Expo Houten

Kom net als deze opdrachtgevers naar het Congres Contractvervoer

Ruim twee weken voor aanvang van het Nationaal Congres Contractvervoer hebben zich al veel opdrachtgevers van doelgroepenvervoer aangemeld voor deelname. Zij gaan op donderdag 12 oktober in Expo Houten in gesprek met vervoerders en andere belanghebbenden in gesprek over de stand van zaken in het Nederlandse doelgroepenvervoer.

De zesde editie van het Nationaal Congres Contractvervoer kent een andere opzet dan zijn voorgangers, met meer sessies en meer ruimte voor verdieping. Na de plenaire opening gaan de deelnemers aan de slag in twee blokken van elk vier parallel-sessies. Hierin komen diverse onderwerpen aan bod, waaronder het wmo-vervoer in Rotterdam en Amsterdam, de regiecentrales in Limburg en de regio Drechtsteden en de integratie van openbaar vervoer en doelgroepenvervoer. Er wordt weer plenair afgesloten met de belangrijkste bevindingen.

Parallel-sessies

Bekijk het volledige programma van het Nationaal Congres Contractvervoer en meld je aan voor deelname. Kies meteen de parallel-sessies die jij graag wilt bijwonen: één van 11.30 tot 12.30 uur en van één van 13.30 tot 14.15 uur. Intussen hebben zich al 170 mensen aangemeld voor deelname en dat aantal loopt snel op, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Naast vele tientallen taxibedrijven zijn de volgende opdrachtgevers er op 12 oktober bij in Houten:

 • Apeldoorn
 • Alkmaar
 • Alphen aan den Rijn
 • Amersfoort
 • Amsterdam
 • BAR-organisatie (Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk)
 • Bureau Regiovervoer Midden-Brabant (Midden-Brabantse gemeenten)
 • De Fryske Marren
 • Delfzijl
 • De Molenhopper
 • Den Haag
 • GR-KCV Regio Brabant Noordoost
 • Haarlem
 • Haarlemmermeer
 • Heerenveen
 • Heerlen
 • Hengelo
 • Lelystad
 • Metropoolregio Rotterdam Den Haag
 • Ministerie van Infrastructuur en Milieu
 • Mobiliteitsbureau Noordoost Fryslân
 • Nissewaard
 • Oldenzaal
 • Omnibuzz
 • OVER-gemeenten (Oostzaan en Wormerland)
 • Publiek Vervoer
 • Regio Gooi en Vechtstreek
 • Regio West-Brabant
 • Regiotaxi ‘s-Hertogenbosch
 • Rijssen-Holten
 • Rotterdam
 • Sociale Dienst Drechtsteden
 • Utrecht
 • Vereniging van Nederlandse Gemeenten
 • Waddinxveen
 • Westfriese gemeenten
 • Zaanstad
 • Zuidplas

Meer nieuws

Thema’s Congres Contractvervoer ’21 zijn bekend

Dé marktplaats en het kenniscentrum voor de branche, Taxi Expo, vindt dit jaar plaats op donderdag 16 september in Expo Houten. Het Nationaal Congres Contactvervoer maakt hier onderdeel van uit. De voorlopige thema’s voor het congres zijn inmiddels bekend.

Taxi Expo ’21 op 16 september in Expo Houten

Ook in deze bijzondere tijd is het van belang om met andere professionals in het kleinschalig personenvervoer te netwerken. Dé marktplaats en het kenniscentrum voor de branche, Taxi Expo, zal dit jaar dan ook plaatsvinden op donderdag 16 september in Expo Houten. De registratie voor deelname is geopend.  Taxi Expo ‘21 wordt georganiseerd door vakblad… Lees verder ›

‘Nieuw boekingsplatform helpt klanten weer de taxi in’

Korton Software wil graag de klanten en relaties weer eens zien op Taxi Expo 2020 en heeft bovendien allerlei ontwikkelingen te melden. WinTax en Korton Regie kregen flinke updates en het nieuwe boekingsplatform Traveller Connect moet helpen om de klanten weer de taxi in te krijgen. Korton Software ziet Taxi Expo 2020 als “een mooie… Lees verder ›