot van start gegaan. Nu de eerste maanden voorbij zijn, wordt er een voorzichtige balans opgemaakt. MaaS Twente is een van de landelijke MaaS-pilots die door het Ministerie van Infrastructuur en zeven regio’s is opgezet. Qarin-Tranzer won de… Lees verder ›

Dit zijn de workshops op Taxi Expo ’21

Zoals altijd staan er ook dit jaar de hele dag interessante en leerzame workshops op het programma van Taxi Expo. Deze sessies op de beursvloer kunnen gratis worden bijgewoond door deelnemers aan de vakbeurs. Tijdens de workshops kom je meer te weten over belangrijke ontwikkelingen in de taxibranche. De thema’s variëren van arbeidsrecht tot nieuwe… Lees verder ›

Elektrische lagevloerbussen Tribus maken debuut op Taxi Expo

Taxi Expo ’21 staat voor Tribus in het teken van een bijzondere productlancering. Op donderdag 16 september wordt namelijk de e-Civitas lijn geïntroduceerd. In Expo Houten zijn alle twee de elektrische lagevloersbussen te bezichtigen. De productlijn bestaat uit twee elektrische lagevloerbussen, waarvan één in het M1 segment tot 8 personen en één in het M2… Lees verder ›